• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım merhaba! valla ben bıraktım gibi bişey egzersizi... eşim salı günü doktora götürecek o zamana kadar bişeyler yaptım yaptım yapamadım dr saygın ne yaparsa artık bilmem benle çok uğraşacak...:19:

cnm saygın beyde egzersız yaptırıyor sabretsen hıc gıtmesen de paran cebınde kalsa burada cok rahat basarabılırsın..

ıcımden dısarı akan meni benı hamile bırakabılır mı böyle bir ihtimal söz konusumudur sizceee ???

canım meninin bir bölümü dışarı akıyor içerde kalan kısım dölleme yapıyor.

ama siz çap diyosunuz. 10 cm çap demek çok korkunç kalınlık demek

kız bu siteyi hiç okumuyosunuz şöyle vakit bulunca biraz okusanız bunlar dah önce defalarca konuşulan şeyler, çapı değil bahsedilen etrafını mezurayla ölçüp onu yazıyoruz.

kız salatalık dedin şimdi eşimi gönderdim canım istemiyo ama hiç bir şey yiyemiyorum bir de onu deneyim bunaldım iyice ne yesem çıkarıyorum.:43:

canım meninin bir bölümü dışarı akıyor içerde kalan kısım dölleme yapıyor.

kız bu siteyi hiç okumuyosunuz şöyle vakit bulunca biraz okusanız bunlar dah önce defalarca konuşulan şeyler, çapı değil bahsedilen etrafını mezurayla ölçüp onu yazıyoruz.

ben gün içinde yazılanları zor okuyorum canım. kızlar çapı diye bahsettiler de o yüzden bi anda şok oldum.

cnm zeynepp ben de doktorla yendım evet kolay oldu 3 gunde yendım ama ılk kendın dene gercekden paran cebınde kalır

ben de dedim canım üstelik bildiğim kadarıyla zeynep egzersiz yapıyor p... de oldu ama ben tamamı oldu mu anlamadım yazmıştı hani bu aşamada kendi de yenebilir.

kızlık zarı vajina girişinin 1 2 cm içinde soğan zarı kadar ince neredeyse vajina büyüklüğü kadar bir zardır. zaten o kadar ince ve geniş olmazından dolayı genellikle penis girişinde zar aşınır. aşındığı yerlerde eğer kılcal damar varsa kırmızı gelir. üzerinde sinir olmadığından aşınması aslında acı vermez. sert tabaka vajina kaslarınız. şimdiye kadar kullanılmadığı için sertlik hssediyorsunuz. zamanla uyums ağlar. çalışmaya devam. tek ğarmaktan sonra penis denemesi yapmayın. 2 veya üç parmakla rahat gitgel yaptıktan sonra deneyin[/Q

6 aylık evlilik hayatımda çok denedikkkk ilişkiye girmeyı cnaımın yandıgı da oldu yuzeysel ılışkıye dadandıgımızda oldu... fakat benden hıc kan gelmedı su an 8 cm aparatla denıyorum ve hıc sıkıntı yok uzunlugu da penis boyundan dha uun bıle alabılıyorum ıcıme fakat hala kan yok ben de eşime soruyorum acaba geldı kan baayında falan bız mı goremedık karanlıkta dıyor :):) guluyorum şaşkınım penis girdigindede kan elmıycek mı benden? hayır kendımı bılmesem bekaretım yok dıcem ama insan şaşkın oluyor 1-2 cm ıcerde dıyorsunuz ee o zaman benımkı nerede dıyorum ben deeeee :(

cnm ben 12 13 cm yaptımda kan geldi aparatı beklettim ama içerde..herkesden kan gelicek die bişey yok bu kadar takılmayın buna..bizler aparatla esnettigimiz için kanın gelme ihtimali düşük acı falanda olmuyo aparatlarla esnettigimiz için..

kızlar ben doktorla yendım onun apartları ıle calısma yaptım suan onları atcagm pe.. seklındeler gercekten hıc bıseyı ıcıne alamayıp dok gıdemeyenler olursa yardımcı olurum onn uzerıne prze.. yerlstrp almnz daha koly olur

Back
X