• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ozaman regl falan ertelemenin alemi yok sıkma bırakmadan başlıyım ben bu hafta teşekkür ederim, hiç belli olmaz Rabbim yardımcın olsun bebeğinde olur inş en kısa zamanda Rabbim hepimize tüm derdi olanlara yardım etsin inş

cnm regliyken yapılmaz egzersiz:20: ıyy düşünmesi bile berbatt..doktorda anormallik var nasl yaptırmış öylee..enfeksiyonada ndn olur..hem miden nasl kaldırcak:37:

bence kesinlikle reglken yapma, tehlikeli.

parmak egzersizi yapmıcam ilk aşama kası gevşetip sıkmaydı onu yapıcam 1 hafta yada bir kaç gün o zamana regl geçer hastayken zaten sokamam mikrop kaparım yaw:D

birde kayganlaştırıcı almak için illa eczaneye gerek yok durexinkini ben büyük supermarketten almıştım

Son düzenleme:
gleitgelen tavsiyem direk söyle al açıklama yapmana gerek yok..[/QUOT

malzeme alması bile dert yahuuuu:)))))))))))))))))))))))))))))))))) neyse aile saadeti herşeyden önce gelir dimi belinayy

tabi şekerim herşeyden önde..walla hiç sallamam alır çıkarım ben sende direk söyle al çık boşwersene nedn sıkıntı ediyosn:51:

gleitgelen tavsiyem direk söyle al açıklama yapmana gerek yok..[/QUOT

malzeme alması bile dert yahuuuu:)))))))))))))))))))))))))))))))))) neyse aile saadeti herşeyden önce gelir dimi belinayy

ağlanacak halimize gülüyoruz,ilk gecemizde ben eşime,o deliğe değil hayır oraya değil diee bağırıyodumm malum vaji yle tanısmıstım,eşimin bana karsılık olarak verdiği cevapsa muazzamdı..:)) orada kaç delik varki??:1::1::1::1::1:

cnm bende kullandm 1 2 defa..geçen nazlı85 le facede görüşürken dedi mantar olmuş doktora gitmiş doktorda ultrason jeli kullanmışsn ondan demiş..[/QUOTEa

aaaaaaa alla alla ne yapacağımı şaşırdım vallaa ultrason jelinide eşim eczaneden aldı adamcağız bin bir türlü yalan söyleyip :)))) neyse bir çaresine bakacağım artık sağol bitanem aydınlattığın için ..

Back
X