Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar,iyi geceler herkese,bugün eldivenle egzersiz yapmaya çalıştım çok zorlandım,itiyorum girmiyor,acayip korktum noldu orası kapandı mı diye,eldiveni çıkarınca rahatca oldu.:))))) dün akşam deneme yaptık,p...s başı giriyor,oraya halkaya gelince takılıyor,ne kadar ıkınsamda ,kasmıyorum desemde olmadı,kapı duvar sanki..:(((((( nasıl aşacağım orayı bilmiyorum.............

hemen p.. denemesi yapmasan daha iyi olur canım.kendini yıpratma.arkadaşlarımızın gittiği psikologlar vs de yasaklıyor p...denemesini. aparatınlar iyice alış,gitgeller yap 9-10 cm e kadar(çevresi).sonra p... sana çok daha kolay gelecek.hepimizde takıldı ama derin nefes alıp,poponu hafif kaldır.nefes verirken içeri it aparatı.olacak canım merak etme.tekrar deneyip yazarsan takip edelim.sonucu bekliyoruz,hadi bakalım:34:

canım anestol bana da vermişti dr.bi kere süreyim dedim sürdüğüm yer kıpkırmızı oldu,yaktı resmen.zaten o tür uyuşturucu kremlerle uğraşma.sonra bi de onlara bağımlılık oluyor,bırakamıyolar arkadaşlar.ultrason jeli al ve onunla dene.su bazlı ,ekonomik ve güvenlidir. ben almadım ama biraz daha devam etse onunla devam edecektim. almaktan da utanma Allah aşkına.bende öyleydim.şimdi amaan "HAKSIZ HAKLIDAN CESARETLİ OLMUŞ" sözü geliyor aklıma. zaten vajinismus eczacının aklından geçmez de. hiç olmadı internet üzerinde de satılıyormuş ordan alırsın.kadın oluyorsun,alıştır buna kendini:)

Soranlara cevap niteliğinde olsun parmakla ya da başka birşeyle yaptığınız denemede ilk girişte baskı hissi normal benim tuvaletim gelmiş gibi oluyordu sonra orası zamanla duyarsızlaşıyor merak etmeyin sadece şunu demek istiyorum ilerlemiyor yol yok gitıyo dıye dusundugunuz an elınızı cekmeyın sonucta kontrol sızde kendı canınıza yakmassınız yavas yavas asagı yukarı yonlendırerek bulmaya calısın yonunuzu zaten bı engel var dedıgımız yerı asınca ınanın o yol uzun ve acık :) bende ılk basta duvara tosluyor gıbı oluyordum panık yok bogum bogum...benbence tebrık ederım canım Allah baska dert vermesın ıns

günaydın herkese..benbence seni tebrik ederim..bir kişi daha kurtuldu ne güzel..bende egzersiz yaptm ama dün regl oldum..iki parmak yarısı olur..regl olmaya yakın oldgu için biraz hassastım artık regl sonrası devam edcem..pens bası olyrdu regl sonrası tekrar bir deneme yapıcam ins bu sefer biter..

Saol cnmm braz yavasim ama

bundan sonra hızlanırsın canım.ilk beynine oraya bişey girgiğini kabullendirdikten sonra gerisi daha hzlı olcak.işaret parmağı olunca bunu yapıyorum deyip bir sonraki aşamaya geçmek istiyceksin.başladın sen artık bu sorun çözülmeden bırakmassın eminim.kafana koydun artık.cesaret ve azimle çözceksin bunu bak görr:)

şenaycım günaydın..gögüs ağrıların ve diğer şikayetlerin devam ediyor mu merak ettim

günaydın canım valla anlamadım ki sütyen takınca baskı uyguluyorum o zaman acıyo ama sütyen yokken acımıyo saçma sapan bi hal aldım yani bide sağ alt karnım bazen ağrıyo oturuken genelde ama hemen geçiyo neyse dün deneme yaptık üstte egzersiz yapmadan alıyorum 2 keredir ama bebe yağını bırakamam gibi geliyor

selam kızlar,iyi geceler herkese,bugün eldivenle egzersiz yapmaya çalıştım çok zorlandım,itiyorum girmiyor,acayip korktum noldu orası kapandı mı diye,eldiveni çıkarınca rahatca oldu.:))))) dün akşam deneme yaptık,p...s başı giriyor,oraya halkaya gelince takılıyor,ne kadar ıkınsamda ,kasmıyorum desemde olmadı,kapı duvar sanki..:(((((( nasıl aşacağım orayı bilmiyorum.............

canım acele etme hemen itmeye çalışma sen de.bi kaç saniye bekle nefes al nefes verirken eşin yavaş yavaş itsin.sen ne kadar kasmıyorum desem de farkında olmadan kasmış olabilirsin.çünkü kastığın zaman itsende gitmiyor.hemen acıyacak zannediyoruz beynimiz acıya odaklanmış bir şekilde ne de olsa.ama ne zaman o esnada beynime acımayacak diyip kendimi rahatlattığımda her şey daha kolay oluyor.zaten sen asıl aşılması gereken kısmı asmışsın bence.ama daha yeni alıştığın için böyle endişelerinin olması normal.cinsellik her ne kadar erkek için zevkse kadın için de öyle.fizyolojik ihtiyaç yemek içmek gibi.ama biz kadınlarda bastırılmış.hani büyükler derdi ya erkeklere göster oğlum bamyanı:))sen hiç bi kıza göster kızım dendiğini duydun mu;)))) beynini rahatlatıp zevke odaklamaya çalış o zaman her şeyin daha kolay olacağına inanıyorum...

