Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bekarken her ay hastenelik oluyordum yine bi gün gittim doktora bana demiştiki kızlık zarının salgıladıgı bişi var zar gidince ağrın azalır demişti ama ben hala onu korudugum için sanki çok değerli bişi sanki ölücem sonunda bak yine hatırladım sinir oldum kendime :( inş aşarım bunları da geçer sancı filan ya dayanamıyrmartık hap içmekten bıktım. allah baska dert vermesn isyan etmiyorum ama hem bedenen hem ruhen çöktüm kısa sürede

oceancım, ben de çok sancılı adet görüyorum, yıllardır hem de. hiç acile gidip iğne olmadım ama bikaç kez bayıldım. bayılmasam bile ayağa kalktığımda kör oluyorum resmen hiç göremiyorum. sancıdan ağlıyorum. ilk iki gün nerdeyse günde 3 tane ağrıkesici içiyorum. kaç kez doktora gittim, hepsi normaldir, ülkemizdeki kadınların %60 ı sancılı adet görür ağrı kesici iç evlenince geçer dediler. ama geçemedi tabi vajinismus nedeniyle. bu ay yendikten sonraki ilk adetimi gördüm, hakikaten daha az sancı oldu. bir de muayenede doktor rahmimde normalden fazla öne eğiklik olduğunu söyledi, bu kan akışını zorlaştırdığı için çok kasılıp ağrı yapıyor olabilirmiş rahim. sen de muayeneni ol, belki anatomik bir şeydir benimki gibi. yine de bu ayı şimdilik 2 ağrı kesici ile atlatacak gibiyim. galiba yenmenin faydası oldu. darısı öteki aylara :)))

çok haklısın bi ara eşim ona sarılmaya çalıştığımda benim yaptığım gibi ittirdi nasıl gücüme gitti anlatamam.bana sen bunu hep yaptın demişti.onun ne hissettiğini o zaman anladım.onlara da hak vermek gerekiyor ama bu hastalık insanı hırçınlaştırıyor sanki...

evet canım vajinismus bazen yuvalar yıkıyor bazen derin yaralar açıyor şükür halimize biz daha derin olmayan yaralardan şikayetçiyz töbe valla töbe töbe bi daha:52::52::52:

Kizlar benim için yazan herkese merak edip soran herkese çok çok tskr ederim yoldaslarimmmmmmmmmm Canlarim cigerlerimmmmmmmmmm ..
Rapor vereyim ama bu rapor egzersiz raporu degil :9::17: Esle durum ne alemde raporu :1:
Kizlar reglim bitti ama malum esimle sorunlar yasiyoruz.. Deneme yapmadim hiç reglimden sonra.. Ama gerilememek için egzersiz yaptim tabi

Esim çok çok pisman ve elinden geleni yapiyor düzeltmek için.. Son bi sans tanicam kendisine.. Umarim hersey daha iyi olur..

Rabbim egzersize baslamak isteyipte baslamakta zorluk çekenlere cesaret,
Egzersizleri bitirip, esli denemelere geçenlere Cesaret versin..
Egzersizleri bitirip esli denemeleri basariyla tamamlayanlarada en kisa zamanda iliskiye alismayi nasip etsin..
Alisipta hamile kalmak isteyenlere en hayirlisindan bi evlat nasip etsin..
Hamile kalipta melegiini bekleyenlere saglikli bi dogum nasip etsin ins..
Esinle böyle inisli çikisli zamanlar yasayanlarada sabir versin.. Herkes Veryy Happy olsun ins :54::54: Sonsuz Sevgilerimle kucakliyorum hepiniizii

Kardeşim, çok sevindim eşinle aranızın düzelmesine...Her ikiniz de bu süreçte yıprandınız, olacak böyle inişler, çıkışlar...

Ayrıca duan çok güzel :) TEŞEKKÜR EDERİZZZZ...

