Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tabiki canim sükür.. benimde bi onceki denememde olmamisti.. egzersizsiz denemek istemistim.. bgn egzersizle oldu.. napalim olsunda böyle olsun yani.. Gitgelde yanma degilde agri oluyo bendede.. ins alisiriz bi an once

alisiriz canim hergun yapmaya calis....ben esimden kaciyodum ilk zamanlar biliyon (sizler benim yaptigimi yapmayin kizlar):27: bi rahatlamistim yendigimde ama bu adetten sonra full yapiyoz :60::60::60: alismam lazim ne zamana kadar kacacaksam bende kisir damgasi yedigim icin bebis calismalari artik bu ay basladi diyelim :30: degisik pozisyon denemek istiyom ya :1::1:

vajiyi yendim ama kayınvalidem beni kısır ilan etti:((( senin çocuğun olmuyor diyor bana çok üzülüyorum başkaları için değilde kendim için yaşamayı öğrenmem lazım sanırım
delisevdam canım 10 ay oldu evleneli 29 yaşındayım

canım hiç üzülme, dediğin gibi başkaları bizi üzsün diye doğurmadı annemiz bizi.çok kısa sürede yenmişsin.çocuğu da kafana takma olacak mı olmayacak mı diye,stres büyük oranda etkiler kafana takmayınca bak nasıl olacak, üzme kendini.benim de çocuğum yok ve 31 yaşındayım:((

hic anlamıorum neden boyle yapıolar:14::14: bebısım olsun kım benden cok ısteyebılır benımde moralım bozuk bugun bana dıokı (k.valıde) elbet sende bse var sen cocuk dogurmuyon su annenı bı arıyım dıo sınır beynıme cıktı zaten pıskolojım alt ust dogurmucam dogurmucam ben cocuk ıstemıorum dedım annemı ne arıon ogluna soylesene dedım (korkar soyleyemez) gttı ıcerı pofffffff sıkıldım artık

takma kafanı canım.kaç yaşındasın,kaç yılllık evlisin?

alisiriz canim hergun yapmaya calis....ben esimden kaciyodum ilk zamanlar biliyon (sizler benim yaptigimi yapmayin kizlar):27: bi rahatlamistim yendigimde ama bu adetten sonra full yapiyoz :60::60::60: alismam lazim ne zamana kadar kacacaksam bende kisir damgasi yedigim icin bebis calismalari artik bu ay basladi diyelim :30: degisik pozisyon denemek istiyom ya :1::1:

Hangi pozisyon yapyodun canim.. hergün degilde iki günde bir olsa daha iyi ya:9: ona canmi dayanir yoksa.. Hayirlisi olsun canim bebek konusunda.. dene canim niye olmasin ben bgn alt pozisyona geçtim

UMUTCUM bu cocuk muhabbetınden bende az aglamadım az boynumu bukmedıler
evde mısafır varken kaynım arayıp sorun mu var dıye sorcak kadar terbıyesızdı
eltım arar kaynımın yanında tv ac orda kısırlara ozel macun tarıflerı var der
bayram ıcın gorumcem ıararım ful tum akrabalar yanıdna regl gunlerımı sorar
herkes cocuk muhabbettı sonra esım bana yuklenır onada ıs yerındekıler kısır muamelesı yapıyorlarmıs
yanı allah korusun boyle sorunumuz olsa canlı canlı mezara sokucakalr bızı
korkumdan cocuk sevemem esımde sevdırmezdı aılesının yanında ıstıyorda olmuyor demesınler dıye
ama yenınce kendıne guvenın gelıcek bu sozler eskısı gıbı canını yakmıcak sabret balım senınde mutluluk gunesın elbet dogucak
yeterkı azmet burdan ayrılma kendını motıve et egsersızlere.... yalnız degılsın bu sorunlarında bunu unutma ..

Arkadaşlar, bu illet hastalığı yendikten sonra yani ilk cinsel ilişkinizi yaşadıktan sonra egzersizlere devam ettiniz mi belli bir süre?? Yoksa egzersizleri bırakıp hafta 1-2 sefer cinsel ilişki mi yaşadınız..Ben 13 Mayısta vajiyi aştım bu süreçten sonra hiç egzersiz yapmadım. O tarihten bu yana da 6 sefer cinsel il. oldu..

