- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #107.541
Kızlar Ben 7 yıl beraberlikten sonra geçen yıl Haziran da evlendim.
Birbirimizi bu kadar tanırken bunu başaramamıştık. İlk gece bu bişi başaranları gıpta ile bakıyordumHep korkmuştum.Bacaklarımı açamıyordum.Kasılıyordum.eşimin bile dokunması beni tedirgin ediyordu. Hatta ben vajina deliğinin nerde oldugunu bilmiyordum :26: O kadar korkaktım ki... Acaba oramda kemik mi var ondan mı girmiyor diye diye kendimi hasta ilan ediyordum.
Sizleri yaklaşık 3-4 aydır izliyordum. Okuyordum.Egzersizleri sizlerden öğrendim. Önce parmak egzersizi yaptım. ama o kadar kolay olmadı.Elim oraya gitmiyordu.Korkuyordum.Sonra yavaş yavaş alıştım. Ama egzersizlere ara verdim ben. Gün gün yapsaydım çok erken başarırdım. Arada eşimin parmağıyla genişletmeye çalışıyorduk.
en son 2-3 gün önce sanırım burayada yazdım.2 saate yakın parmak ve kalın bir mumla egzersiz yaptım.Bu işi atlatacağım dedim. Hem bana hemde eşime yazık dedim. YAPARIM dedim.
Egzersizi yaptıgım gün eşimle denedik. Üstte altta denedik. Saatlerce. Aldım içime aslında. ama o sızıyı geçememiştim. Ve dün tekrar deneyeceğimi yazmıştım. Aynada inceledim esnemişti. Tamam dı bu iş. İçerisi karanlık bir tüneldi
Dün üstte denedik denedik sonra üsttündeyken kıpırdamadan alt pozisyona geçtik.Kendimi tamamen eşime teslim ettim. Farkettim ki oramı kasarsam acı veriyor bende kasmamaya çalıştım. Yendim diye bağırdım :) Defalarca bağırdım tabi çok yüksek sesle değil :)
İçime girip çıkıyordu.Gel git yapabiliyordu eşim ve tamamını aldım sanırım .Ve bu iş tamamdır dedi eşim :)
Canım benim o da yendik diye sevindi.Bana çaktırmıyordu ama üzülüyordu canım benim.
Çok dua ettim namazlarımda, kandilde.Allah'ım kabul etti.İnşallah en yakın zamanda benim gibi olanlar bu dertten kurtulur.
Sakın korkmayın.Kızlar sizlerden Allah razı olsun.Nerden kimden öğrenirdim bu bilgileri ben.![]()
canım esının sevıncıne ve yenı bır gune ıcınde dogan gunesle uyanmak cok farklı dımı ?
rabbım bundna sonra bpyle uzuntu keder sıkıntı yasatmasın
artık sımdı yenı gelınsın :) evlılıgın hayırlı ugurlu olsun balım ayaklara dıkkat bu arada:)