Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çooookkk özledim kızlar sizi, topiğimizi. bazı özel durumlardan giremiyordum nete. güzel haber var bende onun için geldim dün yumurtlama günümdü ve kayganlaştırıcı olmadan ilişkiyi becerdik :)))))) hemde pozisyon değiştirerek inşaallah bebiş haberinide alırım artık kayganlıştırıcı hayatımdan çıktııııı:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

:nazar: cok sevindim canim.. ins Rabbim gonlune gore verir.. Mutlulugn daim olsn

30.05.2012 saat 11:21 rapor verebılıorum artık kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :3::3::3: durun vajiyi yenmedım evt amaaaaaaaaaaaa serce parmak dun gece ıtıbarıyla tamamen sınırlarım icersıne gırmış bulunmakta :27::27::27::52::52::52: ayyyy cok mutluyum mazur gorun benım ıcın bu bı ımkansızlık asla dedıgım bı olay kızlar bugun benım mıladım yaptııım yapııım :32::32::32::32: şiştiiinmii ben yaptıysam yandın sen vajiiiiartık herkes tarafından yenılmeye mahkumsun :65::65::16::16: herkesı cok sevıorum kızlar hepınızden allh razı olsun :17::17::17: ayyyyyy yazdıklarıma baktım bı an cokmu abartmısım ne ıkı uc permak alan var :17::17::17::17::17

Nasil ama.. acimadi demi.. hadi bakalm bundan sonrasi jet hiziyla gelir umarim.. istedigin kadar abartabilirsin ben serce parmagimi ilk aldigimda kendimi odullendirdim cocuklar gibi gule oynaya gezdim.. ara vermeden devam egzersize:34:

:nazar: cok sevindim canim.. ins Rabbim gonlune gore verir.. Mutlulugn daim olsn

Nasil ama.. acimadi demi.. hadi bakalm bundan sonrasi jet hiziyla gelir umarim.. istedigin kadar abartabilirsin ben serce parmagimi ilk aldigimda kendimi odullendirdim cocuklar gibi gule oynaya gezdim.. ara vermeden devam egzersize:34:

cok tesekkurler :16: delı gbıyım cok tuhaf bı duygu cok mutluyum :16: :9::9: yensem ben ne olurum aceeeeep:21::21:

sanki hiç olmayacakmış ve ben yapamayackmışım gibi geliyor artık.zaten biraz olduktan sonra otururken ağrı acı hissttim ara verdim bi kaç gün ...doktorun bahsettiği pozisyon bana benim üstte olmamdı o sanki daha çok zorladı beni. altyta olduğum zaman oluyor gibi geliyor ama diyorum ya hep bi yerde kalıyor ilerisi olmıyor ve sonu yine hüsrannn oluyor malasef...

hiç olmayacakmış fikrini bir kere kafamızdan atalım. en büyük düşmanımız o. her zaman olacak diyeceğiz, bu sefer olmadı mı sonraki sefer, o da olmadı sonraki sonraki sonraki... illa ki bir gün olacak. moralini bozma, hepimiz bunları yaşadık. pozisyonu kendin ayarla kızların dediği gibi. kimi altta rahat kimi üstte kimi yanda kimi yerde kimi gökte :1::1::1::1: kafanı resetle, temizle, şöyle derin derin nefesler al kafanı camdan çıkarıp. sonra her şeye yeniden başla. sanırım sadece eşinle deniyorsun, istersen bir de egzersiz dene. gözüne kestirdiğin bir şeyle aparat yap, onu uzun süreler içinde beklet, çok faydasını göreceksin. :10::10::10::10: takıldığın yerde sorularını sor, herkes yardımcı olacaktır. :34::34::34:

cok sevindim canım benim süpersin

facar cok onemlı benım ıcın cok korkuyodum ben cooooooooook:18::18::18: burda kelımelerle anlatmaya calıssamda kendımı ıcımı tam yansıtamıodum benım korkular hat safhadaydı bde evlendımden bu yana ustune katlanarak guclendırmıstım korkularımı amaa sımdı havaya gırdıııııım:51::51::51:

