- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #109.381
çileklim datlum benim söylediklerin aklımda,haklısın kesinlikle.çabuk gel taam mı

öpüyoyum seni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar,iyi geceler herkese,bugün eldivenle egzersiz yapmaya çalıştım çok zorlandım,itiyorum girmiyor,acayip korktum noldu orası kapandı mı diye,eldiveni çıkarınca rahatca oldu.:))))) dün akşam deneme yaptık,p...s başı giriyor,oraya halkaya gelince takılıyor,ne kadar ıkınsamda ,kasmıyorum desemde olmadı,kapı duvar sanki..((((( nasıl aşacağım orayı bilmiyorum.............
Saol cnmm braz yavasim ama
Ya arkadaşlar ben anlamadım bu işi içeride bir halka mı var da takılıyor nasıl yani?
şenaycım günaydın..gögüs ağrıların ve diğer şikayetlerin devam ediyor mu merak ettim
selam kızlar,iyi geceler herkese,bugün eldivenle egzersiz yapmaya çalıştım çok zorlandım,itiyorum girmiyor,acayip korktum noldu orası kapandı mı diye,eldiveni çıkarınca rahatca oldu.:))))) dün akşam deneme yaptık,p...s başı giriyor,oraya halkaya gelince takılıyor,ne kadar ıkınsamda ,kasmıyorum desemde olmadı,kapı duvar sanki..((((( nasıl aşacağım orayı bilmiyorum.............
günaydın canım valla anlamadım ki sütyen takınca baskı uyguluyorum o zaman acıyo ama sütyen yokken acımıyo saçma sapan bi hal aldım yani bide sağ alt karnım bazen ağrıyo oturuken genelde ama hemen geçiyo neyse dün deneme yaptık üstte egzersiz yapmadan alıyorum 2 keredir ama bebe yağını bırakamam gibi geliyor
canım açık olacak ama yazmak zorundayım.lütfen durumdan zevk almaya çalış.ve adapte ol.kayganlaştırıcı işine hiç girme.doğal akıntıların oluşmasını sağlamaya çalış.illa sadece erkek zevk alacak diye bişey yok,sende zevk almalısın.ortak yapılan ve birlikte mutlu olunması gereken bi olay bu.normal kadınları düşün.gerekirse bişeyler izle.içine bişeyin girmesini öğrendiğimize göre,normal bir kadınım de ve kayganlaştırıcıya ihtiyaç duymaman gerektiğini kabullen.çok daha güzel olur canım.doğal olmayan hiçbirşey mutlak güzel değildir. bak daha seninle hamiş kalıp,normal doğum yapıcaz inşallah
şikayetlerinin devamı inşallah güzel haberlere,hayırlara sebeptir.kafayı takmak yok ama![]()
kızlar bugün 8.denememizi yapıcaz(bir gün ara vererek ilerliyorum) ama kombi bozuldu yaakettle da mı ısıtıcaz suyu ya
![]()
o zaman bugün ayıp yok canım söyle kocana uzak dursun![]()
olmaz canım ya.alışmam lazım adet dönemine kadar.9-10 gün kaldıinşallah servis çabuk gelir
![]()
Başardım bende kurtuldum bu yüktenNe yazıp nasıl toparlayacağımı bilemiyorum,elim ayağım titriyor şuan... Allahım çok şükür bende gelin oldum sonunda... Kızlar hepinizden
Allah razı olsun ,bu forum sayesinde yendim,hep sizden,sizlerin hikayelerinden cesaret aldım... Hepinize çok teşekkür ediyorum...özellikle beni hiç yalnız bırakmayan cicekrose'ye ,zealea'ya,
sela'ya başardığı gün beni harekete geçiren elvan'a forumda eski yeni yazan herkese çok teşekkür ediyorum...![]()
![]()
aferin sana...bugün işaret parmağı iki boğum tabiki...ama şunu unutma parmak yada mum hiç bir zaman dümdüz ilerlemez.o yolubulmalısın. bunun için uğraşmalısın...belkide hemen bulursun ve işaret parmağı 3 boğumda yapabilirsin öyle olursa..o yol popona doru olacak yani paralel deilde biraz aşağı doğru...işaret parmağı 2 boğumu korkmadan alışana kadar dene diyorum ben....ödev bu
![]()