• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım yenmene sevindim esnektir o yüzden kanamamıştır kızlık zarı yüzünden git gellerde sorun yaşıyosan 10 dklık süren lokal anestezi ile kızlık zarını azcık genişletebilirsin bu seni çok rahatlatır :)))

zar yüzündenmi kasılıyorum sence?içime alabiliyorum onu basardım,ama git gel de resmen acı çekiyorumm..:18:

hadi yaaa..gelirse bebiş davetsiz olucak..birazdaha alışalım diyoduk malum vajiden yeni kurtulduk hayırlısı artık...ben dün akşam gebelik testi yaptım negatifti bulantılarım çok war hiç böyle olmuyodu reglimin ilk günü olurdu..3 gündür tuzlu leblebi yiyorm bulantımı bastırsın die şuan bile çok fena bulanıyo..peki bu testler nezman gerçek sonuç verir nekadar geçmesi gerek..

idrarda yanıltıcıdır ama kandaki değer %100 doğrudur bi yaptır bakalım gebelik ilişkine engel değil canım belki hamilelik seni dahada cesaretlendirir ilişki düzene girer gebelikte ilişki yaşamak doğumu kolaylaştırır :)

idrarda yanıltıcıdır ama kandaki değer %100 doğrudur bi yaptır bakalım gebelik ilişkine engel değil canım belki hamilelik seni dahada cesaretlendirir ilişki düzene girer gebelikte ilişki yaşamak doğumu kolaylaştırır :)

canım kan testi ücretlimi..saglık ocakları yapıyomu..nekadar geçtikten sonra yaptırayım :26:

yeni arkadaşlar gelmiş hatta yenmişler bile yenenleri tebrik ediyorummm:46::46::46::46::46:Rabbim başka dert sıkıntı vermesin...hadi bakalım hamişlerin arkası kesilmesin gelsin bebekler :52::52::52::52:

Back
X