- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #107.761
bu yarışma işe yaradı![]()
bosuna yapmıyoruz sekerım bu yarısmaları

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu yarışma işe yaradı![]()
basarı hıkayelerımızı bu lınk te paylasalım...yazdıktan sonra buraya lınkı atın oradan okuyalım kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-oykulerimizle-birbirimize-destek-olalim.html
valla orda paylaştım ama o linki buraya nasıl atacağımı bilemediğm için burayada kopyaladım :26:
selam herkese bende yazılanları takip edıorum okuyorum ama bu ara yazamıorum okumaktan yazmaya fırsat kalmıo:) tam yazıcam bu seferde musaıt olamıorum egzersızlerıde ertelememeye calısıorum ama elımde olmadan ertelenıo oysa cok gaza gelmıstım yarım kaldım neyse tekrar baslarım.bu arada yenenlerı goruorum yakın zamandakıleri hatta tum yenenlerı tekrardan kutlarım.burayı okurken kımi zaman sevınıorum gülücük oluo kımı zamanda üzülüorum içim acıo ama sonucta bana ii gelıo ben doktora gıdıodum bıraktım buraya üye olduktan sonra cunku burada doktor cok:))vajiyi yenıpde burada yenemeyen arkadaslara destek olmaya calısan arkadaslardan da Allah razı olsun Allah hepımızın yardımcısı olsun inş.
tmm:)yazdım yukarıya nasıl kopyalandıgını:)
geliyo canım yazdıkların sakın vazgeçme canım egzersizlerden ben sürekli ertelediğim için şimdi gelin oldum belki 1 hafta önce belki 1 ay önce olcaktım :) neyse başarmak için dua ve egzersiz azim inanç güven
selam herkese bende yazılanları takip edıorum okuyorum ama bu ara yazamıorum okumaktan yazmaya fırsat kalmıo:) tam yazıcam bu seferde musaıt olamıorum egzersızlerıde ertelememeye calısıorum ama elımde olmadan ertelenıo oysa cok gaza gelmıstım yarım kaldım neyse tekrar baslarım.bu arada yenenlerı goruorum yakın zamandakıleri hatta tum yenenlerı tekrardan kutlarım.burayı okurken kımi zaman sevınıorum gülücük oluo kımı zamanda üzülüorum içim acıo ama sonucta bana ii gelıo ben doktora gıdıodum bıraktım buraya üye olduktan sonra cunku burada doktor cok:))vajiyi yenıpde burada yenemeyen arkadaslara destek olmaya calısan arkadaslardan da Allah razı olsun Allah hepımızın yardımcısı olsun inş.
haklısın vazgecmemek lazım tabi inanmak önemli bunu bılıorum insan kendını sartlandırırsa olur öyle deilmi olmak zorunda.taze gelin senide kutlarım okudum öyle cok sevındımkı Allah mutlulugunuzu artırsın katlaya katlaya baska dert tasa vermesın bide şöle üj bej tane hayırlı saglıklı bebişler versinburadakılerın basarısı bıze umut oluo senın basarmanda bıze umut ve gaz verdi sırada bız varız bızede dua et olar mı
ertelemek yok buranın kuralı buama keske doktora baslamısken bırakmasaydın bız burada sadece tecrubelerımızı paylasıp yardım etmeye calııyoruz...
ne olursa olsun hergun egzersız yap 10 dk olsun bırrakma yenılme daha fazla bu hastalıga![]()
inşallah en ufak i umuda bile sebep olduysam ne mutlu bana canım sen kaç aylık yada yıllık evliydin ve hangi aşamadasın egzersizin .bu arada amin canım amin inşallah anne olmanın mutluluğunuda yaşatır rabbim herkese hepimize dua ederm tabi rabbim bi an önce yenmeyi nasip etsin sanada ve diğer arkadaşlarada amin
17.04.2011 de görücü usulü evlendim eşimle.Önceden kafamda belirliydi ne yapacağım ilk gün asla olmucaktı hiç bişey böyle şartlandırmıştım kendimi.
