Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tuvalete oturur gıbı denedım zaten yatarak goremem hemde onu yapamam herhalde gormem lazım yoksa yapamıyorum gırebılse rahatlıcam sokamıyorum acılmıyo ıkınıyorum canım yanıyo ıttırırken yapamıyorum benım anlamadıgım tek gırıyo ıkıde nıye acıyo ve gırmıyo kasmıyorumda kendımı ????

ittirdiğin yönü değiştir bide öyle dene.ben yatarak yapıyodum hiç görmeden.doktorum bir kolunu kafanın altına koy diğer kolunla kasmadan yap diyodu bana böylesi çok kolay geldi .parmak seni zorluyosa aparat yap istersen kendine

bana parmak çok itici geliyodu.sana hangisi kolay gelirse onu yap bana aparatlar kolay geldi.bol bebeyağı sürüyodum ben ama bebeyağının mantar yaptığını soyluyolar canım sen ne kullanıyosun sanırm en iyisi ultrason jeli

ittirdiğin yönü değiştir bide öyle dene.ben yatarak yapıyodum hiç görmeden.doktorum bir kolunu kafanın altına koy diğer kolunla kasmadan yap diyodu bana böylesi çok kolay geldi .parmak seni zorluyosa aparat yap istersen kendine

popoya dogru ıttırıyorum nasıl bı aparat yapıcam ki????? gormeden nası buluyosun orayı bıraz detaylı soruyorum kusura bakma lutfen ama artık 7 yıldan sonra pek fazla sabrım kalmadı bıran once olsun bıtsın ıstoyorum

tabiki sor sen 7 ben 16 sene cektim inş en kısa zmaanda kurtulursun.uzanıp bır kolumu başımın altına alıp bacaklarımı iyice açıyodum tv izlerken yapıyodum:)kafamı direk oraya vermiyim diye:)o yolunu buluyo canım sen itince gidiyo zaten.burdaki arkadaşlar en çok aparat olarak mumları kullanıyolar.parmakla zorlanıyosan onuda dene

benim doktorum veriyodu aparatları.mumla deniyolar streç film sarıp kayganlaştırıcılarla kırılmaz zaten sen onu it bıraktığında vaji onu geri atıyo canım basnçlı gibi.

nası bı mumla denemelıyım 2 parmak kalınlıgında felan olması lazım herhalde kırılmaz demı kesın bıde onunla deneyeyım hepsı gırermı pekı okadar derın degıldır herhalde

bana parmak çok itici geliyodu.sana hangisi kolay gelirse onu yap bana aparatlar kolay geldi.bol bebeyağı sürüyodum ben ama bebeyağının mantar yaptığını soyluyolar canım sen ne kullanıyosun sanırm en iyisi ultrason jeli

bebeyagı kullanıyorum bende penıs denemesı yaptınmı pekı daha dogrusu yenebıldınmı ben pek okumadım gecmıs sayfalarıda

nası bı mumla denemelıyım 2 parmak kalınlıgında felan olması lazım herhalde kırılmaz demı kesın bıde onunla deneyeyım hepsı gırermı pekı okadar derın degıldır herhalde

mumları boy boy al en incesinden başla sırayla gıdersın canım.baştan hepsini sokma içeri girdiginde git gel yapıyodum ben aparatlarla yavaş yavaş.içersi derin o konuda endişen olmasın canım:)orayı bır balon gibi düşün.balonun ağzından geçtimi gerisi kolay gidiyo.vajina enine ve boyuna uzayabilen bir organ.ordan çocuk cıkıyo düşün.

tabiki sor sen 7 ben 16 sene cektim inş en kısa zmaanda kurtulursun.uzanıp bır kolumu başımın altına alıp bacaklarımı iyice açıyodum tv izlerken yapıyodum:)kafamı direk oraya vermiyim diye:)o yolunu buluyo canım sen itince gidiyo zaten.burdaki arkadaşlar en çok aparat olarak mumları kullanıyolar.parmakla zorlanıyosan onuda dene

sey yaa pekı ne kadar sureyle yapıyodun kac dakıka yada saat ve nekadr surede yenebıldın ve nası yaptın::))???

bebeyagı kullanıyorum bende penıs denemesı yaptınmı pekı daha dogrusu yenebıldınmı ben pek okumadım gecmıs sayfalarıda

ben yendim şükürler olsun.darısı hepinizin başına canım Allah kimseye yaşatmasın bu derdi.4-5 ay oldu ben yeneli.senin benim gibi evliliklerı uzun süreli olanların kaybetcek vakitleri yok.hepiniz için dua ediyorum

sey yaa pekı ne kadar sureyle yapıyodun kac dakıka yada saat ve nekadr surede yenebıldın ve nası yaptın::))???

