- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #108.001
bekarken her ay hastenelik oluyordum yine bi gün gittim doktora bana demiştiki kızlık zarının salgıladıgı bişi var zar gidince ağrın azalır demişti ama ben hala onu korudugum için sanki çok değerli bişi sanki ölücem sonunda bak yine hatırladım sinir oldum kendimeinş aşarım bunları da geçer sancı filan ya dayanamıyrmartık hap içmekten bıktım. allah baska dert vermesn isyan etmiyorum ama hem bedenen hem ruhen çöktüm kısa sürede
oceancım, ben de çok sancılı adet görüyorum, yıllardır hem de. hiç acile gidip iğne olmadım ama bikaç kez bayıldım. bayılmasam bile ayağa kalktığımda kör oluyorum resmen hiç göremiyorum. sancıdan ağlıyorum. ilk iki gün nerdeyse günde 3 tane ağrıkesici içiyorum. kaç kez doktora gittim, hepsi normaldir, ülkemizdeki kadınların %60 ı sancılı adet görür ağrı kesici iç evlenince geçer dediler. ama geçemedi tabi vajinismus nedeniyle. bu ay yendikten sonraki ilk adetimi gördüm, hakikaten daha az sancı oldu. bir de muayenede doktor rahmimde normalden fazla öne eğiklik olduğunu söyledi, bu kan akışını zorlaştırdığı için çok kasılıp ağrı yapıyor olabilirmiş rahim. sen de muayeneni ol, belki anatomik bir şeydir benimki gibi. yine de bu ayı şimdilik 2 ağrı kesici ile atlatacak gibiyim. galiba yenmenin faydası oldu. darısı öteki aylara :)))