• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bir de okuyorum da kızlar maşallah gitgele ilk ilişkide başlıyolar bende mi anormallik var yoksa kendimi mi çok kasıyorum??sizde nasıl olmuştu?

canım kızlar daha önceden sayfa açmışlar vajiyi yendikten sonraki durumlar hakkında sayfanın adını tam olarak bilmiyorum. venüsten açmış olabilir.o topiği bulursan bence orayı bi incele derim

kuşum sen nasılsın?ne zaman dönüyosun evine?

ya canım deli olacam ya.vajili vajili ortada dolanıyorum.zaten yenemedim diye kafam dolu bişeyin tadını alamıyorum.bi türlü geçemedik.akşama doğru geçerim artık.üzerimde bi ağırlıkla dolaşmak sinir ediyor helede son noktaya gelmişken eften püften şeyler yüzünden deneyememek

cnm gecmısı okuyordum yeni gordum:)

sorunsuz gecmesıne sevındım cnm...walla cnm kesınlıkle kastıgın ıcın yanma oluyor bende cnm oyle sorunlarlakarsılasıyorum gıtgellerım yavas yavas normale dönuyor ama ilk gırısteçok zorlanıyorum fena yanmam oluyor...gitgellerde cnm kendınırahat bırak baktınkasmıssın esını beklet p...cıkarmdan bi rahatla sonra devam et ben oyle yapıyordum balım...

benim girişte bi prob yok girdikten sonra sanki içime hava pompalıyolar:) baskı hiisi çok oluyo.bir de dediğim gibi gitgelde sıkıntı yaşıyorum ama alışırım inşallah.yendikten sonra bugüne kadar deneseysim şimdye aşmıştım bu sorunu.araya reglim de giricek az bi zaman kaldı.ama 10 gün sonra bile olduysa... walla rahatladım yani.yine olur die düşünüyorum artık acaba olur mu düşüncesi gitti şükürler olsun.

ya canım deli olacam ya.vajili vajili ortada dolanıyorum.zaten yenemedim diye kafam dolu bişeyin tadını alamıyorum.bi türlü geçemedik.akşama doğru geçerim artık.üzerimde bi ağırlıkla dolaşmak sinir ediyor helede son noktaya gelmişken eften püften şeyler yüzünden deneyememek

olsun canım ben de çok yaşadım o durumu.sen kendini rahatlatmaya bak.bu gece geçiceksen dene muhakkak bak.bugünün işini yarına bırakma sonra hesapta olmayan şeyler çıkıyo.sana dediiklerimi de oku.ben de okucam senin için.

kendi önceliğimiz yerine sürekli başklarının önceliğine önem veriyorum.ne oluyor yine olan bana oluyor 3 hafta olmuş kaç cmlik aparatı yapmışım bi türlü kısmet olmuyor denemek kendime çok kızgınım çok

yok cnm yaa olmadımm bu sabah kendı kendımı gaza getırım test yaptım evde vardı yapmıcaktm ama dayanamadım maalesef olumsuz cnm kısmet artık ...

olsun canım kasmayın kendinizi.hamile kalmak için rahat olmak lazımmış.bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur inşallah.dua edelim hep birbirimize...sana da okuyayım..üfürükçülere döndüm walla...

olsun canım ben de çok yaşadım o durumu.sen kendini rahatlatmaya bak.bu gece geçiceksen dene muhakkak bak.bugünün işini yarına bırakma sonra hesapta olmayan şeyler çıkıyo.sana dediiklerimi de oku.ben de okucam senin için.

tmm canım kesin geçecem çünkü yarın iş var.denemden önce inşirah okuyacam dediğin gibi bide fetih okuyacam.

kendi önceliğimiz yerine sürekli başklarının önceliğine önem veriyorum.ne oluyor yine olan bana oluyor 3 hafta olmuş kaç cmlik aparatı yapmışım bi türlü kısmet olmuyor denemek kendime çok kızgınım çok

kendine neden kızıyosun canım??olsun sen de ana babaların gönlünü yapıyosun onları ziyaret ederek.allah da sana yardımcı olur inşallah böyle düşün ve hiç kendini üzme herşeyin bi vakti zamanı vardır.demek ki hala gelmemiş o vakit.sen psikolojini etkileme.

kendine neden kızıyosun canım??olsun sen de ana babaların gönlünü yapıyosun onları ziyaret ederek.allah da sana yardımcı olur inşallah böyle düşün ve hiç kendini üzme herşeyin bi vakti zamanı vardır.demek ki hala gelmemiş o vakit.sen psikolojini etkileme.
haklısın canım tövbe tövbe yaa isyan edecem sandım.ya reglim yaklaşıyor 10 güne kadar onun stresi bastı gelmeden bitseydi

benim girişte bi prob yok girdikten sonra sanki içime hava pompalıyolar:) baskı hiisi çok oluyo.bir de dediğim gibi gitgelde sıkıntı yaşıyorum ama alışırım inşallah.yendikten sonra bugüne kadar deneseysim şimdye aşmıştım bu sorunu.araya reglim de giricek az bi zaman kaldı.ama 10 gün sonra bile olduysa... walla rahatladım yani.yine olur die düşünüyorum artık acaba olur mu düşüncesi gitti şükürler olsun.

cnm yavas yavas asacaksın baskı hıssı bende son 3 denemede fln olmuyo ama ılk gırıste yanmaların devam:)cnm egzersıze devam et gıtgellerın oyle duzebılır..

olsun canım kasmayın kendinizi.hamile kalmak için rahat olmak lazımmış.bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur inşallah.dua edelim hep birbirimize...sana da okuyayım..üfürükçülere döndüm walla...

ya evet aslında rahat olmak gerekıyormus ama o kadar cok bekledımkı bu zamanları 3 yıl hep cocugum olamıcak dıye uzuldum durdum artık beklemey sabrım kalmadı...oku oku bende okuyorum hepımıze)

evt cnm gecti dktora gıdıcem yarın kontrolum var ozmn a kadar olmazsam doktora soylucem cnm ama umudm kalmadı

canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun.şöyel yap.sen kendini yokmuşa göre hazırla tabi rabbimin izniyle inş vardır sana süpriz gibi olur eğer yoksada duruma alışmış olursun canım. çünkü böyle olunca baya ümitleniyorsun.gönlümüzden geçen inşşş vardır.yoksada eğer albuneanın dediği gibi önümüzdeki maçlara bakalım.canım senin yaşın kaçtı

cnm yavas yavas asacaksın baskı hıssı bende son 3 denemede fln olmuyo ama ılk gırıste yanmaların devam:)cnm egzersıze devam et gıtgellerın oyle duzebılır..

aparatlı egzersize mi devam edeyim??o koca aparatta git gel yapabiliyodum ama sanırım p..s te kendimi kastığımdan gitgel yapsın istemiyorum öööööllee dursun durduğu yerde:) bide içerde de canım acıdı ama hep değil bazen bi yere denk gelio acıyo size de oldu mu??

Back
X