Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya inşallah canım çok saol sen gerçekten destekçisin biz bunun farkındayız ve birgün sende bizim meleklerimizden biri olcaksın o yüzden kimsenin sölediğine kırılma zaten onlarda kırıcı olmak için söleyolardır buna eminim neyse ya şöle bi sorun var ben eşimden gizli bişey yapamam hemen çıkar gelir yanıma napıyon diye bide egzersii gizli yaptığımı görürse onada kırılır ben senin kocanım hala gizlin saklınmı var diye nazlıdır kendisi azcıkta :51: ama tv karşısında uyuyup kalırsa belki o zaman yapabilirim hayırlısı olur inşallah

ya hemen düzeltiyim kırıcı olmak için söylemiyorlardır dicektim aman ha yanlış anlaşılma olmasın:26:

selam kızlar geçenlerde vajinismusu yendiğimizi ama ikinci kez ilişkiye giremeiğimizi yazmıştımm 2 günde öyle bi ağrılandım ki kendimi acile zor attım acildeki doktor jinekolağa sevk etti ve ultrasonla bakıldı ne yazık ki karnımın sol tarafında 5mm lik bir kist varmış ayrıca yumurtalığımın biri hafifi zedelenmiş acıyı bu yüzden duyuyomuşum 2 gündğr hastanede yatıyodum bugün sabah taburcu oldum. bende atlatamadığımızı düşünmeye başladım bizle alakalı bi durum değilmiş yanii:)

geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir inşallah..

ya inşallah canım çok saol sen gerçekten destekçisin biz bunun farkındayız ve birgün sende bizim meleklerimizden biri olcaksın o yüzden kimsenin sölediğine kırılma zaten onlarda kırıcı olmak için söleyolardır buna eminim neyse ya şöle bi sorun var ben eşimden gizli bişey yapamam hemen çıkar gelir yanıma napıyon diye bide egzersii gizli yaptığımı görürse onada kırılır ben senin kocanım hala gizlin saklınmı var diye nazlıdır kendisi azcıkta :51: ama tv karşısında uyuyup kalırsa belki o zaman yapabilirim hayırlısı olur inşallah

şenaycım sabah kadar uyumaz dimi:9::9: bizimki çok ağır uyur da uyursa o gece biter benim genelde:19:

fena değil canım.düzelecek inşallah benimde durumlar karmaşık bişeyler işte.dün dua ettim hepinize.Allah kabul etsin inşallah.sakin ol,denemeden önce egzersiz yap birazcık.çok çok iyi oluyor.sakin ve yavaş yavaş ilerlersin deneme kelimesini kullanmıyoruz eşlere:) inşallah güzel geçer. marul cinsel isteği azaltıyormuş bu arada söyliim dedim.fındık-fıstık,muz,ç,lek,çikolata iyidir:9:

valla benim eşim marul sevmez fazla ama ben marulsuz yapamam ama öle bi etki görmedim kendimde :44: :1: allah razı olsun rabbim senin dualarınıda kabul etsin inşallah bu arada hayırdır ne oldu ki ben kaçırdım sanırım neden karışık durumlar

gülüm, dün gece bu mesajına cevap yazmadım uzamasın diye. ama ben sana kırıldım, tavrını benden yana koymadığın için. sinir gerginlik filan dün bende yoktu, doktor sonrası yazdıklarıma bak. havalarda uçuyordum ben, nasıl gergin olabilirim ki!!! sana özelden da yazdım zaten. sana da nilaya da kırgınım. :14::14::14::14::14: emeğime haksızlık edildiğini düşünüyorum. başarı hikayesini bile forumda yer işgal etmesin diye başka linkte yazın derken, gereksiz yazılan şeylere tepkisiz kalmak bana doğru gelmiyor. ayrıca biz bu hastalığı bu forumda yeniyoruz, ısrarla burda paylaşılması gerektiğini düşünüyorum.

egzersizcilerden rica ediyorum, duvaklı resimlerini koysunlar ve yaptıklarıyla ilgili rapor yazmaya devam etsinler.

