Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar isaret parmaga gecemiorum ben yaaa :5::5: nie anlamiorum kafayi yicem coktan gecmisbolmam gerekmezmiydi takildim korktugum basima geldi

serçe parmağının hepsi oluyor mu peki? önce onu sorunsuz yap içindeyken sık bırak ileri geri yap çıkarıp tekrar tekrar yap.

canım beraberiz ama sürekli seyahat halinde olacagız kalabalık olacaz. ORtam müsait olmaz :31: Ama gitmeden önce denemeler yapalım. Bilmem korkttum işte canım :55:

canım kendini şartlama bak kaç kere olmuş yaparsın belli bir süre böyle korkuların olması çok normal ama sık yapmaya çalış ki iyice alışasın.

kızlar anestol 3-4 lira ama onu da son aşamada sadece p... boyutunda aparatla deneme yaparken ya da p... denemesi yaparken kullanın, jeller de su bazlı olanları alın femolub, gleitglen,ty&ja, okey yada ultrason jeli, vajinal kurulukiçin kullanılan jeller merak etmeyin kimse vajinismus olduğunuzu anlamaz jel aldınız diye.

kızlar anestol, emla gibi şeylere alışmayın, sizde cinsellikten zevk almaya bakın, bunlar hissiz bir birleşme sağlar ve alacağınız hazzı engeller. Benim ilk gittiğim terapist jel bile vermiyordu. Hep ön sev...li yaptırıyordu ki daha sonraki zamanlarda daha çok zevk alayım diye ama o tedavi bende cevap vermedi. Çok çok yavaş gidiyordu. ikinci terapist jel verdi...

Son düzenleme:
ben iki ayrı terapiste gittim, birbirlerinden çok farklı yöntemleri vardı.

ilki parmak aşamasında bile jel vermedi, hep ön sevişmeli yaptırdı, cinselliği kendim için yaşamam gerektiğini söylerdi ve zevk almam için uğraşırdı. Ama bu bende işe yaramadı daha doğrusu ilerleme oluyordu ama çok yavaş.

ikincisi bunu bir ödev gibi yapmamı, eşime haksızlık ettiğimi, hiç önsevişme yapmadan direk jelle parmak çalışmamı söyledi. Önce bu sorunu çözüp, sonra eşimle diğer problemlerimizi çözmemizi söyledi hep. Önemli olan bir bütün olmak derdi. Bu bende daha çok işe yaradı.

İlk terapist eşimden boşanmamı tavsiye etti. İlk terapist hep benim üzerimde durdu. Daha çok eşimin yanlış davranışları olduğunu söylerdi.

İkinci terapist ise sorunlarımızın vajinismustan kaynaklandığını söylerdi. (çünkü eşimle çok büyük bir anlaşmazlığımız yoktu). Sadece çok büyüttüğüm şeyler vardı (mesela sevgililer gününde eşim hediye almamıştı, ben bunu çok büyütürdüm, benim için özel günler çok önemlidir.) Onları giderdi. Yani eşime ondaki duygusal açlık büyüdükçe o da seni erteliyor dedi ve mutlaka bana bir hediye alması gerektiğini söyledi. Onun dışında eşimin aslında iyi bir koca olduğunu söyledi ve bana çoğunlukla kızdı, benim olumsuz davranışlarımı düzeltmeye çalıştı. Bende bu yaklaşım işe yaradı.

Son düzenleme:
Kizlar isaret parmaga gecemiorum ben yaaa :5::5: nie anlamiorum kafayi yicem coktan gecmisbolmam gerekmezmiydi takildim korktugum basima geldi

canımm acele etme daha yolun basındasın aşama aşama gec.ben 1 hafta yuzuk parmagımla calısmıstım.baslangıcı yuzuk parmagımla yapmıstım.daha sonra orta parmaga gectım.15 gunde yendım.sende yapacaksın.sana ıananıyorum.haftaya bugun gelın cıkıcaksın ıçımden oyle geldı :)

ben vjiden sonra geçikmeler normaldir dedim.yapmak istedim test ama olmazsa diyede bekleyeyim dedim.jelde kullanıyordum ya olmaz diye korkuyordum.adet olmaya yaklaştın anladığım kadarıyla.yumurtlama dönemini takip et canım daha sağlıklı olur tabi nasipse neden olmasın sen dene yinede her fırsatta.ben tarcından sonra yendim ve ondan hemen sonrada bebiş haberi aldım,o da hamile ya.sende benden sonra yendin şimdide senden haber bekliyorum:)
canım valla ilk okuduğumda aklımdan o geçti benim de.
dedim o benden önce yenmişti sıra bende :)
1 haftam kaldı inş bu ay regl olmam ya :16::16::16:

selam kızlar,herkese iyi akşamlar,egzersizlere sakın ara vermeyin arkadaşlar.ben tahriş oldu diye 2 gün ara verdim,8 cm kadar gelmiştim çok zorlandım.tekrar başa döndüm diye çok korktum.hemen kulak çubğu ile başladım.2 saat uğraştıktan sonra 8 cm ancak gelebildim.iyice alışana kadar ara vermemek lazım onu anladım.bişey soracağım kızlar,ben egzersiz yaparken sanki tuvalete oturmuş gibi oturuyorum,kolay oluyordu.aparat içimdeyken ayağa kalkmaya çalıştım canım yandı.çok kastım bunu hissttim.sizdede oluyor mu?sanki başka türlü girmeyeck gibi geliyor.