Ve öylede oldu.2.gün balayına gittik artık bugün olur düşüncesiyle denemeye başladık ama olmadı ertesi gün yine aynı..korktum hep istemedim ama her yeni güne uyandığımda bugün olur gözüyle bakıyordum ve hiç bi gün olmadı..günler haftalar aylar geçti.Aslında ilk başlarda kendimde bi sorun görmüyordum eşim birazcık uğraşsa olur diyordum ama o ,gün geçtikçe hiç aldırış etmezmiş gibi uyuyor denemek için yanaşmıyordu bile .O uyurken benim gözyaşlarım dolduruyordu geceyi o hep uyuyor ben hep ağlıyordum acaba beni istemiyor mu pişman mı evlendiğine diye düşünceler beynimi kemiriyordu ve bir gün aldım karşıma konuştum pişmanmısın dedim söyle anlarım ben seni bunları söylerken gözümden yaşlar sel olup akıyordu tutamıyordum kendimi herşeye ağlar olmuştum ben konyadan antalya ya gelin geldim bu buhran içinde kaybolurken aile özlemide içimi kemiriyordu öyle çok akardı ki gözlerimden yaşlar eşim geceleri yanaklarıma dokunurdu gözyaşı var mı diye bazen benimle ağlardı öyle içten ağlıyosun ki çok üzülüyorum seni böle görünce derdi...şimdi bile o anları hatırlıyorumda yine ıslandı yanaklarım neyse fazla uzattım aradan 4 ay geçti ben nette araştırmalara girdim ve vajinismus olduğumu öğrendim eşime bunu anlatmak hiç kolay olmadı asla kabul etmedi bunun bi hastalık olabileceğini neredeyse 3 ay boyunca eşime dil döktüm dr a gitmek için sonunda kabul etti önce jinekoloğa sonra psiyatriste gittik psikiyatrist in benimle konuşma tarzı o kadar kötüydüki ben bi parçada olsa umut aramaya gitmiştim ama binbir umutsuzlukla eve döndüm aradan yine aylar geçti bu kez eşim nette kitap ve dilatör siparişi verdi kitap geldi ve ben kitabı neredeyse ezber yaptım ama bi türlü geçemedim egzersizlere bigün ailemi çok özlediğim için konya ya gitmek istedim gitmeden önce eşim dediki bi daha deneyelim dedi aslında bende olmucanı bile bile denemek istedim ve denedik sonuç malum hüsran..sonra aklımın bi köşsinde bi ampül yandı ve BAŞARI MACERAM böylece başlamış oldu....:)
tarih 3 nisan kulak çöpü 1. ve 2. dilatör.sadece kulak çöpünü yapabilmem bana artık yapabileceğim güvenini vermeye yetmişti ve ardından 1 ve 2. dilatörü denedim ve inanın ne bir ağrı ne bir sancı ne bir yanma o kadar rahat oldu ki hiç bir şey hissetmedim bile ve ertesi gün leyla gibiydim sanki vajiyi yenmiştim kendimi o kadar güçlü hissettim ki o gün hep söyleyip durdum içimden yapabildim inanamıyorum..ardından konyaya gittim 1 hafta boyunca yapamadım geldikten sonra işe başladım ve regl oldum buyüzden devamını getiremedim umudum ve isteğim kırıldı reglim bitincede ertelemeye başladım eşimin ikazlarına rağmen sonra işyerindeki netten kadınlar kulübünü takip etmeye başladım öyle bi cesaret geldi ki o günün akşamı hemen başladım yeniden egzersize ve bundan 1 hafta sonra tüm egzersizlerimi tamamlayıp eş denemesine geçtim malesef sertleşme olmadığı için yapamadık bir kaç günde böyle geçti sonra tekrar regl oldum ve reglim biter bitmez egzrsiz yapıp denedim yarısını alabildim ama eşim e... boş... ı için devamı gelmedi...ve 26 mayıs cumartesi günü işten gelir gelmez egzersiz yapmaya başladım ve eşimle denedim olmadı altta denedim olmadı üstte denedim olmadı sırtımı duvara yaslayıp oturark denedim olmadı ve en sonunda eşim patladı bana bağırmaya başladı senin içinde başarma isteği yok isteseydin olurdu diye bu arada hava kararmıştı ve benim gözümden yine yaşlar süzülüyordu içimdende alah ıma dua ediyordum allahım yardım et kolaylaştır diye ve kalkıp gidicektim ki yataktan yeniden deneme isteği doğdu üste geçtim ve yavaş yavaş oturdum vageçmedim ve artık olmuştu başarmıştık ağrı acı yok ama yanma vardı oda fazla rahat olamadığım içindir neyse ki artık bitti bu kabus yeni yeni umutlara kanatlanıyorum vajili tüm arkadaşlarımı burada bekliyorum inşallah hepiniz başarırsınız (amin)
Kızlar bugünde eşim çok istekliydi. Ve yine olan olduPeşimden ayrılmaz oldu.
26 sından beri 3 gündür sorunsuz ilişkiye girebildik. Her defasında dahada rahatlıyorum.
Eşim b..dığında dışarı bile çıkmıyo hemenonun yüzündeki şaşkın ifadeyi görmek beni çok mutlu ediyor. Hepsini alabiliyorum. Yupppii
Kendime olan güvenim geldi.
canım benim zaten sizin tecrubelerınız sayesınde bıraz da olsa yol katettim ben ve dedımkı doktor fasa fiso.yanı en azından bana ole geldı ıkı tane pskolga gıttım ben bırıne yaklasık 6 seans dıerıne belkı daha fazla ama hep ılıskı uzerıne younlasıldı bı tarafdanda vajiyle ilgili ama bı turlu anlayamıodum tmm acımıo anladım oradan cocuk cıkıo onuda anladım bunu herkes yapıo bunuda bılıorum helekı kendımı şöyle bilirim ben istedıkten sonra asamıycaım bı sorun yoktur Allah ın ıznıyle eeee pekı neden bu kadar uzadı doktor pskolojı pskolojı dedı durdu tmm bozuk bı pskolojı vardı ama az kalan da hepten gıttı nefes al gel ıkıncı hafta on tane daha ekle ne anladın gel gıt para ver sonra bı yandan da buraya geldım arastırırken sonra okudum okudum daha uye olmadan bana moral oldu ben deılım tek basıma deılım dedım ve buradakı dayanısmyı gordum anlatılanlar o kadar acıkki o kadar rahat kı doktorun anlattıgından cok cok daha ii geldı
bizden de sana yuppiii:)al bi de oleeeyyyyyy dielım o zaman darısı basımıza bacım:)heycanını mutlugunu anlıyabılıorum valla ne dıyım ıcımde sevınc koptu sen bole yazınca Allah devamını getırsın