arkadaşlar sizleri öyle iyi anlıyorum ki!! beklentimiz çok yüksek. çünkü bizim için çok zor şeyleri başarıp bugünlere geliyoruz. daha fazla takdir edilme, pohpohlanma, ödül vb. beklentilerimiz oluyor. ama şunu unutmayın ki eşlerimiz de bizimle birlikte bir sınavdan geçiyor. onlar bizi bırakmayarak, anlayış göstererek, sabrederek bu sınavı geçiyorlar. bizler ise egzersiz yaparak sınavı geçiyoruz. yenince her şey güzel olacak diyoruz, elbette doğru ama eşlere de biraz süre tanıyın. onların da alışma süresi var. bizi beklediler kimi aylarca kimi yıllarca. pat diye normale dönmelerini beklemeyelim. azıcık sabır edelim onların bize ettiği gibi. ben de isterim ki her gün deneyeyim, pıt diye alışayım. ama eşim yorgun oluyor napiim, zorla yapacak değiliz ya :))) istemediğinden değil, yorgun olduğundan bir de alışkın olmadığından diye düşünün. sizi istemediğinden, başarınızı takdir etmediğinden değil. eğer öyle olsa istememenin alasını gösterdik onlara, gene de sabrettiler değil mi? her şeyi zamana bırakın, ben eminim hepimizin evliliği gittikçe güzelleşecek, bugünleri unutup anılarda bırakacağız. egzersiz yapanlar da beklentilerini çok yükseltmesin ama "ay ben de yenince düzelmiycem mi yoksa sorun mu olacak" diye endişe de etmesinler. yenince üzerinizdeki yük gidecek zaten, o duygu ancak yaşanır, anlatılmaz. azimle egzersize sarılın, her şeyi kendiniz için yapıyorsunuz. yendikten sonra da her şeyi zamana bırakın. haydi pozitif olalım :16::16::16::16: :nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar sizleri öyle iyi anlıyorum ki!! beklentimiz çok yüksek. çünkü bizim için çok zor şeyleri başarıp bugünlere geliyoruz. daha fazla takdir edilme, pohpohlanma, ödül vb. beklentilerimiz oluyor. ama şunu unutmayın ki eşlerimiz de bizimle birlikte bir sınavdan geçiyor. onlar bizi bırakmayarak, anlayış göstererek, sabrederek bu sınavı geçiyorlar. bizler ise egzersiz yaparak sınavı geçiyoruz. yenince her şey güzel olacak diyoruz, elbette doğru ama eşlere de biraz süre tanıyın. onların da alışma süresi var. bizi beklediler kimi aylarca kimi yıllarca. pat diye normale dönmelerini beklemeyelim. azıcık sabır edelim onların bize ettiği gibi. ben de isterim ki her gün deneyeyim, pıt diye alışayım. ama eşim yorgun oluyor napiim, zorla yapacak değiliz ya :))) istemediğinden değil, yorgun olduğundan bir de alışkın olmadığından diye düşünün. sizi istemediğinden, başarınızı takdir etmediğinden değil. eğer öyle olsa istememenin alasını gösterdik onlara, gene de sabrettiler değil mi? her şeyi zamana bırakın, ben eminim hepimizin evliliği gittikçe güzelleşecek, bugünleri unutup anılarda bırakacağız. egzersiz yapanlar da beklentilerini çok yükseltmesin ama "ay ben de yenince düzelmiycem mi yoksa sorun mu olacak" diye endişe de etmesinler. yenince üzerinizdeki yük gidecek zaten, o duygu ancak yaşanır, anlatılmaz. azimle egzersize sarılın, her şeyi kendiniz için yapıyorsunuz. yendikten sonra da her şeyi zamana bırakın. haydi pozitif olalım :16::16::16::16: :nazar::nazar::nazar:

çok haklısın fazlaca bencil davranıyoruz bazen özellikle ben pozitif olmalıyım

kızlar ben yeneli 25 gün oldu bugün ama sorunlar vs. nedeniyle 3.denememizi yapamamıştık.bugün pambık gibi hazırlandım:56: inşallah bugün olacak.alışmak istiyorum artık
:43: ayrıca kendimden emin olmak için ve deneme sırasında eşimin sabrını taşırma korkusuyla sevimli aparatımla çalıştım biraz.ben klasik pozisyonda yapmıştım öncekileri.üstte yapamıyordum.bugün aparatımla üst pozisyon olacak şekilde denedim.yarısından çoğu girmiş hissetmedim :1: değişik pozisyonlarda denedim hepsinde iyi durumdayım.sınavdan önce deneme iyidir :3:
neden yazdım bunları...çünkü yenmek üzere olan ve kesinlikle yeneceğine inandığımız arkadaşlarımız benim daha önceki halim gb oraya bişey girmez,imkansız 10 cm bişey hiç girmez.bende ne sorun var.korkağın tekiyim deyip duruyorlar.sesli söylemeselerde içlerinden geçen bu.

egzersizdeki arkadaşlar,burayı bulduysanız kesinlikle yeneceğinize inanın.şimdi nerden nereye diyorum.hangi pozisyonda denesem akşam diyorum.hayaldi bunlar benim için... ne olur azimle devam edin.

ben egzersiz yaparken 2 kere kaçtım burdan.vesaire vesaire sorunlar nedeniyle.yenmemi geciktirmekten başka hiçbir halta yaramadı.ne güzel 3.ayımda bitmişti bu iş.7 aylık evliyken yendim. rapor konusunda çok titiz olmanız çok faydalı.ben kızlara ne dicem şimdi diye kendimi disipline edip egzersiz yapardım.malesef cinsellik evlilikte çok çok önemli.