eveeeeeeeeeet sımdıde hepsını aldım cok mutluyum ohhhhh sefam olsun:115::115: ama bugun sabah işeret parmagna gecım dedım sızladı nıyese dun cok ugrastım yapmadan buraya yazmıcaktım ondanmı ne hafıf sızı vardı aksama dogru işeret denıycem:16::16:

serce parmagini cikar al surekli.. biraz beklet.. beklettikten sonra yavas yavas git gel yap.. Rahat olunca gecersin isarete.. zaten isareti yaparsan orta parmagida kolayca yaparsin pek bi fark yok.. ben ikinci egzersizimde serce isaret orta hepsini bi anda yapmstm.. cok kolay olcak bak anlamicaksn bile :34:

facar cok onemlı benım ıcın cok korkuyodum ben cooooooooook:18::18::18: burda kelımelerle anlatmaya calıssamda kendımı ıcımı tam yansıtamıodum benım korkular hat safhadaydı bde evlendımden bu yana ustune katlanarak guclendırmıstım korkularımı amaa sımdı havaya gırdıııııım:51::51::51:

vayyyy yakışır havalar sana hakettin umarım en kısa zamanda kurtuluruz bu illetten canımmm

serce parmagini cikar al surekli.. biraz beklet.. beklettikten sonra yavas yavas git gel yap.. Rahat olunca gecersin isarete.. zaten isareti yaparsan orta parmagida kolayca yaparsin pek bi fark yok.. ben ikinci egzersizimde serce isaret orta hepsini bi anda yapmstm.. cok kolay olcak bak anlamicaksn bile :34:

aaaaaa:53::53: evet bak ben gıtgel yapmadım bugun onamı calıssam o zaman:32::32: haklısın saol canımcım :34:kızlar yaa:9::9::9: sarhos gbıyımmm :52::52:

eşinle düzelmene sevindim. egzersiz yapmadan yapamıyorum diye kendine dert edinme. kaç aydır uğraşıyorsun, kendine zaman tanı, elbette zamanla alışacaksın. bir bakmışsın bırakmışsın. eşinle sürtüşüyorsun, bunların da etkisi vardır, insanın güvenini etkliyor bunlar. zamanla her şey daha güzel olacak. tüm zamanlar senin artık, ışığa kavuştun, ışıkla yürüyeceksin. ağrılarını ihmal etme, doktora mutlaka görün. benim içim çok rahatladı. diğer tetkikler de iyi çıkınca daha da rahatlıycam inşallah. :16::16::16:

canımmm benim yatılı mısafirlerim var 2haftadır o yuzden yapamıyorum suan en son iki kulak cubugunu aalmıstım oyle kaldı musaıt olunca hemen baslıcam insallah sen naptın eşinle durumlar nasıl tatlım

Aksamdan odanda denesen canim.. karismak istemem ama 10 dkk bile yapsan hic yoktan iyidir..
Esimle hala biraz lumuniyiz ama konusmaya basladm.. hersey duzelir umarm saglasn sordgun icn

evet yine aynı hep bi yerde kalıyor artık psikolojim tamamiyle bozuldu kızlar:(birleşme esnasında oluyor fakat biyerde böyle içimde kalıyor gibi ve o o çiş gelmiş gibi bi his oluyor hemen bırakıyorum.doktorlarada gittim olmuyor olmuyor:(gerçi olmasada hiç bi şekilde girmez ama dimi

tatlım bi yerde kalma,takılma,itsen de gitmeme hissi,tuvaletin gelmiş hissinin olması gayet normal.benim egzersizler sırasında elim ayağım buz keserdi,titreme gelirdi.hatta aparatı ittiğimde baya gitti zannederdim sonra aynayla baktığımda sadece ucunun girdiğini görürdüm.ama kendime cinselliğin normal bi şey olduğunu,milyonlarca insanın yaptığını hatta zevk aldığını defalarca tekrarlardım.sonuçta cinsellik erkeğe özel bir şey değil.
saatlerce bekler kalırdım egzersiz yaparken.belki söylemek çok kolay diyeceksin ama bu evrelerden ben de geçtim.ben doktorla yendim ama bu sitedeki dayanışma bi başka.ve ben de diğer başaran arkadaşlar gibi başaracağına inanıyorum...bi düşünsene kaç sayfa açılmış ve öncekiler bi şekilde bunu yenmiş..sen de yeneceksin ve bu üzüntülerinin boş yere olduğunu göreceksin...

