- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #108.361
Elimde degil allahim bana guc versin tamam esim gelene kadar yne gdiorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar isaret parmaga gecemiorum ben yaaanie anlamiorum kafayi yicem coktan gecmisbolmam gerekmezmiydi takildim korktugum basima geldi
canım beraberiz ama sürekli seyahat halinde olacagız kalabalık olacaz. ORtam müsait olmazAma gitmeden önce denemeler yapalım. Bilmem korkttum işte canım
![]()
canım kendini şartlama bak kaç kere olmuş yaparsın belli bir süre böyle korkuların olması çok normal ama sık yapmaya çalış ki iyice alışasın.
Kizlar isaret parmaga gecemiorum ben yaaanie anlamiorum kafayi yicem coktan gecmisbolmam gerekmezmiydi takildim korktugum basima geldi
rabıttt sen nerelerdesın.????? yenmısmıydın sen ??
canım valla ilk okuduğumda aklımdan o geçti benim de.ben vjiden sonra geçikmeler normaldir dedim.yapmak istedim test ama olmazsa diyede bekleyeyim dedim.jelde kullanıyordum ya olmaz diye korkuyordum.adet olmaya yaklaştın anladığım kadarıyla.yumurtlama dönemini takip et canım daha sağlıklı olur tabi nasipse neden olmasın sen dene yinede her fırsatta.ben tarcından sonra yendim ve ondan hemen sonrada bebiş haberi aldım,o da hamile ya.sende benden sonra yendin şimdide senden haber bekliyorum:)
ben 7 senelik evliyim ve burdaki insanlardan daha kötüyüm kimse benim yaşadıklarımı bilemez heralde![]()
Öncelikle malesef hala emla ile ilişkiyi başarıyor olabilmem kimseye özendirici olmamakla beraber zaten parmak egzersizi yapanlarda lokal uyuşturucu kullanmak birşeyi değiştirmez, zira oradaki hissizliği sağlayıp parmakla hissedilmektedir.
Sanıyorum daha önce bu bahsi geçen şeyleri kullanmadın zira "hissiz birleşmeden" bahsetmişsin. Böyle bir şey eczaneden reçetesiz satın alınacak ilaçlarla zaten mümkün değil, anestezi dışında da hissiz birleşme tıbben ve biyolojik olarak zaten mümkün olamaz. Bunu herkes biliyor olmalı ve kremlerden sihir etkisi beklememeliyiz. Vajinismusu yeni yenenler için zaten zevk almak alışma süresinin devamında geliyor. Vajinal orgazma bu tür ilaçlar engel olabilir -ki vajinismusu yeni yenen birinin normal kadinların bile nadiren yaşadığı bu zevki tatması birincil olmamakla beraber belirli bir süreçte mümkün. Klitoral orgazm için -ki coğunluğun hissiyati ne yazık ki bununla sınırlı, bu ilaçlar engel değil. Sonuçta klitorise uygulamıyorsun.
Neyse sonuç olarak parmak uygulayanların bunları kullanması durumda değişiklik yapmayacağı gibi aparatla çalışanların da önceliği herhangi bir anestezik uygulamadan denemeleri ama zorlandıkları takdirde bilinçaltının oyunlarına karşılık olarak onu kandırmak adına kullanabilecekleri, bu durumda da klitorise uygulanmadığından klitoral orgazmın olabileceği ama vajinal orgazmı tabiki engelleyeceği bilinmelidir.![]()
canım anlıyorum seni, ama bence ağır vakalarda kullanilabilir belki. Yani bana göre önce öteki türlü denenmeli gerçekten sonuç alınamıyorsa uyuşturucu kremler denenebilir.
okuduğum kadarıyla sende bayağı ağır bir vakaymışsın. Çok şükür atlatmışsın.