Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Alisirsin insallah canim. Benim ilk baslarda kasiklarim cok agriodu ama gecti her seferinde bsylerden daha kurtuluoz boyle boyle aliscaz insallah canim:) bende jeli azalttim hatta yok diyebilcek kdr az ama hic surmemek istiorum iste nese oda zamanla ins:) biz bi cok kez cikarip soktuk bi ara kendimi rht birakabildim o zmn iyiydi ama sonra yine kastim kendimi istemedn neysbunada sukur en azindan artik iliskie girebiliyoruZ:)

Tek derdim jel olsa keske.. esim çok takiyo kafaya.. hemen alamayinca bo..liyo ve doktora gidecem erken bo..liyom diyo.. sonra kafasina takiyo busefer hem kendime kiziyorum hem ona belli etmemek için içime atiyorum..
iki gündür deniyoruz olmuyo delircem.. olmayan biseymi kaç kez yaptik olur bidahakine diye avutmaya çalisiyorum kendimi ama boguluyorummm söz geçiremiyorum kendime

Canım doktora danışmadan kullanılabiliyor mu? Eğer öyleyse benimde almam lazım:12:

alınabiliyor canım.ben dr.a gitmeden aldım.tavsiye üzerine.tek kötü yanı var iştah açıyor,ben çok yiyorum:) gece yatmadan önce içersen bu etkiden de kurtulabilirsin.ben unuturum diye öğlen içiyorum. nette prospektüsü var canım.orda ilacın neden-nasıl kullnılacağı yazıyor.

Moralim çok bozuk:14: iki gündür deniyoruz olmuyor.. Denemeden önce egzersiz yapiyorum 10 buçuk rahat oluyo.. ama p..ste çok zorlaniyorum.. Dün yariya kadar alabildim.. bugün hiç.. Esimde etkileniyo sanirim :(
Bugün bana oran çok dar dedi resmen skyo beni dedi :14: onu etkilememek için elimden gelen herseyi yapiyorum.. neden böyle oluyo böyle oldukça içimi bi sknti sariyo, esim kasiklarindan ameliyat olmustu.. bugn sancilandi.. bi süre ara verelim dedi :14: Gerilemekten korkuyorum.. hergün denemek istiyorum ama esim egzersizi az yapiyosun yada iyi yapmiyosun yada hazir olmadan geliyosun bekliyoki cup diye alayim :14: alamayinca etkileniyo hemen bo..liyo napcam ben ya:43:

elvancım üzülme canım.bende zorlandım başta ama biraz daha çıkarmadan bekleyip derin nefes alıp-vererek itersem oluyor.başlarken birden girmezse 9 cm le 30 sn kadar falan egzersiz yapıyorum çok kolay giriyo. egzersize devam ettim ben gerilemekten korktuğum için.hatta değişik pozisyonlarda egzersiz yapmıştım.gitgellerde çok rahat edene kadar yapıyordum.o kısım iyice alışsın bu hisse diye.dün tok karnına denedim,karnımda baskı hissettim ama katlanılmayacak kadar değil.üstte başlayıp,uzanarak devam ediyorum.kendine güvenini kaybetme asla.derin nefes alıp elinle içine girdir.ben girdiğine inanmadığımdan eşime soruyorum,öyle inanıyorum.en zor kısmını atlattın hemde çok kısa sürede.yaparsın,kafanı topla,egzersizini yap ve tekrar eşinle dene canım:20:

elvancım üzülme canım.bende zorlandım başta ama biraz daha çıkarmadan bekleyip derin nefes alıp-vererek itersem oluyor.başlarken birden girmezse 9 cm le 30 sn kadar falan egzersiz yapıyorum çok kolay giriyo. egzersize devam ettim ben gerilemekten korktuğum için.hatta değişik pozisyonlarda egzersiz yapmıştım.gitgellerde çok rahat edene kadar yapıyordum.o kısım iyice alışsın bu hisse diye.dün tok karnına denedim,karnımda baskı hissettim ama katlanılmayacak kadar değil.üstte başlayıp,uzanarak devam ediyorum.kendine güvenini kaybetme asla.derin nefes alıp elinle içine girdir.ben girdiğine inanmadığımdan eşime soruyorum,öyle inanıyorum.en zor kısmını atlattın hemde çok kısa sürede.yaparsın,kafanı topla,egzersizini yap ve tekrar eşinle dene canım:20:

Canim bekletemiyorumki hemen bo..liyo esim.. beklesem gircek biliyorum.. oyalaniyorum basta ama zorlaniyorum ya.. esimin yaninda egzersiz yapamiyorumki ki egzersizi denemeden hemen once yapiyorum çok rahat oluyo.. nefesi tam olmasi gerektigi gibi uyguluyorum.. ama bi sorun var açik olcak ama.. sanki p..s basi girince daha çok buyuyo ve ozaman acitiyo yani esimde bikti artik onu yönetmemden yok söyle yap boyle dur hareket etme.. nolcak bilmiyorum.. :( sürekli bana senin oran dar git ameliyat ol diyo :14: ne alaka ya

hamilelik nasıl gidiyor:16: şikayetlerin var mı.İnşallah güzel geçiyordur:34:

sağol canım benim. iyi gidiyor şimdilik. ama tabi sıkıntılar oluyor.halsizlik vas gibi. vaji konusundada tam anlamıyla rahat olamadan hamile kaldım yaşımdan dolayı acele ettim. bakalım ne olacak o durum. ancak yinede yendiğim ve 9-10 kez ilişkiyi yaşayabildiğim için burada yardımcı olmak istiyorum. senin nasıl hayatın? darısı başına:16:

Canım aklıma geldi hamile olabilir misin? Ben ilk hamile olduğumu öğrenmeden önce göğüslerimde çok sızı vardı...Ve de kendimi inanılmaz halsiz hissediyordum, sürekli uyku halindeydim sanki :)

ah ah ihtimali bile güzel ama hiç sanmıyorum çünkü eşim en son içime b...dığında ben üstteydim ve hepsi geri çıkmıştı ama yumurtlama dönemimdi:44: yine de allah bilir ama adeti uzun sürenlerin hamile kalması zormuş bende öleyim amaannnn neyse herşeyin hayırlısı :16::16:

NE yani adeti uzun sürenler zormu hamile kaliyomus?? ne alaka ya benimde uzun sürüyo :53: zormu hamile kalirim simdi?? Nerden duydunki bunu cnm?

