- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #107.461
yarısı girdiyse gerek yok. kendini rahat hisset diye öyle dedim ben.yarısında takıldın ya, 10cm 9a göre daha iyi açar diye düşündüm, ondan öyle dedim. sen kendine güveniyorsan gerek yok elbette. her şey senin elinde. takıldığın o yerde bekle, kıpırdama, nefes alıp ver. bir de kegel yap, eşin hisseder sıktığını, sen de sıkmakla bırakmak arasındaki farkı hisset. bunları yaparken o takılma hissin geçecek, sakinleşeceksin. pozisyonun ne olacak bilemiyorum ama üstteysen sen yavaş yavaş otur, alttaysan da eşin ufak ufak seni panikletmeden itsin. üstte daha rahat oluyor, ben eşime kontrolü bırakmıyorum, ellerimi onun göbeğine koyup vücudumu içerdeki açıya uygun biraz öne eğerek yavaş yavaş oturuyorum. hatta ellerini bile değdirtmiyorum, her şeyi ben yapıyorum, o hareket ederse ya da beni yönlendirirse panikliyorum. sen de böyle yap istersen. hadi başarılar.
![]()
canım aynı bende öle adam gözünü kırpsa paniklicek duruma geldim adeta tamam tüm sölediklerini yazdım beynimin bi köşesine rahatım relaksım olacak allah ım inşallah OLAACAAAAAAAKKKKKKK !!!