selacım ozelden konusulcak bır konuyu burda hala yazman dogru degıl
suan konuyu uzatıyorsun . sıteye yenı gırdım ozelını gordum cevaplıcaktımkı burdanda yazmıssın
sımdı nılay ıle ben kac ay oldu yenelı 8 ay ve aynı soruyu defalarca cevapladık
ve daha dun aynı sekıl soruyu aynı kısıden tam 3 kere cevap verdım sıtem etmedım
burası sayesınde yenıp gıdenler oldu işleri düşünce bırsey sormak ıcın gelıp gıttıler
kı kımıne gunlerım saatlerım gıttı yınede sustum
yerı geldı ozelden sorun yasadıgım kısıyle konusup buraya yansıtmadım ve kırgınlıklar yasamama ragmen defalarca
sessızce bır kac gun cekılıp sonra bırsey olmamıs gıbı foruma yenıden geldım senın gıbı nılay yada senın tarafımda olmama kırgınım dıye yazmadım
herkes aynı dusunucek dıye bırsey yok ama bu yuzden ne senı ne nılayı az sevmıyorum yada kırgın degılım
baska topık baska konu olsa ceker gıderım arkama bakmam
ama bu topık ve burda yasananlar okadar farklıkı ıster duygusalsın dıyın ıster duygu sömürüsü
ama her bır olaya sevınıp guldugumde burdakı arkadaslar aklıma gelıyor
onlarınde benım gıbı guneslerının dogmasını mutlu olmalarını ıstıyorum
hele burası sayesınde 5 yıllık karanlığıma gunes dogmusken kımle ne yasarsam yasayım burda olurum
bızı bız anlamazsak kım anlar ? v ayrıca ben ara bulayım dedım ama haklısın susup gerı cekılmem gerekırdıkı olau bana donmesın
ama boyle bırı degılım ıste ıkı kısı ve hele aynı dertten muzdarıp ıkı arkadasım gergınlık yasıyorken susamam
ıkınızede kendı acınızdan hak verdıgmı defalarca belırttım .. diz kıran alim olur kalp kıran zalim ..
ozumde cok sinirli biriyim ama hep dedım ve dıcem konu vajı olunca nefsım kendı duygularım gerı planda ..

ve son olarak baska konular konusulması ayrı basarı oykulerı ayrı
basarı oykulerı hepımızın yasadıgı seylerın ozetı bır topıkte toplanması bınlerce sayfayı okuyamıcaklar ıcın
ve korkup cesaret almak ısteyenler ıcın dusunulmus bu topıgın ozetı gıbı
esımle deneme yapmadan once ozamanlar 6 7 sayfadaydı galıba kac kere o sayfaları okuyup her cumleyı ezberleyıp notlar aldıgımı unutmadım ..

bundan sonra yazmak ıstersen lutfen ozelden yaz canım ordan konusalım topıge yenı gelenlere yansımasın

kızlar duvak meselesınde bende hassasıyet beklıyorum yenenler duvaksız yada ıstedıgı bır avatar
ama yenme asamasında olanlar lutfen duvaklı bır avatar edınırse ıyı olur karısıklık olmaması ıcın
ve her yenı gelen arkadasımızada bunu hatırlatalım
bugun cuma mubarek gun dualarımız bırbırımızle olsun
hepınızı dua ıle opuyorum tekrardan can arkadaslarım
yazım uzun oldu hakkınız helal edın :) hadı bakalım egsersızcıler ıs basına ;)

