Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bundan 1buçuk yıl önce aynı sorunu 8ay yaşadım bende ama buna yenilmedim savaştım bu bir psikolojik hastalık önce beyinde yenmek gerekiyo ve mumlarla kademe kedeme ilerledim karamsarlıgada düştüm üzüldüm agladım kendimi gerksiz hissettim ama eşim hep yanımdaydı oda benimle mücadele verdi akşam olacak yataga gircez diye korkardım ama bu siteye girince 90derece bi dönüş yaptım ve sonunda başardım 4ay sonrada hamile kaldım şuan 4 aylık bi kızım var üstelik normal dogum yaptım okadar mucizevi birşeyki inanın dogumdan bile korkmadım ve çok rahat geçti. hepinize kolaylıklar diliyorum

darısı basımıza dıyelım senın adına cok sevındım
bende cok sukur vajıyı yendım ve hamıllıkte kesınlıkle rabbım nasıp ederse normal doğum ıstıyorum
dogumdan hep korkardım ama vajıyı yenmek cok sukur asılamıcak bır sorun olmıcaıgnı bıze ögrettı..
gelecek senede ınsalalh bızde senın gıbı bebegımızın haberını buraya yazarız :)

kızlar marhaba ben bişey sorucam bayadır giremiyorum 5 -6 gün oldu sanırım tabi bi o kdr da egzersiz yapamadım. fakat dün gece eşimle öyle şakalaşırken birden ( nası olduysa :)) denemeye yapmaya başladık öyle acele davrandı ki oraya gelene kdr korkmama fırsat kalmadı bana burdan bi arkadaş üstte oturur pozynda dene demişti hep öyle deniyodum.yne öyle yaptım 7 cm kdr oldu
eşim kızlık zarını da esnetti biraz da orayı geçti gibi dedi oraya geldiğinden emin esnediğinden emin ama geçtimi bilmiyo tamamen p..i almama iki parmak kdr bişey kalmıştı o şekilde tarif edeyim ama
tekrar tekrar deneynce yanma acı oldu yarısında kaldı neden böyle oldu yenen arkadaşlar cvp verebilir mi rica etsem bir de ben jel hiç kullanmadım..kullanmayı düşünüyorum daha rahat oluyo galiba..

canım ılk denemelerde sorun olabılıyor cogumuz ılkınde yarım ıkıncıde tamamen yenebıldık
ve jel cok buyuk kurtarıcı muhakkak kullan ılk zamanlar ...

kızlar marhaba ben bişey sorucam bayadır giremiyorum 5 -6 gün oldu sanırım tabi bi o kdr da egzersiz yapamadım. fakat dün gece eşimle öyle şakalaşırken birden ( nası olduysa :)) denemeye yapmaya başladık öyle acele davrandı ki oraya gelene kdr korkmama fırsat kalmadı bana burdan bi arkadaş üstte oturur pozynda dene demişti hep öyle deniyodum.yne öyle yaptım 7 cm kdr oldu
eşim kızlık zarını da esnetti biraz da orayı geçti gibi dedi oraya geldiğinden emin esnediğinden emin ama geçtimi bilmiyo tamamen p..i almama iki parmak kdr bişey kalmıştı o şekilde tarif edeyim ama
tekrar tekrar deneynce yanma acı oldu yarısında kaldı neden böyle oldu yenen arkadaşlar cvp verebilir mi rica etsem bir de ben jel hiç kullanmadım..kullanmayı düşünüyorum daha rahat oluyo galiba..