Öncelikle malesef hala emla ile ilişkiyi başarıyor olabilmem kimseye özendirici olmamakla beraber zaten parmak egzersizi yapanlarda lokal uyuşturucu kullanmak birşeyi değiştirmez, zira oradaki hissizliği sağlayıp parmakla hissedilmektedir.
"hissiz birleşme" eczaneden reçetesiz satın alınacak ilaçlarla zaten mümkün değil, anestezi dışında da hissiz birleşme tıbben ve biyolojik olarak zaten mümkün olamaz. Bunu herkes biliyor olmalı ve kremlerden sihir etkisi beklememeliyiz. Vajinismusu yeni yenenler için zaten zevk almak alışma süresinin devamında geliyor. Vajinal orgazma bu tür ilaçlar engel olabilir -ki vajinismusu yeni yenen birinin normal kadinların bile nadiren yaşadığı bu zevki tatması birincil olmamakla beraber belirli bir süreçte mümkün. Klitoral orgazm için -ki coğunluğun hissiyati ne yazık ki bununla sınırlı, bu ilaçlar engel değil. Sonuçta klitorise uygulamıyorsun.
Neyse sonuç olarak parmak uygulayanların bunları kullanması durumda değişiklik yapmayacağı gibi aparatla çalışanların da önceliği herhangi bir anestezik uygulamadan denemeleri ama zorlandıkları takdirde bilinçaltının oyunlarına karşılık olarak onu kandırmak adına kullanabilecekleri, bu durumda da klitorise uygulanmadığından klitoral orgazmın olabileceği ama vajinal orgazmı tabiki engelleyeceği bilinmelidir.

Son düzenleme:
ben 7 senelik evliyim ve burdaki insanlardan daha kötüyüm kimse benim yaşadıklarımı bilemez heralde:(

canım bende 7 senelik evliyim.bende burayı bulana kadar vajyi rafa kaldırmıştım.yaklaşık 20 gün olacak sadece okuyordum.sonra karar verdim egzersiz yapmaya şimdi 8 cm alıyorum.ama hala kasıyorum.biliyorum az kaldı yeneceğim bende.burdaki arkadaşların sayesinde,gör bak sende başla ve oraya bişeyin girdiğini görünce,ben başarırım diyorsun.

Öncelikle malesef hala emla ile ilişkiyi başarıyor olabilmem kimseye özendirici olmamakla beraber zaten parmak egzersizi yapanlarda lokal uyuşturucu kullanmak birşeyi değiştirmez, zira oradaki hissizliği sağlayıp parmakla hissedilmektedir.
Sanıyorum daha önce bu bahsi geçen şeyleri kullanmadın zira "hissiz birleşmeden" bahsetmişsin. Böyle bir şey eczaneden reçetesiz satın alınacak ilaçlarla zaten mümkün değil, anestezi dışında da hissiz birleşme tıbben ve biyolojik olarak zaten mümkün olamaz. Bunu herkes biliyor olmalı ve kremlerden sihir etkisi beklememeliyiz. Vajinismusu yeni yenenler için zaten zevk almak alışma süresinin devamında geliyor. Vajinal orgazma bu tür ilaçlar engel olabilir -ki vajinismusu yeni yenen birinin normal kadinların bile nadiren yaşadığı bu zevki tatması birincil olmamakla beraber belirli bir süreçte mümkün. Klitoral orgazm için -ki coğunluğun hissiyati ne yazık ki bununla sınırlı, bu ilaçlar engel değil. Sonuçta klitorise uygulamıyorsun.
Neyse sonuç olarak parmak uygulayanların bunları kullanması durumda değişiklik yapmayacağı gibi aparatla çalışanların da önceliği herhangi bir anestezik uygulamadan denemeleri ama zorlandıkları takdirde bilinçaltının oyunlarına karşılık olarak onu kandırmak adına kullanabilecekleri, bu durumda da klitorise uygulanmadığından klitoral orgazmın olabileceği ama vajinal orgazmı tabiki engelleyeceği bilinmelidir.:37:

canım anlıyorum seni, ama bence ağır vakalarda kullanilabilir belki. Yani bana göre önce öteki türlü denenmeli gerçekten sonuç alınamıyorsa uyuşturucu kremler denenebilir.
okuduğum kadarıyla sende bayağı ağır bir vakaymışsın. Çok şükür atlatmışsın :31:.

canım anlıyorum seni, ama bence ağır vakalarda kullanilabilir belki. Yani bana göre önce öteki türlü denenmeli gerçekten sonuç alınamıyorsa uyuşturucu kremler denenebilir.
okuduğum kadarıyla sende bayağı ağır bir vakaymışsın. Çok şükür atlatmışsın :31:.

evet benimde beyimdeki uydurma acılar fazladır, kendimi çok dinlerim =) zaten parmak egzersizi yapana emla yada diğerleri fayda etmez neticede orda his olmasa elinde var e ortada acı yok, acı beynimizde=) ama çook zorlananda işte diyorum ya belki psikolojik rahatlama olarak fayda sağlayabiliyor malesef

Back
X