Yani egzersizlere devam gerekli mi sizce. Hala her ilişki öncesi kasılmalarım devam ediyor....

evet canım devam ediyorum ara ara...:(((((((((

maşallah maşallah allhım nazardan korusun inşallah hepimize nasip etsin bi bebiş rabbim bu mübarek cuma gününde her ne sıkıntısı olan varsa hepsinin sıkıntısını gidersin ve her kimin ne dileği varsa rabbim kabul etsin bi an önce hayırlısıyla aminnnnnnn

böyle güzel dualara çok ihtiyacım var...Allah herkesin kalbinden geçenleri kabul etsin

Canım aramızda 13 gün var. Ben 6 sen 4... Bence sana MAŞALLAH. NAZAR DEĞMESİN, BEBEK İSTİYORSANIZ İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA OLUR...Egzersizsiz yapıyorum ama zorlanıyorum. Çok kolay olmuyor, kasılmalarım, tedirginliklerim oluyor...

o tedirginlik bende de var canım.özellikle üzüldüğüm zamanlarda büyük bi yıkım içerisinde oluyorum ama beynimden atamıyorum düşünceleri...:(((dipteyim sondayım gibi davranıyorum:(((

Hangi pozisyon yapyodun canim.. hergün degilde iki günde bir olsa daha iyi ya:9: ona canmi dayanir yoksa.. Hayirlisi olsun canim bebek konusunda.. dene canim niye olmasin ben bgn alt pozisyona geçtim

ustte yaptim ama altta daha rahat ediyorum cnm :37: iki gunde bir de olsa yap canim walla iyice alis :9: saol canim :emir_bebek: ..domalma pozisyonu esin arkada oluyor canim oda cok rahat oluyomus bi arkadas yazmisti onu ya :34: o pozisyonu denemek istiyom

ustte yaptim ama altta daha rahat ediyorum cnm :37: iki gunde bir de olsa yap canim walla iyice alis :9: saol canim :emir_bebek: ..domalma pozisyonu esin arkada oluyor canim oda cok rahat oluyomus bi arkadas yazmisti onu ya :34: o pozisyonu denemek istiyom

O pozisyon bana çok itici geliyo ya ne bilm :17: ins yapabilirsn cnm

insanlari anlamak o kadar zorki gercekten...hepimizin yasadiklari ayni arkadaslar gercekten anneme soruyorlarmis ne zaman yapcak bebis cocugu olmuyormu en son sinirlendim ve anne dedim soyle olmuyormus de dedim cocugu anneme nerdeyse agzima geldi solemedim anneeeeeeee ben vajinismustum :14::14::14: demeyi cok isterdim cunku esim ve sizler biliyordunuz sadece bu yuku tasimak okadar zorki allahim kimseye yasatmasin benim ilk ewlendigimde olmadiginda yakin akrabamiz esima gerekirse tecavuz et demisti ve daha neler neler ..ve kaynanam beynimin etini yiyor ne zaman gorse hamilemisin diyor adetim ayin sonlarina dogru olur benim biliyor kendileri senin cocugun zor olur diyor bana hayatta insanlari kirmamaya ozen gosteririm ama benim gosterdigim ozeni kimse bana gostermiyo malesef :14::14:kilo almis insana bile kilo almissin diyemem ben narin ruhluyum ve karsimdakinide oyle dusunurum...Allahim en yakin zamanda sizleri kurtarir bu dertten insallah canlarim :49: kalmak isteyenlere de allahim en yakin zamanda hayirlisiyla nasip eder..........

Ayy benimde kayınvalidem peşimde dolanıyor, koca karı ilaçları yaptırıp eşime ve bana yedirmeye çalışıyor :52: , eşim asla böyle bir şeyi kabul etmiyordu. Ben kuzu kuzu yiyordum yutuyordum o şeyleri... Ya çok kötü bişey kısır zannedilmek :43:. Eşimin çok zoruna gidiyordu , ben en sonunda anne biz doktora gittik, doktor bir problemimiz olmadığını, sadece zamana bırakmamız gerektiğini söyledi dedim. İçin rahat olsun dedim. Çünkü iyi niyetli olduğunu biliyorum ama yine de insan rahatsız oluyor bu muameleden :50:

canım Allah sabır versin sana ne biçim bir zihniyet bu ya 2 hafta geçmiş de bebeğin olmuyomuş ne saçma kendisinin ilk çocuğu gerdek gecesinde mi olmuş.. töbeeeeeeeeeee. sen çok takılma bu tür zihniyetlere her nekadar kaynanan da olsa salla gitsin. sende de takıntı haline gelir sonra bak 10 ay olmuş daha yeneli 2 ayolmuş sen bebeğim olmucak diye sızlanıyosun kaynanaya benzeme sen de.. rahat olur olur elbet...