hergün dün şu kadar yaptım,bugün 2 cm artırdım vs.diyen arkadaşlarımız 1 haftada yener kolaylıkla.mutlulğunuzu geciktirmeyin kızlar. yaşadığınız sıkıntılar yenmiş birinin çok canını yakıyor emin olun.yenenler sizinle üzülüp,sizinle kendileri yenmiş gibi yeniden seviniyor.Allah kolaylaştırsın inşallah bunu size ama iradeli olmaya çalışın:16::16::16:

Son düzenleme:
Canimsin..
Tatlim biliyorum brda herkes alttan al vs dedi zaten ger tartsmada ben odama cikar kilitlerm kendimi sinirler yatisincaya dek.. olayi buyutmem asla.. buseferki baskaydi.. cok yanls seyler soyledi ama bi sans daha tanicam ona..

sen naptin cnm alisabldnmi

alıştım canım hala teknik takılıyoruz filan ama olsun alıştım korkum kalmadı kan da gelmiyo artık çok şükür kasmıyorum kendimi.. ilk başta azcık oluyo ama olsun o da geçer.. bu ara bilmiyorum korunsam mı korunmasam mı bebiş de düşünmeye başlasam mı karmaşık bi haldeym şimdiye kadar yani haptan sonra hiç korunmadık ve sanırım yumurtlama dönemim bu aralar.. hayırlısı diyorum canım...

Kizlar benim için yazan herkese merak edip soran herkese çok çok tskr ederim yoldaslarimmmmmmmmmm Canlarim cigerlerimmmmmmmmmm ..
Rapor vereyim ama bu rapor egzersiz raporu degil :9::17: Esle durum ne alemde raporu :1:
Kizlar reglim bitti ama malum esimle sorunlar yasiyoruz.. Deneme yapmadim hiç reglimden sonra.. Ama gerilememek için egzersiz yaptim tabi

Esim çok çok pisman ve elinden geleni yapiyor düzeltmek için.. Son bi sans tanicam kendisine.. Umarim hersey daha iyi olur..

Rabbim egzersize baslamak isteyipte baslamakta zorluk çekenlere cesaret,
Egzersizleri bitirip, esli denemelere geçenlere Cesaret versin..
Egzersizleri bitirip esli denemeleri basariyla tamamlayanlarada en kisa zamanda iliskiye alismayi nasip etsin..
Alisipta hamile kalmak isteyenlere en hayirlisindan bi evlat nasip etsin..
Hamile kalipta melegiini bekleyenlere saglikli bi dogum nasip etsin ins..
Esinle böyle inisli çikisli zamanlar yasayanlarada sabir versin.. Herkes Veryy Happy olsun ins :54::54: Sonsuz Sevgilerimle kucakliyorum hepiniizii

Aminnnnn :) Demekki eşin seni kaybetmek istemiyo:1: umarım düzelir çokkk daha ii olur her şey:nazar:

Cnm özelden cevap yazamadım benim henüz özel msj hakkım yokmuş :43: ama söylediğin gibi yapıyorum ve bolca jel sürüyorum .Bi de ilerletemediğimde kasıp bırakıyorum ,bıraktığım an daha rahat ilerliyo, girişi atlatınca gerisi rahat oluyo zaten . Olacak inş. cnm biz de atlatacaz

merhaba kızlar bu egzersiz aparatlarını nasıl yapıyorsunuz anlatabilir misiniz lütfen. boyutları nasıl ve ne ile yapılacak?
ben parmakla çalıştım, o yüzden bilmiyorum :26:, bakkal mumuna peçete falan sarıyorlardı sonra streçliyorlardı, başlangıç için kulak çubuğu daha iyi ama...

Son düzenleme:
ben parmakla çalıştım, o yüzden bilmiyorum :26:, bakkal mumuna peçete falan sarıyorlardı sonra streçliyorlardı, başlangıç için kulak çubuğu daha iyi ama...

boyutları nasıl acaba? sadece mumla mı yapılıyor? peçete kaymaz mı acaba? ben iki parmak yaptım ama bunu sürekli hale getirmek için aparat lazım parmakla yapınca içim bi tuhaf oluyor yapamıyorum. hemdee gerçekçi olsun istiyorum. bilen var mı malzeme ve boyut lütfen yardımmmmm

Son düzenleme:
eh işte, daha çok fazla deneme yapamadık, alışamadım ben ya :/

senin nasıl gidiyor? takip ediyorum yazdıklarını yeni başlamışsın :34:

evet canım yeni başladım . ilk demememi dün eşimle yaptım kulak cubugunu aldım tamemen sorunsuz bi şekilde. serce parmaga gececekken bişi farkettik daha devam etmedk önce bir doktora görncem fizyolojik bir sorunyoksa egz. devam yani.

Back
X