- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #77.441
ultrason jelide bebe yagıda tavsiye etmem mantara yol açıyomuş sen bilirsin..
canım ultrason jelide mi iyi değil, ben onu kullanıyorum ama kadın doğumcularda onu kullanıyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ultrason jelide bebe yagıda tavsiye etmem mantara yol açıyomuş sen bilirsin..
ozaman regl falan ertelemenin alemi yok sıkma bırakmadan başlıyım ben bu hafta teşekkür ederim, hiç belli olmaz Rabbim yardımcın olsun bebeğinde olur inş en kısa zamanda Rabbim hepimize tüm derdi olanlara yardım etsin inş
gitti canm gitti belli olmuyomu![]()
canım benim yaa belli beliiiii :)))))))
Mutfakta kullandığımız streçten mi bahsediyorsun :)
buttercimm seni de ayrıca tebrik etmek istiyorum gerçekten, bu ne hız kızım yaaaaa. ben aparatta zorlandım ama bu gün mumla denicem.
ozaman regl falan ertelemenin alemi yok sıkma bırakmadan başlıyım ben bu hafta teşekkür ederim, hiç belli olmaz Rabbim yardımcın olsun bebeğinde olur inş en kısa zamanda Rabbim hepimize tüm derdi olanlara yardım etsin inş
ultrasyon jeli de mi mantar yapıyomuş yafff:))) benim eczaneye gitmekten başka çarem kalmadı. uhaah uhaahhhhhh. tamam belinaycım ben kayganlaştırıcı jel alayım. offf eczaneye gidip ne dicem yaaa. çok gıcık bi durum buuuuuu
bence kesinlikle reglken yapma, tehlikeli.
gleitgelen tavsiyem direk söyle al açıklama yapmana gerek yok..[/QUOT
malzeme alması bile dert yahuuuu:)))))))))))))))))))))))))))))))))) neyse aile saadeti herşeyden önce gelir dimi belinayy
canım ultrason jelide mi iyi değil, ben onu kullanıyorum ama kadın doğumcularda onu kullanıyor canım
cnm bende kullandm 1 2 defa..geçen nazlı85 le facede görüşürken dedi mantar olmuş doktora gitmiş doktorda ultrason jeli kullanmışsn ondan demiş..
malzeme alması bile dert yahuuuu:)))))))))))))))))))))))))))))))))) neyse aile saadeti herşeyden önce gelir dimi belinayy
tabi şekerim herşeyden önde..walla hiç sallamam alır çıkarım ben sende direk söyle al çık boşwersene nedn sıkıntı ediyosn![]()
ağlanacak halimize gülüyoruz,ilk gecemizde ben eşime,o deliğe değil hayır oraya değil diee bağırıyodumm malum vaji yle tanısmıstım,eşimin bana karsılık olarak verdiği cevapsa muazzamdı..:)) orada kaç delik varki??![]()
ağlanacak halimize gülüyoruz,ilk gecemizde ben eşime,o deliğe değil hayır oraya değil diee bağırıyodumm malum vaji yle tanısmıstım,eşimin bana karsılık olarak verdiği cevapsa muazzamdı..:)) orada kaç delik varki??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daha neler neler
haahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh haaaaahhhhhhhhh çok komik olmuş gerçekten
cnm bende kullandm 1 2 defa..geçen nazlı85 le facede görüşürken dedi mantar olmuş doktora gitmiş doktorda ultrason jeli kullanmışsn ondan demiş..[/QUOTEa
aaaaaaa alla alla ne yapacağımı şaşırdım vallaa ultrason jelinide eşim eczaneden aldı adamcağız bin bir türlü yalan söyleyip :)))) neyse bir çaresine bakacağım artık sağol bitanem aydınlattığın için ..
haahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh haaaaahhhhhhhhh çok komik olmuş gerçekten
şimdi güldüğüme bakmayın,o zamanlar çok ağlıyodum ama azim ettim eşimin ve bu topiğin sayesinde yendimm sıra sizde güzel güzel haberler bekliyorumm yeni yıla hamiş hamiş girelimmmm
inşşşşşşş...
![]()