• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

zedelenerek yırtılmıştır kızlık zarı yumusak bi doku olduğu için kanama olmayabilir aynada kendinde bakabilirsin dilim şeklinde yırtılır illa drye gitmen şart değil yırtılıp yırtılmadığını öğrenmen için kızlık zarı vajen girişinden 1-1,5 cm içeridedir

çok tşk ederim canım.ya biz ne kadar tuhafız demi kızlar.sağlıkçı birini bulunca bi yerimiz ağırmasa soru sorarız ya.ayy çok seviyorum bu halimizi .çok tatlı bir milletiz biz

canım doktor konusunda iyi davran her doktora gitme sana önerebileceğim doktor Şahap İnmez infertilte PCOS üzerine tahsil yapmış ve bugüne kadar başarısızlığı olmamış biri çokta iyi tanırım kendisini internetten araştır ismiyle sitesi var zaten tunalıda muayenehanesi kendi yerinde aşılama yapıyo ve birebir ilgi var saat kaç olursa olsun ulaşabileceğin biri gidersen haberim olsun şahap hocaya belinay arkadaşım derim daha çok yardımcı olur

tunalıda ben vajınusmusu suleymann eserdagda yendım o şahap ınmezı hıc duymadm bı bakayım cnm saol

canım ne biliyorsun hamile olmadığını.test yapsana kız ne duruyorsun midende bulanıyormuş

kafama takılan dün duydumki zevk suyundada sperm olabiliyomş sanırım ezomda öyle hamile kalmış bende birilerinin gazına gelip yaptım ama negatifti..mide bulantım böyle olmazdı çok oluyo geri çekme yöntemini kullandık olmadıgına eminim ama psikolojik etkiliyo yine yaw:37: olamıyorum die stresteyim sancılarım 1 hafta önceden başlardı tık yok bende kasıklarımda var sadece:44:

kafama takılan dün duydumki zevk suyundada sperm olabiliyomş sanırım ezomda öyle hamile kalmış bende birilerinin gazına gelip yaptım ama negatifti..mide bulantım böyle olmazdı çok oluyo geri çekme yöntemini kullandık olmadıgına eminim ama psikolojik etkiliyo yine yaw:37: olamıyorum die stresteyim sancılarım 1 hafta önceden başlardı tık yok bende kasıklarımda var sadece:44:

canım ne zamn yaptın testi.miden niye bulanıyor kı kirpiklerine bak topaklanmışmı:1:

belinaycım ne kız gebelik şüphen mi var:)

canım doktor konusunda iyi davran her doktora gitme sana önerebileceğim doktor Şahap İnmez infertilte PCOS üzerine tahsil yapmış ve bugüne kadar başarısızlığı olmamış biri çokta iyi tanırım kendisini internetten araştır ismiyle sitesi var zaten tunalıda muayenehanesi kendi yerinde aşılama yapıyo ve birebir ilgi var saat kaç olursa olsun ulaşabileceğin biri gidersen haberim olsun şahap hocaya belinay arkadaşım derim daha çok yardımcı olur

canım bursada önerebilecegin bi doktor varmı..güzel dogurtan:9: şimdiden araştırıyorum anca bulurum:9:

kirpik olayı gercek mii ?

galiba evet.eski kadınlar öyle anlarmış.annemde bikere birine bakmıştı kız daha test yapmamıştı kirpiklerin topaklanmış var galiba demişti.sonra duyduk hamileymiş.tabi her kadında olmazmış ama oalnalrın sayısı yüksekmiş

galiba evet.eski kadınlar öyle anlarmış.annemde bikere birine bakmıştı kız daha test yapmamıştı kirpiklerin topaklanmış var galiba demişti.sonra duyduk hamileymiş.tabi her kadında olmazmış ama oalnalrın sayısı yüksekmiş

:26:bende duymustumm bunu her ayna ya baktığımda iyice bi bakıyorum,umut işte :1::1:

Back
X