Canim yanma sizi bunlar normal.. Denedikçe alisacaksin.. En zor kismi basarmissiniz..

ne diiiim elvan neden bana ılgı gortermıosun? neden yuzume bakmıosun ?neden ben senın sesıne hasret kaldım? neden işaretle konusuosun benle ? neden beni sevmiosun ?neden ya nie bir kez sacımı oksamıosun ?neden neden nedeen sevgi dilenmicem ondan yapmıcam bunu ölsem hasretınden

Iyi umut bisey söyleme.. öyle otur çekil kendi kabuguna.. Herseyi dahada zorlastir!!
Sen esinle konusup kendini ona ifade etmedikçe böyle çok daha üzülürsün..
Senin kötülügün için degil iyiligin için konusuyorum burda.. Suan su yazdiklarini buraya degil ona git söyle..
Sevgi dilenmicem demissin.. Dilen diyen olmadi.. Sadece esinle güzel bi dille konus dedim içinde ne biriktiyse beklentilerin neyse dile getir.. Dilen demedim

canımmm noldu sana ya neden bu kadar ytirdin umudunu ? egzersizleri bırakma ltfenn. şeytanın oyununa da gelme.neden aldatsın eşin seni her şey o demek değildir yüreğini ferah tut başka şeylerle uğraş namaza başla en güzeli hem iç huzurun için hem dua et rabbime bol bol. kafanı böyle şeylerle meşgul etme ve tam gaz egzersize devm et. eşlerimiz de bizim kadar yıpranıyorlar bu süreçte göreceksn aşınca daha bağlanacak evine sana okumuyor musun kızların hikayelerin en katı adamlar bile yumuşuyor. nolursn pes etme :(

canımolumsuz dusunme artık sen yendın ve bıttı acı olsa sızı olsa yapamazdın degılmı kasma rahat ol ne kadar kasarsan o kadar gucluk cekersın ..

ılk gırıste darlık olması normal gıt gellerde bıraz daha genıslıyor vajı yapamıyorum dıye kestırıp atma olmadı egzersıze devam et cnm...uzulme hersey normal ınsallah yakında da yoluna gırer

Sagolasin canim da iste elde olmuyo.. git gel fazla olmuyo.. egzersize devam ediyorum dedigin gibi.. ins canim ins..

Iyi umut bisey söyleme.. öyle otur çekil kendi kabuguna.. Herseyi dahada zorlastir!!
Sen esinle konusup kendini ona ifade etmedikçe böyle çok daha üzülürsün..
Senin kötülügün için degil iyiligin için konusuyorum burda.. Suan su yazdiklarini buraya degil ona git söyle..
Sevgi dilenmicem demissin.. Dilen diyen olmadi.. Sadece esinle güzel bi dille konus dedim içinde ne biriktiyse beklentilerin neyse dile getir.. Dilen demedim

kotu bse dedın demedım elvancıım buraya yazıorum cunku baska kımsem yok eşim söyledıklerımı anlayan bırı olsaydı ben bu halde olmazdım zaten suan ınan su an ne yanlıs anlasılmya nede sert cıkılmaya enerjım var cok saol ama ılgılendıgın ıcın

Umut mrb güzelim.Yengem doğum yaptı başka şehirdeydim eve geleli 2 saat oluyor daha valizleri açıcam sonra gelcm yanına.Geçmişi okuyamadım ama mesajını aldım iyi haberler ver yendim de lütfennn :34:

elvana katılıyorum canım, sonuçta seninle zorla evlenmedi, büyük bir sorununuz yok anladığım kadarıyla, konuşarak halledersiniz .

saol cnm bızım sorunumuz ıletısımsızlık sanırım konusan dertlesen bı esım yok malesef ıcımı sadece sıze acabılıorum ıns hersey ıyı olur hayırlısı

kotu bse dedın demedım elvancıım buraya yazıorum cunku baska kımsem yok eşim söyledıklerımı anlayan bırı olsaydı ben bu halde olmazdım zaten suan ınan su an ne yanlıs anlasılmya nede sert cıkılmaya enerjım var cok saol ama ılgılendıgın ıcın

Böyle bi amacimda yok zaten merak etme:34: Seni silkelemeye çalisiyorum.. Nikinde hernekadar UMUT yazsada Sen UMUTSUZ'luga kapilmis gidiyorsun.. Kendine gelmelisin.. Ha konustum beni anlamiyo diyosan.. Sana düsen sineye çekmek ve egzersize sarilmak.. Bu sorunu yenince o istediklerin olcak zaten.. Hepimizin esleri öyleydi yendik 360 derece dönüs yaptilar.. Serçeyle fazla oyalandin.. Reglin yaklasacak sonra yine ara gireck.. Biraz cesaretini topla..

