Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrb canım senı oyle ıyı anlıyorum kı ama ben tam 16 sene sonra yendim bunu.sende yenceksın bızler cok uzun yıllar kaybettıgımız ıcın daha cok vakıt kaybetmemelısın bende cok sorunlar yaşadım.bunu yenmek ınsanı o kdr hafifletıyokı ınşş herkes yener su sorundan kurtulur
Canım benim ya, 16 sene çok uzun bir zaman. Ben de 8 seneden sonra yendim. Dünyada bir tek benmişim gibi geliyordu. Allahtan burayı buldum, sağolsun bu arkadaşlar çok yardımcı oldular. Resmen yeniden doğdum bu site sayesinde.

Vajiyi yenmişsin zaten. Dilerim rabbimden sana en yakın zamanda hayırlı, sağlıklı bir çocuk nasip eder ...

Kızlar vajii yendikten sonra 4 kere ilişkiye girdik. 5 haziranda da yıllık izne çıkıyoruz. 15 gün sürecek. Korkuyorum gerileme olacak diye. Birşey olmaz dimi kızlar :50:

Canım egzersizlerini aksatma, gerileme olabilir. Ben bunu çok yaşamıştım. Hergün düzenli olarak yapmaya çalış. Asla uzun süre ara verme...

kemrecim, ben de seninle tanıştığıma çok mutluyum. :16::16::16::16::16::16: çok güzel vakit geçirdim, çaylar kahveler seninle daha bir güzel geldi. inşallah hep görüşmeye devam edeceğiz. ben geçmişi okumaya dalayım. :10::10::10::10:

İnşallah en yakın zamanda tekrarlarız :)

keşke bende oralarda olsaydım sizlerle görüşmeyi çok istiyorum.Bu sıralarda gündüzleri çok müsait olmuyorum

Canım, seninle de görüşmek dileğiyle..Belki olmaz yolun buralara veya bizim yolumuz oralara düşer. :)

ben bıle hala ınanamıyorum nasıl yndgıme:)cunku zaman gectıkce denemeler kalkıyo bunla yaşamayı kabul ediyosun.erteleme hastalığı diye boşuna dememişler.bu seneye kadar kimseye soylememiştim doktorada hiç gitmemiştim.eşimle büyük bir kavga sonucu aileme anlattım annem hariç:)sonra doktora gittim ben parmakla deniyemedm bana cok itici geliyodu aparatlar verdi doktorum.onlarla yendim şükürler olsun.sürekli aklımın bir köşesindeydi dünkü çocuklar yapıyo ben nasıl yapamam diyodum 3-4 ay oldu yeneli ama maalesef hala kayganlaştırıcıyla yapabiliyorum

ben bebeyagını kullanıyorum nette okudugum kadarıyla spermlerı öldurucu etkısı varmış:(dr umu aradım sordum oda su bazlı urunleri kullan dedi aldım ama olmuyo onla:(bebek için kaybetcek vaktim yok 36 yaşındayım ondan kafama takılıyo ne zaman bırakcam bunu dıye.demek sen jelle hamile kaldın rabbim nasip ettinmi oluyo:)

Ben de kayganlaştırcı kullanıyorum. Bakalım ne olacak. Yaş 34.

Son düzenleme:
hepımıızn cuması mubarek olsun bu guzel gunde semaya acılan eller gerı cevrılmez inşallah
yenı gelın haberlerıyle haftasonunu gecırmek temennısıyle :29:

bu ara pek burda olamıcam yatılı mısafır yuzunden ve uzun kalcaklar
bana bol sabır dıleyın kayınpeder kaynana eltı coluk cocuk :(
arada vakıt buldukca burdayım hepınız öpüldünüz.. :16:

bızım kaderımız aynıymıs kuzum:(

bende yatıya kalmasalr da bı farkları yok ....

arada ugruyorum cok yazamasamda bakınıp cıkıyprum....

bızım kaderımız aynıymıs kuzum:(

bende yatıya kalmasalr da bı farkları yok ....

arada ugruyorum cok yazamasamda bakınıp cıkıyprum....

sen benden betersın ben yılda bır cekıyorum sen ömür boyu :(
2 ay falan kalma ıhtımallerı var ve her kaldıkalrı gun basımın etı kısır gelın gıbı yencek
sabır sabır sabır tası olcaz balım :)

sen benden betersın ben yılda bır cekıyorum sen ömür boyu :(
2 ay falan kalma ıhtımallerı var ve her kaldıkalrı gun basımın etı kısır gelın gıbı yencek
sabır sabır sabır tası olcaz balım :)

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:zaten aglamaya yer arıyorumm .........

bız kısır degılızzzzz bızım cocugumuzz olacak ınsallahhhhhhhh

bıze o muameleyı yapan herkezı allaha havale edıyorum...