Iyi geceler kizlar.. Egzersiz yaptim yarim saat kadar sonra denedik oldu.. zorlandim.. Ve dizlerim titremeye basladi.. dedimki bikerede altta ben olayim öyle deneyelim.. Esimin ani hareketleri yüzünden kastim kendimi.. ama rahat birakinca sanki daha rahat oldu gibi.. yalniz biseyi merak ediyorum.. Altta deneyenler yazabilirlerse.. çok az bi parça disarda kaliyo? Bu normalmi yada hepsinin girmesimi gerekiyo?
Snra tekrar üstte denedim ama egzersiz daha rahat oluyo valla.. çok zorlandim.. ya agri hissediyorum p..s içerdeyken.. çok açik oldu ama kizlar sanki biseyi yanlis yapiyorum. pff :5::5:

canım hiç üzülme, dediğin gibi başkaları bizi üzsün diye doğurmadı annemiz bizi.çok kısa sürede yenmişsin.çocuğu da kafana takma olacak mı olmayacak mı diye,stres büyük oranda etkiler kafana takmayınca bak nasıl olacak, üzme kendini.benim de çocuğum yok ve 31 yaşındayım:((

ya beni üzen şu benim eşim eskiden kemoterapi görmüş bu kadar zaman onların laflarına beraber cevap verdik şimdi onda bir sorun olursa çok üzülürüm. amannn duymamazlıktan gelmeye çalışıyorum işte
E_lvan tatlım o bende de oluyor ama bende jeli bıraktığım için oluyor bir kısmı dışarda kalıyor daha jelsiz ilişkiye tam alışamadım ondan sanırım. o arkadaşın yazdığı domalma pozisyonundayız bizde ama önceden de yazdım benim rahmim retrovert yani ters bu yüzden en uygunu bu ilk olarak üstte yapıyoruz biraz alışınca ben alta geçiyorum sonra en son bu pozisyon :52::52::52::52::52::52::52::52: değiştiriyoruz sürekli ama üçünüde öğrenmem lazım.
sen o dışarda kalma olayına takılma olur o ilk alta geçtiğimde bende de oldu

Iyi geceler kizlar.. Egzersiz yaptim yarim saat kadar sonra denedik oldu.. zorlandim.. Ve dizlerim titremeye basladi.. dedimki bikerede altta ben olayim öyle deneyelim.. Esimin ani hareketleri yüzünden kastim kendimi.. ama rahat birakinca sanki daha rahat oldu gibi.. yalniz biseyi merak ediyorum.. Altta deneyenler yazabilirlerse.. çok az bi parça disarda kaliyo? Bu normalmi yada hepsinin girmesimi gerekiyo?
Snra tekrar üstte denedim ama egzersiz daha rahat oluyo valla.. çok zorlandim.. ya agri hissediyorum p..s içerdeyken.. çok açik oldu ama kizlar sanki biseyi yanlis yapiyorum. pff :5::5:

iyi geceler canimm. yapabildigine sevindim iiyice alis sonra egzersizi birakirsin canim. ben altta deniyorum p..s disarda kalmiyor hepsi girior git gel yaparken.. bende en son yaptigimizda üc kez üstte denedim hepsinde alabildim ama git gel yapamiorum ben esim yapinca daha rahat oluyorum o yuzden altta olmak bana gore :1::1::1:

ya beni üzen şu benim eşim eskiden kemoterapi görmüş bu kadar zaman onların laflarına beraber cevap verdik şimdi onda bir sorun olursa çok üzülürüm. amannn duymamazlıktan gelmeye çalışıyorum işte
E_lvan tatlım o bende de oluyor ama bende jeli bıraktığım için oluyor bir kısmı dışarda kalıyor daha jelsiz ilişkiye tam alışamadım ondan sanırım. o arkadaşın yazdığı domalma pozisyonundayız bizde ama önceden de yazdım benim rahmim retrovert yani ters bu yüzden en uygunu bu ilk olarak üstte yapıyoruz biraz alışınca ben alta geçiyorum sonra en son bu pozisyon :52::52::52::52::52::52::52::52: değiştiriyoruz sürekli ama üçünüde öğrenmem lazım.
sen o dışarda kalma olayına takılma olur o ilk alta geçtiğimde bende de oldu

Canim alttayken bikaç kere denedim.. bitanesinde tam olmustu.. ama ötekilerinde çok az ama çok az bi kismi disarda kaliyodu.. neyse olur ins..
Ters rahim hiç duymamistim.. ins en yakin zamanda alisirsin tatlim :54:

iyi geceler canimm. yapabildigine sevindim iiyice alis sonra egzersizi birakirsin canim. ben altta deniyorum p..s disarda kalmiyor hepsi girior git gel yaparken.. bende en son yaptigimizda üc kez üstte denedim hepsinde alabildim ama git gel yapamiorum ben esim yapinca daha rahat oluyorum o yuzden altta olmak bana gore :1::1::1:

Tatlim özeline bisey yazacam bakarmisin

Back
X