3 haftalık evliyim kızlar ve sanırım sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum :( henüz ilişkiye giremedik çabalıyoruz, burda yazılanları okuyunca umut oluyo içimde ama iş yapmaya gelince... :( bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum.sanırım ben ya çok kasıyorum, ya da darlık sıkıntısı var...

NE yani adeti uzun sürenler zormu hamile kaliyomus?? ne alaka ya benimde uzun sürüyo :53: zormu hamile kalirim simdi?? Nerden duydunki bunu cnm?

valla nette araştırıken gördüm düzensizlik olanlar uzun sürenler vesaire ama tabi uzun dediğim 9 gün yani 10 güne kadar olabilir deniyor ne bileyim çok karışık kafam:44:

3 haftalık evliyim kızlar ve sanırım sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum :( henüz ilişkiye giremedik çabalıyoruz, burda yazılanları okuyunca umut oluyo içimde ama iş yapmaya gelince... :( bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum.sanırım ben ya çok kasıyorum, ya da darlık sıkıntısı var...

canım hoşgeldin öncelikle jinekolojik muayene olman lazım fiziksel bi sorun varmı diye sonrasında yoksa eğer burda herkes sana yardımcı olur ve ii ki erken aramaya başlamışsın çözümü erteleme bi an önce dr agit

canım hoşgeldin öncelikle jinekolojik muayene olman lazım fiziksel bi sorun varmı diye sonrasında yoksa eğer burda herkes sana yardımcı olur ve ii ki erken aramaya başlamışsın çözümü erteleme bi an önce dr agit

ya doktora gitmeden halletmek istiyorum aslında.. yani artık son çözüm doktor benim için. eşim kayganlaştırıcı alıcak bugün öyle deniycez. fakat ben kendimi çok kasıyorum onu nasıl çözebilirim? ya da bu egzersizler nasıl oluyo onun detayını bi öğrensem :/

Direk bununla bağlantılı değil, annem çok uzun olur, 10 günü bulur bazen. doktor doğurgansın demişti anneme. Annem o kadar dikkat etmesine rağmen, son iki kardeşim kazayla olmuş :1:.

ya doktora gitmeden halletmek istiyorum aslında.. yani artık son çözüm doktor benim için. eşim kayganlaştırıcı alıcak bugün öyle deniycez. fakat ben kendimi çok kasıyorum onu nasıl çözebilirim? ya da bu egzersizler nasıl oluyo onun detayını bi öğrensem :/

canım benim bazı kadınlarda kızlık zarı kalın olduğu için ilişki gerçekleşmiyo bu yüzden bu muayeneyi olman lazım ki normalse egzersizlere başlayabilirsin ama kendini kasmak istemiyorsan buranın ilk sayfasında keğel egzersizleri var onları uygulamay çalış ve kasların kontrolünü eline al inşallah bi an önce halledrsin:16:

Hosgeldin cnm.. Sanslisinki çok geçmeden burayi buldun.. daha çok yeni evlisin.. öncelikle bi jinekologe gidip genel muayene ol hem darlik skntisi demissin, bu konuda aydinlatir seni, böyle bisey varsa sana söyler, korkulcak bisey yok kizligin durdugu için sadece distan bakiyo.. Eger bi sknti yoksa egzersizlere baslarsin canim.. Sen bu ara bol bol geçmisi oku.. Ilk sayfadaki kegel egzersizlerini oku ve onlarla basla.. aklina takilan herseyi sorki egzersize baslamadan rahat olsun kafan.. Bu süreçte kayganlastirici edin, (bilmiyorum hiç iliskide kayganlastirici kullandinmi? bu çok dha kolaylastiriyo) durex'inkinden yada gleit gel, femolub, okey, ultrason jeli, sylk.. Burda sürekli aktif olmaya çalis bak ben 2 günde yendim.. 1 sene 3 aydan sonra.. düzenli egzersizle çok kisa sürede yenebilirsin.. Egzersiz yaparak beynimizin oraya bisey girebildigini kabullendiriyoruz.. bunu cm'lerle yapiyoruz.. küçükten büyüge giderek.. Allah yardimcn olsn

valla nette araştırıken gördüm düzensizlik olanlar uzun sürenler vesaire ama tabi uzun dediğim 9 gün yani 10 güne kadar olabilir deniyor ne bileyim çok karışık kafam:44:

Hmm öyle netten herseye inanma bence bilmiyormu ben sorcam bunu doktora.. benimki 7-8 gün sürüyo bide çok düzensiz.. ins bunun bi asli yoktur Hayirlisi Rabbimden :16:

evet yani bende yanlş bilgi vermek istemem bunu sölediğin ii oldu bende korkuyordum olmaz mı acaba diye

bende tam tersi anneme göre kısa sürer adetlerim, o yüzden korkuyordum biraz :18: ama yine de direk bununla bağlantılı olmadığını düşünüyorum.

Back
X