- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #109.541
Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba herkese nerderyse bir haftadır foruma giremiyodum hafta başında okulumuzun 4 günlük bi gezisi vardı dönüncede regl oldum ve egzersizlere ara verdim maalesefşimdi regl dönemim geçsin diye gün sayıyorum kaldığım yerden devam edicem egzersizlere
ben parmak egzersizi yapıyodum en son 3 parmak denedim bi sorun olmadı :) inş. bir an önce kurtulurum
3 parmak çok iyi canim.. Yavas yavas denemelere geçebilirsin hazir hissediyorsan kendini

kızlar vajinismus tam olarak ilişkiye istemsiz girememek mi? Ben yeni evliyim canım acıdığını düşündüğüm için ilişkiye giremedik ama herhangi bir itme ve kasılma durumu olmadı sadece o raddeye geldik birazcık girdi ve çok acı hissettim çok korkuyorum lütfen daha sonra deneyelim dedim eşim anlayışla karşıladı 3 gün oldu ama ben hala korkuorum ama sadece acıyacak diye yapamıyorum sizce vajinismus belirtisi olabilir mi?
Canim hiç korkma.. korkulcak bisey yok.. Gerçekten psikolojik.. Tamamen o ana odaklan rahat ol.. Kayganlastirici kullan isini kolaylastirir.. Ve sakin erteleme.. Bi bakmissin aylar geçmis..
canım arkadaşım çok geçmiş olsun. dr görün de o ne derse ona göre hareket et.
umarım kısa zamanda düzelir.
Tskr ederm canimin içii.. ins yarin randevu alcam Allahin izniyle..
Aci yok canim.. Sadece herdefasinda daha çok alisacaksin.. dahada rahatlicaksin.. iskence degil neden olsun.. Onca insan zevk aliyo.. bide bakmissin sen esinin pesinden kosuyosun :) O söylentileri duymamazliktan gel :) Hiçbir asli yok!! Zaten öyle söyleyenleride Allaha havale ediyorum..çok teşekkür ederimm canım gerçekten rahatladım çünkü o kadar şey anlatıldı ki çok acıyor katlanılmaz derecede falan diye çok korkuyordum bir şey daha sormak istiorum belki garip karşılayabilirsin ama sadece ilkinde mi bu kadar zorlanıyorum ikincide rahatça girebiliyor mu çünkü bunun işkence haline dönüşmesini istemiyorum
kızlar merhabalar.... ben p..is denemesindeyim. 3-4 cm alabiliyorum ama ittirsem de daha ileri gitmiyormuş gibi geliyo.. önerebileceğiniz bir şey var mı .. bi de yenen arkadaşların ne zaman hangi aşamada tam olarak bitti yendik diyebiliyoruz. doktorum artık vajinismus olmadığımı söyledi, bundan sonra sürekli denemeyle ilerleyeceksin dedi ama ben asıl yaşayanlar sizlerin deneyimlerini çok önemsiyorum. bu aşamaya kadar hem sizlerin desteğiyle hem de doktorla geldim. sorusu olan varsa yardımcı olmak isterim
Canim takildign yerde derin nefes al verirken ikinarak ilerletsin esin bikerede.. üstte olmayi dene ben böyle yendim.. çok kolay oldu
Kızlar merhaba. bende tatildeyim giremiyorum bu aralar. Yeni gelin olan arkadaşımızı canı gönülden kutluyorum. Sıra diğer kızlarda.
Yarışma fikri çok güzel. Hadi bakalım kızlar tempo tempo. 25 mayısta gelin oldum bende.![]()
Ve kızlar adet günüme 4 gün var. Ama hiçbir belirti yok adet olacagıma dair. Önceden gögüğslerim çok acırdı.10 gün önceden haber verirdi bazen. Ara ara kasıklarımda ufak kasılmalar hissediyorum.
4 gün sonra adet olmazsam doktora gideceğim kan testi için![]()
Cnm benimde ilk denemeden sonra regl sancilarim azalmisti