Ben de dün jelsiz ve egzersizsiz yapabildim, biraz vakit aldi. Yarin 1. ayim doluyor, 20 kere yapabildim. Artik oldu heralde. Vajinismus sikintisi yasamayan kadinlar da jel kullanabiliyor - neden birakmak istedigimi anlamiyorum. Tiroid belasi var basimda, yani bebek istemek bile lüks degerler normale inmeden. Jelimle mutluyum, geri dönüs yapicam. Illa birakmak gerektigine ikna olmadim, birakma taraftari olanlar bunun bilissel ya da bilimsel kismini aciklayabilir mi?

özel hastaneye gidicem orada yaparlar galiba.acaba hemen alttan bakarlar mı?
bebiş küçükse bakıyor bazıları bana baktı ama hiç acımadı smear testi bile aldı tabı o benım hastahanemın maddı bakış acısından da kaynaklandı bence...bebegı karında goremeyecegı ıcın ve daha saglıklı bı muayene ıcın alttn bakıyorlarmıs

Canım ya benim de yumurtlama gülerim geçiyor, bende çok üzülüyorum, seni çok çok iyi anlıyorum. bir çok nedenim var, hastalığım, ilaçlarım, korunmam lazım. O kadar üzülüyorum ki, vajinismusla çok zaman kaybettik zaten. Ama Allah herşeyin hayırlısını versin. Önemli olan bu. Yoksa bende bebek aşkıyla yanıp tutuşuyorum :52:.

ağlama kuzucuk, bütün aylar senin artık. yaşın daha genç, takma kafanı buna. elbette hayırlı bir zamanda allah nasip eder. yenemediğin ayları düşün, o zamanlar umudun bile yoktu. moralini yüksek tutmaya bak. :29::29::29::29::29::29::29::29:

canım sen ne zaman yenmiştin.kaç yaşındasın.üzme kendini tatlım bak stres bile çok etkili.evliliğiniz ne kadar oldu?çok soru sordum galiba

vajiyi yendim ama kayınvalidem beni kısır ilan etti:((( senin çocuğun olmuyor diyor bana çok üzülüyorum başkaları için değilde kendim için yaşamayı öğrenmem lazım sanırım
delisevdam canım 10 ay oldu evleneli 29 yaşındayım

vajiyi yendim ama kayınvalidem beni kısır ilan etti:((( senin çocuğun olmuyor diyor bana çok üzülüyorum başkaları için değilde kendim için yaşamayı öğrenmem lazım sanırım

hic anlamıorum neden boyle yapıolar:14::14: bebısım olsun kım benden cok ısteyebılır benımde moralım bozuk bugun bana dıokı (k.valıde) elbet sende bse var sen cocuk dogurmuyon su annenı bı arıyım dıo sınır beynıme cıktı zaten pıskolojım alt ust dogurmucam dogurmucam ben cocuk ıstemıorum dedım annemı ne arıon ogluna soylesene dedım (korkar soyleyemez) gttı ıcerı pofffffff sıkıldım artık

aynı yaştaymışız canım.İNŞALLAH olur.stres yapma canım.merak ettiğin bir şey olursa sor

Son düzenleme:
Ben de dün jelsiz ve egzersizsiz yapabildim, biraz vakit aldi. Yarin 1. ayim doluyor, 20 kere yapabildim. Artik oldu heralde. Vajinismus sikintisi yasamayan kadinlar da jel kullanabiliyor - neden birakmak istedigimi anlamiyorum. Tiroid belasi var basimda, yani bebek istemek bile lüks degerler normale inmeden. Jelimle mutluyum, geri dönüs yapicam. Illa birakmak gerektigine ikna olmadim, birakma taraftari olanlar bunun bilissel ya da bilimsel kismini aciklayabilir mi?

Canım ben kayganlaştırıcıyı bebek yüzünden bırakmak istiyorum. Çünkü, kayganlaştırıcı spermlerin hızını azaltıyor..

Troid sorunundan bahsetmişsin. Hamilelik sürecinde ben de yaşadım. Yavaş çalışıyordu benimkisi bunun için hamilelik boyunca ilaç kullandım. Doktor o zaman doğal yöntem olarak dereotunu önermişti. Dereotu troid hızını dengeliyormuş. Yani troidleri yavaş çalışanlara da hızlı çalışanlara da tavsiye ediliyor dereotu...