Son düzenleme:
valla marulu falan bilmem ,bende bir ara afrodizyak yiyeceklere bakıyordum ,içimden gelmiyordu yatağa girmek bir ara..
ama sela çok önemli bi şey söyledi,uzun zaman gelin çıkmadı galiba ,..
ben bugun 7-8 cm denedim 10cm olmadı diye hayıflanıyordum :)))
arkadaş sanırım çekiniyorlar,evet belki haklı olabilirler ama ;buraya ne yaptıklarını yazsınlar,inanın zararlı çıkmazlar..
selaya katılıyorum ,hergün buraya ödevlerini yaptıklarını söylicekler veeeeeeeeeeeeee
ya ben burdan kazenede çok teşekkür ederim,ben diğer forumlar ne durumdadır bilmiyorum ama ,çok kazen kardeeşşşşşş:))))allah sana zavel vermesin

genelde herkes yendikden sonra bi kontrole gitti canım

ayyy aybice çok sevindim seni gördüğüme.valla ben bilmiyordum gidilmesi gerektiğini.bebiş için giderim kontrole diyordum,o da eşimle aralar açılınca kaldı öyle.ya dr.a da vajinismustum yendim geldim demekten nefrt ediyorum(daha önceki kötü dr.tecrübesi ve vajinismusu bimeyen dr.lar yüzünden) neyse bi dr. görmüştüm uzmanlık alanlarında vajinismus da yazıyordu.ona gideyim bari.

kocanı sen tanıyorsun. nasıl uygunsa öyle yapıver işte. hadi hayırlı halvetler. :31::31::31::31:

kız beni melekliğe layık görmemişsin, hala yenmedim mi sanıyorsun yoksam??? :52::52::52:

şenaycım sabah kadar uyumaz dimi:9::9: bizimki çok ağır uyur da uyursa o gece biter benim genelde:19:

yok canım uykuyu çok severdi hatta kaç kere tartıştım uykusu yüzünden bizim böle bi sorunumu varken nasıl uyuyabiliyosun diye tabi ben o zamanlar hemen deneyince olcak sanıyodum vajinin farkında deildim ama bugünlerde tv hastası oldu iyice erkenden uyuyan adam gözünü kırpmıyo ya rahat rahat egzersiz yapamıyorum afedersiniz epilasyon yapamıyorum aynı işyerinde çalışıyoruz biz ve aynı anda evde oluyoruz neyse halimize şükür canım:nazar::40:

valla marulu falan bilmem ,bende bir ara afrodizyak yiyeceklere bakıyordum ,içimden gelmiyordu yatağa girmek bir ara..
ama sela çok önemli bi şey söyledi,uzun zaman gelin çıkmadı galiba ,..
ben bugun 7-8 cm denedim 10cm olmadı diye hayıflanıyordum :)))
arkadaş sanırım çekiniyorlar,evet belki haklı olabilirler ama ;buraya ne yaptıklarını yazsınlar,inanın zararlı çıkmazlar..
selaya katılıyorum ,hergün buraya ödevlerini yaptıklarını söylicekler veeeeeeeeeeeeee
ya ben burdan kazenede çok teşekkür ederim,ben diğer forumlar ne durumdadır bilmiyorum ama ,çok saol kazen kardeeşşşşşş:))))allah sana zavel vermesin

valla ben konuyu bilmiyorum ,araya girmiş gibi oldum sorrry

kızlar yendikten sonra lütfen doktora gidin özellikle bebek düşünenler bir sorun var mı yok mu baktırın muayene gerçekten zor değil hem alışmamız gereken birşey, bir arkadaşım 6 aylık hamile miyom ve kist varmış 2 gün idrara çıkamamış şimdi ameliyat olmuş onları almışlar yoğun bakımdaymış, bebiş daha duruyor karnında inşallah bişey olmaz. yenmeden önce de gidin iyi şefkatli bir doktor bulun devamlı hastası olun sadece psikolojik değil vajinismus anatomik nedenlerde de olabiliyor hayat ihmal etmeye gelmiyor.

