vajiyi yenmiş ama ilişkiye alışamamış arkadaşlar,
vajiyi yenmeye çalıştığımızda düzenli raporlar ve buradan aldığımız destekle kısa sürede yendik bunu.bundan sonra ilişkide sorunlarmız olunca bocalıyoruz genelden anladığım kadarıyla.ya da benim sözüm benim gibi bocalayan arkadaşlarıma.şöyle yapmaya karar verdim,belki size de bir yardımı dokunur.vajiyi yendikten sonra çoookmutlu oluyoruz sonra eşimizle isteksizlik ve sertleşme problemleri oluyor ya da bize p.. zor geliyor yendikten sonra.bunun için ben gerilememek için eşimle deneyemediğimiz dönemde aparatla çalıştım.(eskiye dönmekten çok korktuğum için) ve vaji yarışmasından sonra kendi kafamda ilişkiye alışma yarışması yapıyorum.ve bu kez vajiyi yenmenin mutluluğu ve alışmanın umuduyla eşimle düzenli ilişki hedefi koydum kendime.bu süreçte eşlerin sıkıntılarına anlayışsızlık işleri daha da zora sokuyor bunu yaşadım ve yapmamaya çalışıyorum.ben yendikten sonra sertleşme sorunu yaşamıştık.eşim bana "ben 7 ay katlandım sen 3 gün katlanamadın " dedi.haklıydı.
kendinize yeni bir dönem başlatın,sakin ve rahat olun.ilişkiye alışcam diye başlayın düzenli olarak.eşiniz zaten ilişkiyi başardığınızdan itibaren olumlu yönde düzelecek inşallah

bilen bilir bende bi bebiş hastasıyım,eşim alışmamı istediği için istemiyor ama zorlamıyor da. kafama takmamaya çalışıyorum stres hamile kalmayı engelliyor çünkü. eşimle denedikten sonra üstte denediğimiz halde sırtüstü dönüyorum ve ayaklar hemen yukarıııııı

eşim kötü kötü bakıyo ama napiimmm.
inatçı kişilik işe yarıyor

karnımda bi baskı hissediyorum denerken.ama katlanılmayacak bişey değil.bi süre sonra çok rahat olunuyor. alışamayan canım arkadaşlarım inşallah yardımcı olur söylediklerim.yaşadıkalrımı paylaşmak istedim