• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay blmyrm..bikaç kişiye koçum olurmsn diyrum ok diolar devamı yokk..kmse olmadı yanii :((((..herşeyide yazdım hatta geçen günnn.en başndan anlatıım devamı gelmediii :((kendi çapımda bişiler yapıorum :(

hayatım sana cevap yazıyoruz ama sanırım görmüyosun atlıyosun.sayfaları iyice okumadan geçme...şu an ne aşamadasın??

şu an topikte olan öğretmenlerim, ben 3 gün aparat çalışıyorum ama ilerlemiyor neden acaba sizce ya, acaba bi sorun mu var diye düşünmeye başladım. dün gece çok moralim bozulmuştu. parmakta çok kolay ilerleyince aparatın da kolay olacağını düşündüm. hemen yapacam galiba demiştim ama aparatta takıldım yaa napmalıyım sizce

şu an topikte olan öğretmenlerim, ben 3 gün aparat çalışıyorum ama ilerlemiyor neden acaba sizce ya, acaba bi sorun mu var diye düşünmeye başladım. dün gece çok moralim bozulmuştu. parmakta çok kolay ilerleyince aparatın da kolay olacağını düşündüm. hemen yapacam galiba demiştim ama aparatta takıldım yaa napmalıyım sizce

canım aparat parmaktan daha sert olsuğu için alışmakta zorlanıyoruz biraz.sana tavsiyem yavaş yavaş kalınlaştır.birden yapma bir de aparatı her kalınlaştırdığında ilk giriş biraz sancılı oluyo.yani yanma oluyo sen ona takılma ve ittir hiç korkma bişey olmaz yandığı yerde beklet bi müddet nefes alıp ver ama çıkarma yanması geçicektir.

canım aparat parmaktan daha sert olsuğu için alışmakta zorlanıyoruz biraz.sana tavsiyem yavaş yavaş kalınlaştır.birden yapma bir de aparatı her kalınlaştırdığında ilk giriş biraz sancılı oluyo.yani yanma oluyo sen ona takılma ve ittir hiç korkma bişey olmaz yandığı yerde beklet bi müddet nefes alıp ver ama çıkarma yanması geçicektir.

canım ya bişey sorcam. nefesi alcaz verirken ittircez dimi. nefes vermeyi bi anda mı yapcaz yoksa yavaş yavaş mı

yandıı esnada hiç bişey yapmadan kendini sakinleştirmek için derin ve yavaşça al nefesini sonra bırak ama bi kaç sefer yap.evet hayatım nefesini verirken ittiriceksin.

canım yaa, ben 3 gündür, aynı kalınlıkta çalışıyorum. ama ilerleme olmuyo neden sence yyaaaa. korkmaya başladım bi sorun mu var diye

bu gün hiç egzersiz yapmadım. kafamı toparlayınca başına geçmek istiyorum. ptesiden beri bu topkteyim, o günden beri egzersizimi aksatmadım, hayatımdaki herşeye ara verdim. aklımda hep bu var. boş kaldıkça çalışma yapıyorum, hep ümitliyim ama dün çok canım skıldı. belki de haftanın yorgunluğu da bunu tetikledi. bilmiyorum. ama 3 gündür bi arpa boyu yol alamadım:((

bu gün hiç egzersiz yapmadım. kafamı toparlayınca başına geçmek istiyorum. ptesiden beri bu topkteyim, o günden beri egzersizimi aksatmadım, hayatımdaki herşeye ara verdim. aklımda hep bu var. boş kaldıkça çalışma yapıyorum, hep ümitliyim ama dün çok canım skıldı. belki de haftanın yorgunluğu da bunu tetikledi. bilmiyorum. ama 3 gündür bi arpa boyu yol alamadım:((

kaç parmak yapabiliyosun? jel kullanıyor musun?

kuşum panik yapma yavaş yavaş kalınlaştır.bir de biz huni şeklinde aparat yaptık.hemen hemen 6 cm den başlıto giderek kalınlaşıyo o çok iyi öle bişi yap sen de alıştıkça ittirirsin içeri doğru.

çok mantıklı neyı hunı seklıne getırdınız acaba ögrenebılırmıyım bırazdan baslıyacagım tekrar egzersıze de

canım yaa, ben 3 gündür, aynı kalınlıkta çalışıyorum. ama ilerleme olmuyo neden sence yyaaaa. korkmaya başladım bi sorun mu var diye

yok canım inşallah yoktur bi prob.sen daha önce doktora gitmiy miydin??kafan doludur sters yapıyosundur ondan olmuyodur.kendini rahatlat sakinken geç başına olur hiç merak etme bol jel sür.iyi haberlerini bekliyorum canım.ama hiç canını sıkıp da moralini bozma bunlar hepimizin başına geldi.

Back
X