- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #77.941
çok güzel ya nerden yapıosunuz bunları??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooowwwwwwww 14 cm ... allahım o gunlerı gostersın bana da inş.. ben henuz 8 bilemedin 9 cm deyım ama benım ıcın bu bıle mucızeee ... burayla tanısmadan önce inanın dıger evli yasıtlarımı kendimden daha degerlı goruyordummm cunku onların duzgun bır cınsel hayatı vardı. kendimden kucuklerı gordummu dıyordum bu bıle yapmışşşşilk defa bu kadar ısteklı ve yalnız degılım pazar gunune kadar alabıldıgım kadar kalın aparat almak ıstıyorum sorun yasamazsam pazar gecesı hedıye vermek ıstıyorum esımeeeeee artıkkk :):)
hersey yolunda gıdıoyr canım benım bugün tekrar egzersız yaptım öncelıkler orta parmagımısokup bıraz genısletmeye calısıyorum ardından mumu sokmaya calıstım dedıdıgım gıbı ılk gırıste acıma osada alısstım daha sonra ve bır kat daha peçete sardım 9 cme ulaştım gıbı bısey kocaman bısey varmıs gıbı hısssedıyorum ıcımde cıkarrıken bıraz canım yanıyo ıcımden bısey kopup gıdıyo gıbı hssedıyorum ama sıkıntı yok razıyım buna![]()
kızlar bu gün moral bozkluğuyla uyuyorum. öptüm hepinizi. mutlu ve umutlu günle uyanalım inş... dualarım sizlerle...
ilk girişte hep zorlanıyoruz nedense.aynı şeyleri ben de yaşadım canım.14 cm yaptığımda bile ilk önce orta parmakla başlayıp öyle kalınlaştırıyodum aparatımı.çıkarırken de kendini kasıyosundur benim gibi ondan oluyodur kendini rahat bıraktığında geçicek emin ol.kayganlaştırıcıyı bol kullan.bir de için rahat olsun p..s denemesinde o sorun olmuyo çıkarken de girerken de kayıp gidio inan aparattan çok çok kolay...
kızlar ben bugün egzersiz yaptım.2 parmak hatta 3 parmak yaptım gaza geldim p.. boyutunda egzersiz bile yaptım canım ama o aparatı çıkardım baktım en fazla 7 santim girmiştir.arkadaşlar 12 santimlerden bahsediyor nasıl oluyord a o kadar giriyor.benim vajenin boyumu kısaya itiyorum ama gitmiyor kaldı orada gitgel bile yaptım korku falan kalmadı fakat p.. olmaz heralde çünkü 6-7 santimyeterli değil heralde değilmi nilay nursena diğer yenen arkadaşlara soruyorum bundan sonra ne yapayım inatlaşacam bu vajiyle gıcık etti beni
hersey yolunda gıdıoyr canım benım bugün tekrar egzersız yaptım öncelıkler orta parmagımısokup bıraz genısletmeye calısıyorum ardından mumu sokmaya calıstım dedıdıgım gıbı ılk gırıste acıma osada alısstım daha sonra ve bır kat daha peçete sardım 9 cme ulaştım gıbı bısey kocaman bısey varmıs gıbı hısssedıyorum ıcımde cıkarrıken bıraz canım yanıyo ıcımden bısey kopup gıdıyo gıbı hssedıyorum ama sıkıntı yok razıyım buna![]()
bu kadar egzersızden sonraaaa vajiyi yenersek eger alıskanlık yapıp her an aparat elimizde gezmeyelım![]()
kızlar ya morale ihtiyacım vaar. su an çok sinirliyim ağlamak istiyorumm yaaaa
bu kadar egzersızden sonraaaa vajiyi yenersek eger alıskanlık yapıp her an aparat elimizde gezmeyelım![]()
ha haaaaaaay doğru walla aparatı deli gibi bırakmak istiyodum sonra da içim burkuldubi parçam gibiydi benim aman canım sen yen de boşver onun yokluğuna da alışırız
![]()
cnm o çıkarırken ki his bende de oluyordu kötu oluyordum ama suanhiiç anlamıyorum bilezamanla o da duzelıcek cnm..
ha haaaaaaay doğru walla aparatı deli gibi bırakmak istiyodum sonra da içim burkuldubi parçam gibiydi benim aman canım sen yen de boşver onun yokluğuna da alışırız
![]()
eş parmağını denedim kızlar , kasıyorum kendimi yaaaa. rahat bırakamıyorum. olömuyooooooooooooooooo. sadece kendi parmaklarımşla yaptığım oluyo.ne yapayımmmmm yardımmmmm
noldu tatlım hayırdır??
evet ınanıyourm duzelecegıne ya da hıc duzelmese de olur ben bunu yeneyım de![]()
evde mumum mumum dıye gezıyorum eşiimde dalga gecıyor benımle guluyor halımee :) ileride bugunlerı hatırlayıp halıme gulmek ıstıyorummmmmmm:)