Ben de yeni yendim ama bi sorunum oolmadığı için gitmemiştim ilk işim pazartesi ben de bi kontrole gideyim.. belit haklsın dediğin gibi bi şefkatli doktor lazım sürekli gidilebilecek.

kocanı sen tanıyorsun. nasıl uygunsa öyle yapıver işte. hadi hayırlı halvetler. :31::31::31::31:

kız beni melekliğe layık görmemişsin, hala yenmedim mi sanıyorsun yoksam??? :52::52::52:

yok canım estağfirullah biliyorum yendiğini yani bana yardımcı olanlardan biri olduğun için dedim yani ben yenince seni meleğim olarak anıcam o anlamda söledim yoksa zaten melek olmuşsun sen çoktaannnn:34::16:

gülüm, dün gece bu mesajına cevap yazmadım uzamasın diye. ama ben sana kırıldım, tavrını benden yana koymadığın için. sinir gerginlik filan dün bende yoktu, doktor sonrası yazdıklarıma bak. havalarda uçuyordum ben, nasıl gergin olabilirim ki!!! sana özelden da yazdım zaten. sana da nilaya da kırgınım. :14::14::14::14::14: emeğime haksızlık edildiğini düşünüyorum. başarı hikayesini bile forumda yer işgal etmesin diye başka linkte yazın derken, gereksiz yazılan şeylere tepkisiz kalmak bana doğru gelmiyor. ayrıca biz bu hastalığı bu forumda yeniyoruz, ısrarla burda paylaşılması gerektiğini düşünüyorum.

egzersizcilerden rica ediyorum, duvaklı resimlerini koysunlar ve yaptıklarıyla ilgili rapor yazmaya devam etsinler.

burada care arayan arkadasa yuklenmedıgım ıcın mı kırıldın?

uyarıdan sonra devam ederse bende dusuncelerımı soyleyebılırdımkı zaten cıcekrosenın yazdıklarını katıldıgımı belırttım...

yendıkten sonra burada durmam hata dedın ya...ben daha sana hıcbırsey soylemek ıstemıyorum...

tabıkı canım ben solugu hemen doktorda almıstım :)
,

bende hemen gebe kaldım :))))
nasıl bi sperm naıl bi yumurtalık varsa :)))
hobaa bütün eller havaya :)yenenler sevinsin,vajiyi yenmeye çalışanlar ise egzersize yoğunlaşsın...
yaşımı söylemiyeyim ama :)))hakikatten herkezin yenmesini canı gönülsen tebrik ediyorum 20 lik hatunların gelin olmuş ,ellerinde bebekleri çok seviniyorum ...
bu rahatsızlık sadece ve sadece egzersiz ile olurr...
sabırla ,yatakta ha olur ,ha olucakla olmuyorrr...
kendinizi bu işe kanalize edin,dua edin,otururken derin nefezler alın verin :))

ben egzersizimi ilk yapmaya başladığımda dr girmiyor parmağım dediğimde girer dedi kesti attı
AMA BURDAKİ ARKAŞLAR PARMAĞINI HAFİF AŞAĞI EĞİMLEYİPTE DENE DEDİLER:)))

NE DYEYİM .
ALLAH RAZI OLSUN
SEVGİLER

burada care arayan arkadasa yuklenmedıgım ıcın mı kırıldın?

uyarıdan sonra devam ederse bende dusuncelerımı soyleyebılırdımkı zaten cıcekrosenın yazdıklarını katıldıgımı belırttım...

yendıkten sonra burada durmam hata dedın ya...ben daha sana hıcbırsey soylemek ıstemıyorum...

cevabım özeldedir...

ayyy aybice çok sevindim seni gördüğüme.valla ben bilmiyordum gidilmesi gerektiğini.bebiş için giderim kontrole diyordum,o da eşimle aralar açılınca kaldı öyle.ya dr.a da vajinismustum yendim geldim demekten nefrt ediyorum(daha önceki kötü dr.tecrübesi ve vajinismusu bimeyen dr.lar yüzünden) neyse bi dr. görmüştüm uzmanlık alanlarında vajinismus da yazıyordu.ona gideyim bari.

uzmanlık alanı olan birine gitmek daha ii .benim öyle bi imkanım yoktu normal jinekologa gittim.sende git güzelce muayeneni ol canım.rahatlarsın hem.

Back
X