günaydın canım valla anlamadım ki sütyen takınca baskı uyguluyorum o zaman acıyo ama sütyen yokken acımıyo saçma sapan bi hal aldım yani bide sağ alt karnım bazen ağrıyo oturuken genelde ama hemen geçiyo neyse dün deneme yaptık üstte egzersiz yapmadan alıyorum 2 keredir ama bebe yağını bırakamam gibi geliyor

canım açık olacak ama yazmak zorundayım.lütfen durumdan zevk almaya çalış.ve adapte ol.kayganlaştırıcı işine hiç girme.doğal akıntıların oluşmasını sağlamaya çalış.illa sadece erkek zevk alacak diye bişey yok,sende zevk almalısın.ortak yapılan ve birlikte mutlu olunması gereken bi olay bu.normal kadınları düşün.gerekirse bişeyler izle.içine bişeyin girmesini öğrendiğimize göre,normal bir kadınım de ve kayganlaştırıcıya ihtiyaç duymaman gerektiğini kabullen.çok daha güzel olur canım.doğal olmayan hiçbirşey mutlak güzel değildir. bak daha seninle hamiş kalıp,normal doğum yapıcaz inşallah:32:
şikayetlerinin devamı inşallah güzel haberlere,hayırlara sebeptir.kafayı takmak yok ama:16:

canım açık olacak ama yazmak zorundayım.lütfen durumdan zevk almaya çalış.ve adapte ol.kayganlaştırıcı işine hiç girme.doğal akıntıların oluşmasını sağlamaya çalış.illa sadece erkek zevk alacak diye bişey yok,sende zevk almalısın.ortak yapılan ve birlikte mutlu olunması gereken bi olay bu.normal kadınları düşün.gerekirse bişeyler izle.içine bişeyin girmesini öğrendiğimize göre,normal bir kadınım de ve kayganlaştırıcıya ihtiyaç duymaman gerektiğini kabullen.çok daha güzel olur canım.doğal olmayan hiçbirşey mutlak güzel değildir. bak daha seninle hamiş kalıp,normal doğum yapıcaz inşallah:32:
şikayetlerinin devamı inşallah güzel haberlere,hayırlara sebeptir.kafayı takmak yok ama:16:

saol canım allah razı olsun amin inşallah tüm duaların için bilmukabele :16::16:zevk problemi yok ama dün uykum vardı aslında ayıp yapmak istemedi canım :51:ıslaklık dün olmadı o yüzden olduğu zaman da güvenemiyorum ya acırsa diye bunuda psikolojime kabul ettirmem lazım ama nasıl neyse şikayetlerim hayırlı mutlu haberlere gelir inşallah ama zor bi ihtimal eşime söledim okudukça böle şeyleri kafam karışıyo diye oda okuma başka şeylere odaklan dedi bugünden itibaren hamilelik belirtisi yazılarını yasakladım kendime çünkü böyle bi ihtimal yok boşuna kafamı karıştırıp kendimi üzüyorum çok uzun oldu kusura bakma:52:

Başardım bende kurtuldum bu yükten:9::9::9::9:Ne yazıp nasıl toparlayacağımı bilemiyorum,elim ayağım titriyor şuan... Allahım çok şükür bende gelin oldum sonunda... Kızlar hepinizden

Allah razı olsun ,bu forum sayesinde yendim,hep sizden,sizlerin hikayelerinden cesaret aldım... Hepinize çok teşekkür ediyorum...özellikle beni hiç yalnız bırakmayan cicekrose'ye ,zealea'ya,

sela'ya başardığı gün beni harekete geçiren elvan'a forumda eski yeni yazan herkese çok teşekkür ediyorum...:9::9::9::16::16::16::16: :16::16::16:

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeey!!! biri daha kurtulduuuuuuuuu!!!! hadi gözünaydın olsun, tüm mutluluklar senin olsun!!!! halaylar sana teeeeeeeeeeeey teeeeeeeeey teeeeeeeey:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

(benim yatılı misafirlerim var, nete giremiyorum, ondan bu kadar geç sevinebildim :1::1::1::1::1::1:)

:46: aferin sana...bugün işaret parmağı iki boğum tabiki...ama şunu unutma parmak yada mum hiç bir zaman dümdüz ilerlemez.o yolubulmalısın. bunun için uğraşmalısın...belkide hemen bulursun ve işaret parmağı 3 boğumda yapabilirsin öyle olursa..o yol popona doru olacak yani paralel deilde biraz aşağı doğru...işaret parmağı 2 boğumu korkmadan alışana kadar dene diyorum ben....ödev bu:54:

Tamam misafir var yatili iki gun ama yatmadan once odada calisicam ikinci asamayi buraya yazarim optum

Back
X