Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ustte yaptim ama altta daha rahat ediyorum cnm :37: iki gunde bir de olsa yap canim walla iyice alis :9: saol canim :emir_bebek: ..domalma pozisyonu esin arkada oluyor canim oda cok rahat oluyomus bi arkadas yazmisti onu ya :34: o pozisyonu denemek istiyom

o arkadaş benim sanırım:9: ben her vajili arkadaşa bu pozisyonu şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar ben bu pozisyonda yenmiştim çok şükür.hem nette okumuştum bebek isteyen hanımlar için cinsiyet belirleyici pozisyonlar varmış. bu domalma pozisyonu da spremi vajinaya en derine çabuk ulaştırıyor. y kromozomu da x kromozomuna göre daha hızlı olduğu için y kromozomu daha önce ulaşıyo ve sonuç erkek bebek :emir_bebek:

o arkadaş benim sanırım:9: ben her vajili arkadaşa bu pozisyonu şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar ben bu pozisyonda yenmiştim çok şükür.hem nette okumuştum bebek isteyen hanımlar için cinsiyet belirleyici pozisyonlar varmış. bu domalma pozisyonu da spremi vajinaya en derine çabuk ulaştırıyor. y kromozomu da x kromozomuna göre daha hızlı olduğu için y kromozomu daha önce ulaşıyo ve sonuç erkek bebek :emir_bebek:

cok ılgınc ama bı arkadasımda bana ılk gecesınden bahsederken bu sekılde yaptıgnı ve cok kolay oldunu soylemıstı

peki bu pozisyonda kendini kasmıyor musun bana kadın devre dışı gibi geliyor tamamen bi de ben üstte olduğum için başlangıcı ben yapıyorum ama bu pozisyonda böyle bişey yok

cnmm yaaa yenmedın ama demı kusura bakma hatırlayamadım cnm :17:

ama benim daha farklı durumum.ben aslında ilişkiye girebiliyordum ağrı ve acı içerisinde ve dolayısıyla eşimi de hep itiyormuşum bacaklarımı kapatıyormuşum.zaten bir elin parmaklarını da geçmiyordu ilişkim.evliliğimin ilk birkaç ayında doktora gitmiştim memleketimde mantar enfeksiyonum vardı ve ben ağrının acının bundan olduğunu düşünüyordum.neyse gittim ama çok kötü bi deneyim oldu benim için.fitil,hap ve krem verdi.fitili kullnamasam olur mu dedim ama olmazmış.anestolla uyuşturup atıyordum.ama atana kadar canım çıkıyordu.hatta doktora ilişkimin ağrılı olduğunu söylemiştim o da mantardandır dedi.mantar geçti ama acı hala devam etti ilişkide ve eşimi devamlı ittirdiğim için yapmamaya başladık.ama doktora gitmeden önceki denememizde kan geldi benden yine.ve bana eşim bir gün vaji olabilirsin dedi ama ben ilişkiye zor da olsa eşimin çabalarıyla giriyordum ve nası vaji olurdum bu şekilde.sonra netten doktor araştırdım memlekette bi doktora gidip daha fazla oyalanmak istemedim.ankarada bir kaç doktor buldum ama bi tanesi beni sözleriyle ikna etti.neyse randevu aldım kalacak yer ayarladım kendş annemle gittim.(eşim yoğun çalışıyor ama.......)doktora gittim ilk başta konuştuk sonra muayene etti ama daha önceden olduğum gibi değil tabi.hiç acımadı.sonra benim vulvar vestibulit olduğumu ve buna bağlı olarak vaji ve disparoni(ağrılı cinsel birleşme) olduğumu söyledi.ve tek çözümü hassas olan bölgenin küçük bir operasyonla çıkartılması gerekiyordu.ilk başta acaba desem de ameliyet oldum 1 ay ilişki yasak ve 1 ay sonra vaji tedavisi için randevu verdi.egzersizlere başladım ve yendim...

Son düzenleme:
kıssslar cok acık olucak kusura bakmayın ama benım kocişinde favorı hatta hayallerını susluyen pozısyon allahım bı yenım tek pozısyonum olcak:9::9::9:

düşününce mantıklı çünkü o pozisyonda dizlerinin üstünde olduğundan karnından kaynaklı kasılmayı önlemiş oluyorsun aynı zamanda kasıkları da istesen de sıkamazsın o pozisyonda haliyle kasılmıyorsun :) bende duydum arkadaşlarımdan bu iyidir iyi :)

özelde mesaj yazamıyorum Canım bana alttan değil üstten baktı doktor ultrasonda fakat çok küçük olduğu için net görünmedi boşu boşuna gitme bence en erken haftaya git garanti olsun hem kalp atışı olur hem kan tahlilini yaparsın:34:

peki bu pozisyonda kendini kasmıyor musun bana kadın devre dışı gibi geliyor tamamen bi de ben üstte olduğum için başlangıcı ben yapıyorum ama bu pozisyonda böyle bişey yok

aksine bence kasılmanı engelliyo çünkü bacak yerden destek aldığından gücü oraya veriyo yani karın kasık bölgesi saf dışı kalıyo,eğer sen ben başlattığımda rahat ediyorum dersen eşin durur arkada sen yavaş yavaş ona doğru gelip sen de yönlendirebilirsin arkadaşım,inan acı yok zaten yok da bunda hele daha bi kolay :)

bana da itici geliyor ama denemek lazımmış demek ki :34:.

iyiyim canım ne yapayım, uğraşıyorum işte, fazla denememiz de olmuyor, ben kaçıyorum çoğunlukla :52:, cesaretimi toplamam lazım :36:.

kız guldurdun benı :9::9::9: kız nıe kacıon kasılmalar devam edıomu ama yendın kacma ustune gıtkı alışşş kız ben yensem her........:9::9::9: yanı ıstegım bu cnm ama tabı bı cok kısıde goruyorumkı hemen tak dıe bıtmıo hayırlısı olsun cnm sen kopruyu gectın gerısı kolay:52::52:

kız guldurdun benı :9::9::9: kız nıe kacıon kasılmalar devam edıomu ama yendın kacma ustune gıtkı alışşş kız ben yensem her........:9::9::9: yanı ıstegım bu cnm ama tabı bı cok kısıde goruyorumkı hemen tak dıe bıtmıo hayırlısı olsun cnm sen kopruyu gectın gerısı kolay:52::52:
canım ben bir ilaç kullanıyorum acaip isteksizlik yapıyor, onun dışında kasılmalar da devam ettiği için, birde yoğun çalışıyoruz vs vs... Bahane biter mi yavrummm :33:.
Şaka bir yana artık kendimi geçtim eşime kıyamıyorum yaaa, yapmam lazım :9:.

cidden bugun anladığım kadarıyla eşlerimizin bu pozisyon bir numaralı gözdesi :1: işe de yaradığı ortada dene bence iticiliğine bakmadan :1:
denerim inşallah :1:, kocam için :1:. Kızlar bana önerebileceğiniz birşey var mı? Daha istekli olmak istiyorum, yiyecek olur başka birşey olur :28:?

denerim inşallah :1:, kocam için :1:. Kızlar bana önerebileceğiniz birşey var mı? Daha istekli olmak istiyorum, yiyecek olur başka birşey olur :28:?

bu ısteksızlık acaba yapmaya yapmaya mı oluyo kızlar yanı ben esımle ılklerde çok sev.... sonraları sonu gelmeyınce esım ıstemıodu denemeler olmamaya basladı ve bende eskısı kadar suan ıstemıorum :26:

Back
X