kızlık zarı vajina girişinin 1 2 cm içinde soğan zarı kadar ince neredeyse vajina büyüklüğü kadar bir zardır. zaten o kadar ince ve geniş olmazından dolayı genellikle penis girişinde zar aşınır. aşındığı yerlerde eğer kılcal damar varsa kırmızı gelir. üzerinde sinir olmadığından aşınması aslında acı vermez. sert tabaka vajina kaslarınız. şimdiye kadar kullanılmadığı için sertlik hssediyorsunuz. zamanla uyums ağlar. çalışmaya devam. tek ğarmaktan sonra penis denemesi yapmayın. 2 veya üç parmakla rahat gitgel yaptıktan sonra deneyin[/Q
6 aylık evlilik hayatımda çok denedikkkk ilişkiye girmeyı cnaımın yandıgı da oldu yuzeysel ılışkıye dadandıgımızda oldu... fakat benden hıc kan gelmedı su an 8 cm aparatla denıyorum ve hıc sıkıntı yok uzunlugu da penis boyundan dha uun bıle alabılıyorum ıcıme fakat hala kan yok ben de eşime soruyorum acaba geldı kan baayında falan bız mı goremedık karanlıkta dıyor :):) guluyorum şaşkınım penis girdigindede kan elmıycek mı benden? hayır kendımı bılmesem bekaretım yok dıcem ama insan şaşkın oluyor 1-2 cm ıcerde dıyorsunuz ee o zaman benımkı nerede dıyorum ben deeeee