Canım daha da yeni evlenmişsin, kayınvalidenin tarzı çok yanlış....ÜZÜLME CANIM SIKINTI BİLE BEBEK OLMASINI ETKİLİYOR...

Melegim cok sagol.. dogrusun.. sanirim hala icmdeki o sogukluk gecmedi ona karsi.. zaten rahat degildim.. 3 kutu jel aldim bakalim egzersiz yapcm bgn bol bol.. sen naptin nasil gidiyo

ben iyiyim, yağmurlar bitti, evi kırklamaya devam ediyorum. misafirlerim gelecek haftaya, sonrasında anneme gideceğim. bir süre buralarda olmayabilirim yani.

Kızlar merhaba. Hayırlı cumalar herkese :16:

Dün gece 5. denememizi yaptık. Son 2 ilişkide hiç jel filan kullanmadık.Gayet rahat oldu. Çok iyi durumdayız. İnşallah bir bebişimiz olur.Allah ım herkese o güzelliği yaşatsın. Amin.:16:

Arkadaşlar, bu illet hastalığı yendikten sonra yani ilk cinsel ilişkinizi yaşadıktan sonra egzersizlere devam ettiniz mi belli bir süre?? Yoksa egzersizleri bırakıp hafta 1-2 sefer cinsel ilişki mi yaşadınız..Ben 13 Mayısta vajiyi aştım bu süreçten sonra hiç egzersiz yapmadım. O tarihten bu yana da 6 sefer cinsel il. oldu..

Yani egzersizlere devam gerekli mi sizce. Hala her ilişki öncesi kasılmalarım devam ediyor....

Son düzenleme:
Arkadaşlar, bu illet hastalığı yendikten sonra yani ilk cinsel ilişkinizi yaşadıktan sonra egzersizlere devam ettiniz mi belli bir süre?? Yoksa egzersizleri bırakıp hafta 1-2 sefer cinsel ilişki mi yaşadınız..Ben 13 Mayısta vajiyi aştım bu süreçten sonra hiç egzersiz yapmadım. O tarihten bu yana da 6 sefer yaptım. Yani egzersizlere devam gerekli mi sizce, hala her ilişki öncesi kasılmalarım devam ediyor....

Canim bence gayet iyisin. Ben 15 nisanda yendim ve buzamana kdr 7 kez yapabildim sen benden daha iyisin yani masallah. BEn egzersiz ikinciden sonra yapmadim bida. Sanirim beynim kabul etti artik iliskiyi.hemen girior artik p..s yinede kasilmalarim var canim tam alisamadim. Bu arada jelide daha brakamadim :(

Kızlar merhaba. Hayırlı cumalar herkese :16:

Dün gece 5. denememizi yaptık. Son 2 ilişkide hiç jel filan kullanmadık.Gayet rahat oldu. Çok iyi durumdayız. İnşallah bir bebişimiz olur.Allah ım herkese o güzelliği yaşatsın. Amin.:16:

maşallah maşallah allhım nazardan korusun inşallah hepimize nasip etsin bi bebiş rabbim bu mübarek cuma gününde her ne sıkıntısı olan varsa hepsinin sıkıntısını gidersin ve her kimin ne dileği varsa rabbim kabul etsin bi an önce hayırlısıyla aminnnnnnn

Canim bence gayet iyisin. Ben 15 nisanda yendim ve buzamana kdr 7 kez yapabildim sen benden daha iyisin yani masallah. BEn egzersiz ikinciden sonra yapmadim bida. Sanirim beynim kabul etti artik iliskiyi.hemen girior artik p..s yinede kasilmalarim var canim tam alisamadim. Bu arada jelide daha brakamadim :(

Canım, çok teşekkürler.Kasılmalarım hala devam ediyor geriye dönmekten çok korkuyorum. Yılların alışkanlığı tekrar geri gelmesin diye istek duysam da duymasam da yapmaya çalışıyorum. Ben de jelle yapıyorum şimdilik. Jeli bırakmayı hamile kalmak için istiyorum ama şimdilik jeli bırakmam mümkün değil....

Benim beynim çok fazla kabul edemedi sanırım. Hala ilişki öncesi tedirginlik yaşıyorum. Halbuki yapmışım 6 kez ama hala tedirginlik yaşıyorum...Ama vajinin beni ele geçirmesine izin vermemek için kendimi zorluyorum ilişki için...

Back
X