umut ben çok zor zamanlar geçirdim eşimin ilgisizliği yüzünden. Ama ne zaman onu anladım biliyor musun? ben egzersizi bitirdim, hazırım dedim, eşim 2-3 gün tutuldu, sertleşme olmadı. O günler eşim şirinlikler yapıyor, espriler, çok sıcak ama cinsellikle ilgili hiçbir konuya girmemeye çalışıyor, durumunu gizlemeye çalışıyor, o zaman o kadar sinir oldum ki ona... Aniden patlıyordum kendisine en ufak meseleden :14: ama empati kurmam için çok iyi oldu, beklemek çok zor birşey, bir yerden sonra sabrı kalmıyor insanın.

saol cnm bızım sorunumuz ıletısımsızlık sanırım konusan dertlesen bı esım yok malesef ıcımı sadece sıze acabılıorum ıns hersey ıyı olur hayırlısı

TatLım burada rahat yazamıyorum varsa ve bi sakıncası yoksa özelden bana msn yazarsan yarın konuşuruz çıkmam lazım şimdi öpüyorum seni çoook

canımmm noldu sana ya neden bu kadar ytirdin umudunu ? egzersizleri bırakma ltfenn. şeytanın oyununa da gelme.neden aldatsın eşin seni her şey o demek değildir yüreğini ferah tut başka şeylerle uğraş namaza başla en güzeli hem iç huzurun için hem dua et rabbime bol bol. kafanı böyle şeylerle meşgul etme ve tam gaz egzersize devm et. eşlerimiz de bizim kadar yıpranıyorlar bu süreçte göreceksn aşınca daha bağlanacak evine sana okumuyor musun kızların hikayelerin en katı adamlar bile yumuşuyor. nolursn pes etme :(

saoş cnm bosver bızı bız konusamıoruz bu konu bızım ıcın muhurlu bı paket gbı sen ne durumdasın anlat cnm

saoş cnm bosver bızı bız konusamıoruz bu konu bızım ıcın muhurlu bı paket gbı sen ne durumdasın anlat cnm

ohooooo sen pes etttin arkadaşş bu ne yaa :( bana destek olan umudu istiyorum ben hadi baqeeem :) cuma dr. randevum var canım onu bekliyorum. ama hergün deneme yapıyorum kulak cubuyla alısmak icin.

Böyle bi amacimda yok zaten merak etme:34: Seni silkelemeye çalisiyorum.. Nikinde hernekadar UMUT yazsada Sen UMUTSUZ'luga kapilmis gidiyorsun.. Kendine gelmelisin.. Ha konustum beni anlamiyo diyosan.. Sana düsen sineye çekmek ve egzersize sarilmak.. Bu sorunu yenince o istediklerin olcak zaten.. Hepimizin esleri öyleydi yendik 360 derece dönüs yaptilar.. Serçeyle fazla oyalandin.. Reglin yaklasacak sonra yine ara gireck.. Biraz cesaretini topla..

saaolasın artık onun ıcın deıl kendım ıcın yapıcam sanırım sonraaaa... dul olcaksamda gercekten olucam ben sucluluk hıssetmeden olucak tabı once hayırlısı

saaolasın artık onun ıcın deıl kendım ıcın yapıcam sanırım sonraaaa... dul olcaksamda gercekten olucam ben sucluluk hıssetmeden olucak tabı once hayırlısı

Kendin için yapacaksin Ve Sonra Dul degil Esinle mutlu olcaksin Allahin izniyle.. Hersey çok farklilasacak.. böyle düsünürsen bütün negatifleri miknatis gibi çekersin kendine.. Olumlu olmaya çalis.. burda birsürü insan sana destek çikiyo.. Hersey düzelecek diyo.. Var bi bildigimiz.. Allaha sigin bol bol dua et .

Back
X