eşinle düzelmene sevindim. egzersiz yapmadan yapamıyorum diye kendine dert edinme. kaç aydır uğraşıyorsun, kendine zaman tanı, elbette zamanla alışacaksın. bir bakmışsın bırakmışsın. eşinle sürtüşüyorsun, bunların da etkisi vardır, insanın güvenini etkliyor bunlar. zamanla her şey daha güzel olacak. tüm zamanlar senin artık, ışığa kavuştun, ışıkla yürüyeceksin. ağrılarını ihmal etme, doktora mutlaka görün. benim içim çok rahatladı. diğer tetkikler de iyi çıkınca daha da rahatlıycam inşallah. :16::16::16:

Sagolasin gulum.. vajinusmusu yendik simdide egzersizi birakma ve alisma derdindeyz.. dedgn gibi zamanla onlarda birakilir.. ve cidden esle problemlerde yansiyo bu duruma.. Haklisin hala devam ediyo sancim.. sagolsun burdaki jinekologlarda bi bucuk ay snra veriyorlar randevu.. beklicez napalim gidecem ins cnm..
Senin adina cok sevndm iyice hafiflemissndr artk.. Allahim herseyi o temiz yuregine gore versin ablam:54:

Aksamdan odanda denesen canim.. karismak istemem ama 10 dkk bile yapsan hic yoktan iyidir..
Esimle hala biraz lumuniyiz ama konusmaya basladm.. hersey duzelir umarm saglasn sordgun icn

canımmm belkı bahane gibi gelebilir ama inan degıl evin işi mısafırdi yemekti suydu buydu derken cok yorgun düşüyorum yataga yataryatmaz uyuyorum inan ama ilk fırsatta hemen başlıcam. eşinle umarım hersey yoluna girer

canımmm belkı bahane gibi gelebilir ama inan degıl evin işi mısafırdi yemekti suydu buydu derken cok yorgun düşüyorum yataga yataryatmaz uyuyorum inan ama ilk fırsatta hemen başlıcam. eşinle umarım hersey yoluna girer

Anladm cnm ozaman misafirlerin gitsin en yakin zamandada baslayasn biran once:9:

facar, elvan doğru söylüyor. 10dk bile ayırsan, kopmasan inan daha faydalı olur sana. bu işin sırrı sabır ve süreklilik. koptun mu kopuyor. her gün 10dk odanda uğraşsan, yapamasan bile olaydan kopmasan sana daha faydalı olur. eminim yorgunluktan ölür şekilde giriyorsun yatağa, sana çok hak veriyorum. ama ne kadar yorgun olursan ol evinin yemeğini yapıyorsun, ya da işleri hallediyorsun değil mi?? bu da onun gibi, ne olursa olsun mutlaka yapman gereken bir şey. bir de böyle düşün, yemeğini yapmazsan aç kalırsın, egzersiz yapmazsan vajili kalırsın, hadi egzersize. :1::1::1::1: 10dk az tv izle, ya da gir banyoya kitle kapını banyoda yap, duşunu da alır çıkarsın, sana içerde naptın diyecek halleri yok misafirlerin di mi?? :51::51::51::51:

facar, elvan doğru söylüyor. 10dk bile ayırsan, kopmasan inan daha faydalı olur sana. bu işin sırrı sabır ve süreklilik. koptun mu kopuyor. her gün 10dk odanda uğraşsan, yapamasan bile olaydan kopmasan sana daha faydalı olur. eminim yorgunluktan ölür şekilde giriyorsun yatağa, sana çok hak veriyorum. ama ne kadar yorgun olursan ol evinin yemeğini yapıyorsun, ya da işleri hallediyorsun değil mi?? bu da onun gibi, ne olursa olsun mutlaka yapman gereken bir şey. bir de böyle düşün, yemeğini yapmazsan aç kalırsın, egzersiz yapmazsan vajili kalırsın, hadi egzersize. :1::1::1::1: 10dk az tv izle, ya da gir banyoya kitle kapını banyoda yap, duşunu da alır çıkarsın, sana içerde naptın diyecek halleri yok misafirlerin di mi?? :51::51::51::51:

haklısın canım yapıcam saol yazdıkların icin cok dogru sozler gercekten

Back
X