• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrblar kızlar bende 1 yıllık evliliğin ardından bugün Rabbim in izniyle başardım.. gerçekten hiç korkulacak gibi bişey değilmiş herşey bayanın kendini kasmasından oluyormuş..bunu kendim yaşayınca daha iyi anladım. İnşaallah sizlerde yenersiniz korkularınızı..

canım tebrik ederim... Allah başka dert vermesin ... nasıl yendiğini anlatır mısın? :64:

uzunluğu 10cm deseniz anlıcam da, çapı 10 cm diyosunuz. 10 cm çapında p... hayal edemiyorum :)))))

canım çapından bahsediyoruz:))) evet doğru anladında mumu ölçersen zaten 7 cm falan gelir biz peçete sara sara 10 cm geiriyoruz ... eğer mumu metreyle ölçersen sende ne demek istediğimizi anlarsın tatlım :)))

kızlık zarı vajina girişinin 1 2 cm içinde soğan zarı kadar ince neredeyse vajina büyüklüğü kadar bir zardır. zaten o kadar ince ve geniş olmazından dolayı genellikle penis girişinde zar aşınır. aşındığı yerlerde eğer kılcal damar varsa kırmızı gelir. üzerinde sinir olmadığından aşınması aslında acı vermez. sert tabaka vajina kaslarınız. şimdiye kadar kullanılmadığı için sertlik hssediyorsunuz. zamanla uyums ağlar. çalışmaya devam. tek ğarmaktan sonra penis denemesi yapmayın. 2 veya üç parmakla rahat gitgel yaptıktan sonra deneyin[/Q

6 aylık evlilik hayatımda çok denedikkkk ilişkiye girmeyı cnaımın yandıgı da oldu yuzeysel ılışkıye dadandıgımızda oldu... fakat benden hıc kan gelmedı su an 8 cm aparatla denıyorum ve hıc sıkıntı yok uzunlugu da penis boyundan dha uun bıle alabılıyorum ıcıme fakat hala kan yok ben de eşime soruyorum acaba geldı kan baayında falan bız mı goremedık karanlıkta dıyor :):) guluyorum şaşkınım penis girdigindede kan elmıycek mı benden? hayır kendımı bılmesem bekaretım yok dıcem ama insan şaşkın oluyor 1-2 cm ıcerde dıyorsunuz ee o zaman benımkı nerede dıyorum ben deeeee :(

siteeye bi haller oldu yaw benim netmi manyadı yoksamm..gençliktiraşk benim msn açık hep..

belınayyyy özelime yazdıgın adresi aynen kopyalıyorum ve eklıyorum hatta mailde attım ama ıkı gundur cvp veren yok msnden sanırım bır yanlıslık olduuuuu tekrar gönderebilirmiisin rica etsem.... çok tesekkur ederımm

kızlık zarı vajina girişinin 1 2 cm içinde soğan zarı kadar ince neredeyse vajina büyüklüğü kadar bir zardır. zaten o kadar ince ve geniş olmazından dolayı genellikle penis girişinde zar aşınır. aşındığı yerlerde eğer kılcal damar varsa kırmızı gelir. üzerinde sinir olmadığından aşınması aslında acı vermez. sert tabaka vajina kaslarınız. şimdiye kadar kullanılmadığı için sertlik hssediyorsunuz. zamanla uyums ağlar. çalışmaya devam. tek ğarmaktan sonra penis denemesi yapmayın. 2 veya üç parmakla rahat gitgel yaptıktan sonra deneyin[/Q

6 aylık evlilik hayatımda çok denedikkkk ilişkiye girmeyı cnaımın yandıgı da oldu yuzeysel ılışkıye dadandıgımızda oldu... fakat benden hıc kan gelmedı su an 8 cm aparatla denıyorum ve hıc sıkıntı yok uzunlugu da penis boyundan dha uun bıle alabılıyorum ıcıme fakat hala kan yok ben de eşime soruyorum acaba geldı kan baayında falan bız mı goremedık karanlıkta dıyor :):) guluyorum şaşkınım penis girdigindede kan elmıycek mı benden? hayır kendımı bılmesem bekaretım yok dıcem ama insan şaşkın oluyor 1-2 cm ıcerde dıyorsunuz ee o zaman benımkı nerede dıyorum ben deeeee :(

canım ben 1o cm ile çalışıyorum benimde hala duruyo kız....., biz onu yavaş yavaş genişletiyoruz yani esniyo ama herkesin farklı olabiliyor bazı arkadaşlardan kan gelmiş... am bu demek değilki senden gelmicek ilerleyen zamanlarda olabilir yada eşinle denediğin zamanda olabilir ..... herkesin yapısı farklı

canım ben 1o cm ile çalışıyorum benimde hala duruyo kız....., biz onu yavaş yavaş genişletiyoruz yani esniyo ama herkesin farklı olabiliyor bazı arkadaşlardan kan gelmiş... am bu demek değilki senden gelmicek ilerleyen zamanlarda olabilir yada eşinle denediğin zamanda olabilir ..... herkesin yapısı farklı

anladımmmmmm tesekkurlerrrrrr umarım öyle olurrrr

canım yazdım yukarda okudunmu bilmiyorum ama sen zaten mumu ölçersen anlarsın kalınlığını ...... mumun çevresini ölç tatlım :)))

tamam canım anladım , siz 10cm çapında deyince hönkkkk oldum. eşime sordum 10 cm çapında olur mu bi p... diye, eşim delirdiniz mi siz dedi:)))))) kalınlık çevresi 10cm olan bi mumun çapı 3,5 cm gibi ediyo. kavram kargaşası yaşandı topkte.

Back
X