• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

buttercim hangi aşamadasın canım, nasıl gidiyor. benim o bölgem acımaya başladı ya ben de bıraktım zorlamayayım diye

cnm öğlen bıraktğn gbiyim.akşam üstü bikez daha yaptmm kalın aparatla girio çıkıo işte
bana penis denemsi yasaklandı:))) eşmle kardeş kardeş otruyrz şuan tv izyrzzz:))))sen neler yaptn

varrrr!!!!!!!!!ama nedense kmse bana cvp yazmıooooo..anlamadım...nyseee..ben şuan aparat denemesi yapıorumm en sonuna kadar sokunca midemde ve karnımda yani o bölgede bi acı sızlama oluooo..nedir o acebaaa???

belki yanlış yöne doğru zorladığın için oluyordur. aparatı ilk girişten sonra aşağıya doğru yani anüs yönüne doğru hafifçe eğerek ittir.

peki cnmm bnmm penis denemesi yok banaaaaa....nasıl ölçücemki yaaa bişi yokki ölçbiliceğim ama bayağı kalınnn yaniiii....şimdi ben byle aparat yapıorum yaaa diorumki bikaç gün snra yani biraz daha kalnlştırıp yaptktan snra içki içiyim rahatlym ööle ilk denememi yapiim.bide denemedn önce yarım saat içimde bekltym olablr miii?????

pööhhhhhhhhh. butteeerrrrrrr, ne içkisi beaaaa. güzel şeye necis şeyler bulaştırmayın canım yaaaa

belki yanlış yöne doğru zorladığın için oluyordur. aparatı ilk girişten sonra aşağıya doğru yani anüs yönüne doğru hafifçe eğerek ittir.

ööle yapıorum ööleee...iice ittirnce artık en sonlarına doğğruu karnmda nasıl bi baskııı nasıl bi snacı anlatamammm...ince ince sancıoo bööle anlatamıorum değişik bişi:(((nyse ya çok sorun değil olsunda katlanırım ben:))diğer soruma geçiyimmm...aparatı tamamen alabilorm içime ama penisi yarısına kadar alıorm nidennnn???o meşhurrr duvara çarpıooo ilerlemiooo:((nefes alıorm ıkınıormmm...ıı ıh olmuo

ööle yapıorum ööleee...iice ittirnce artık en sonlarına doğğruu karnmda nasıl bi baskııı nasıl bi snacı anlatamammm...ince ince sancıoo bööle anlatamıorum değişik bişi:(((nyse ya çok sorun değil olsunda katlanırım ben:))diğer soruma geçiyimmm...aparatı tamamen alabilorm içime ama penisi yarısına kadar alıorm nidennnn???o meşhurrr duvara çarpıooo ilerlemiooo:((nefes alıorm ıkınıormmm...ıı ıh olmuo

canım ilk denemem de ben de eşim de hayal kırıklığına uğramıştık. aparat oluyor bu neden olmadı diye.ama ben anestol sayesinde tamamen yendim. orası uyuşup acımayacak diye düşününce gerçekten de acımadı ve tamamı oldu. ayrıca aparatı hızlı bir şekilde kalınlaştırmaya çalışmayın. önce hazırladığınız aparata iyice alışın daha sonra kalınlaştırın yavaş yavaş.

canım ilk denemem de ben de eşim de hayal kırıklığına uğramıştık. aparat oluyor bu neden olmadı diye.ama ben anestol sayesinde tamamen yendim. orası uyuşup acımayacak diye düşününce gerçekten de acımadı ve tamamı oldu. ayrıca aparatı hızlı bir şekilde kalınlaştırmaya çalışmayın. önce hazırladığınız aparata iyice alışın daha sonra kalınlaştırın yavaş yavaş.

aaa gerçekten mii..e ozmn bnde biraz daha aparat yaptktan snra emlayla ilşki yaşym olur ozmn senn gibi diimii..emla beni inanılmaz uyuşturuo...ozmn olur herhaldeeee...en kalın aparata gelince o günün akşamı eşm geldkten snra takym bi yarım saat fln bekltym snra emlayı sürüp pens denemesi yapym diimi cnmm..ay içim bi umut doldu sen ööle diyinceeeee:))))))))))))

aaa gerçekten mii..e ozmn bnde biraz daha aparat yaptktan snra emlayla ilşki yaşym olur ozmn senn gibi diimii..emla beni inanılmaz uyuşturuo...ozmn olur herhaldeeee...en kalın aparata gelince o günün akşamı eşm geldkten snra takym bi yarım saat fln bekltym snra emlayı sürüp pens denemesi yapym diimi cnmm..ay içim bi umut doldu sen ööle diyinceeeee:))))))))))))

egzersizde ilerledikten sonra aparatı içinde tut biraz hemen çıkarıp eşinle deneme yap. kayganlaştırıcı da kullan o sırada eşine de kendine de sür. sonuç kesin olacak cnm :) aaa oldu işte bu kadar deyip ağlamıştım ben :)

egzersizde ilerledikten sonra aparatı içinde tut biraz hemen çıkarıp eşinle deneme yap. kayganlaştırıcı da kullan o sırada eşine de kendine de sür. sonuç kesin olacak cnm :) aaa oldu işte bu kadar deyip ağlamıştım ben :)

ahhh inşalllahhhhhh....inşallah byle olurrrr..pekki ondan snraki ilk denemen ve snrakilerde sorun yaşadın mı???bide anestol kullandn mı devamnda...herşey normalee döndümüüü ilk olduktan snraaa????

evime dönemk istiyorummm:52::52::52::52::52: bikaç gün uzatacam galiba önümüzdeki haftadan sonra düzenli girerim artık.ara ara giriyorum (misafir olarak :34:)okuyorum fırsat oluncada bir iki kelam edip çıkıyorum.sen napıyorsun nasıldı misafirlerin güzel ağırlasaydı ağır misafirlerini

iyi geçti canım güzel agırladım misafirlerimi pert oldum valla :26::26:

Back
X