hala israr ediyorum bu dert yüzünden insanin kendini anlayan insanlarla konusuyor olabilmesi inanilmaz rahatlatici. sonucta sürekli egzersiz vb. üzerine dönen konusmalar yeterli olmuyor. israrla bir sekilde kendini anlayan insanlarla muhabbet etmek isteyenlerin bunu chat ortaminda yapmasi icin belki topluca bir grup kurmaliyiz.
konu uzuyor deniyor ya, baska uzayan konular da gözden kacmasin diye örnek vereyim. bu yazismalarda bulunanlar da alinmasin (zaten nickleri cikardim, parmakla göstermemk icin), ama basta egzersiz yapanlari ya da bilgi amaciyla burayi gizli okuyanlari konudan uzaklastiriyor olabileceklerini de düsünsünler. ha biz elestirilince tü kaka oluyoruz, olalim da. bir kaybimiz olmaz. ama sesini cikaramayanlar var, ben sahsen bir kaybim olmayacagini bildigim icin yanlisa yanlis diyebiliyorum.
ha robot degiliz, bazen morali bozuk birini neselendirmek icin isi dalgaya da vurmak lazim. ama dün elestirilen seye dair elmayla armudu karistiranlar da olmus. konumuz vajinismusu nasil yendik, tecrübeler ve vesaire. asagida karsilikli diyaloglar var, aralarda da egzersiz yapanlarin sorulari, sorunlari ve meleklerin cevaplari da var. onlari cikardim.
kimseyi de kirmak istemiyorum, tekrar ediyorum sectigim örnegi yazanlar da onlari parmakla gösteriyorum gibi düsünmesin.