ilk başlarda bir türlü başlamaya cesaret edemiyodum.yaparken zorlanıyodum.ilk aparatımın sadece yarısını alabilmiştim.parmak kalınlığındaydı.çok moralim bozulmuştu.doktoruma söyledim yanlış yöne ittirdiğim için olmuyomuş.ikinciyi çok kolay yaptım yönünü ayarlayınca cok kolay oluyo canım.sonrakiler birkaç dakikada bitiyodu.benim mantar olduondan biraz tedavim uzadı.her aşamayı rahat yapabildiğimde doktoruma gidip bir sonraki aşamaya geçıyodum.buda bir haftayı buluyodu ama 3-4 günde yenenlerde var

ben yendim şükürler olsun.darısı hepinizin başına canım Allah kimseye yaşatmasın bu derdi.4-5 ay oldu ben yeneli.senin benim gibi evliliklerı uzun süreli olanların kaybetcek vakitleri yok.hepiniz için dua ediyorum

cok sevındım ınsallah canım ınnaırmısın ınsanın kendı oz guvenı bıle kalmıyo hep ezık ve eksık hıssedıyo kendını bu cok kotu bı durum kıskanlık bı taraftan sacma sapan dusunceler beynımın ıcını yıyıp bıtırıyo evlıgınde sorun srun hep byleee bunu yasmayan anlayamaz

cok sevındım ınsallah canım ınnaırmısın ınsanın kendı oz guvenı bıle kalmıyo hep ezık ve eksık hıssedıyo kendını bu cok kotu bı durum kıskanlık bı taraftan sacma sapan dusunceler beynımın ıcını yıyıp bıtırıyo evlıgınde sorun srun hep byleee bunu yasmayan anlayamaz

bilmezmıyım canım o kötu günleri hep yaşadık sende atlatcaksın eminim.bunu yaptığın zaman kendine oyle bı güvenin gelcekkı.cok mutlu olcaksın kafanın bir köşesindeki seni yıyıp bitiren sorun ortadan kalkcak düsünsene bundan büyük mutluluk yok:)eşine karşı başın dimdik olcak.eşımle hangi konuda kavga edersek edelim bu soruna dönerdi bütün kavgalar.eşinin sana olan davranışları çok değişcek tam bir aile olduğunu hissedeceksiniz.inşallahh en kısa zmaanda yenersin canım

bilmezmıyım canım o kötu günleri hep yaşadık sende atlatcaksın eminim.bunu yaptığın zaman kendine oyle bı güvenin gelcekkı.cok mutlu olcaksın kafanın bir köşesindeki seni yıyıp bitiren sorun ortadan kalkcak düsünsene bundan büyük mutluluk yok:)eşine karşı başın dimdik olcak.eşımle hangi konuda kavga edersek edelim bu soruna dönerdi bütün kavgalar.eşinin sana olan davranışları çok değişcek tam bir aile olduğunu hissedeceksiniz.inşallahh en kısa zmaanda yenersin canım

gercekten sıkıldım etrfımdakı cocuk baskısı sankı keyfımden yapmıyorum ıstemıyorum henuz erken demekten bıktım artık utanıyorum kımseye derdımı anlatamıyorum hep bı yuzumde maskeyle gezıyorum esımın cocuk baskısı bı yandan onada hak verıyorum ben nasıl baskıdaysam oda aynı sekılde butun ark cocukları var ve yası ılerlıyo onunla kavga etmek ıstemıyorum artık bu benı cok uzuyo benı bırakıp gıderse naparım dıye dusunmek ıstemıyorum bunu en kısa zamanda basrmalıyım ınsallah yenıcem

gercekten sıkıldım etrfımdakı cocuk baskısı sankı keyfımden yapmıyorum ıstemıyorum henuz erken demekten bıktım artık utanıyorum kımseye derdımı anlatamıyorum hep bı yuzumde maskeyle gezıyorum esımın cocuk baskısı bı yandan onada hak verıyorum ben nasıl baskıdaysam oda aynı sekılde butun ark cocukları var ve yası ılerlıyo onunla kavga etmek ıstemıyorum artık bu benı cok uzuyo benı bırakıp gıderse naparım dıye dusunmek ıstemıyorum bunu en kısa zamanda basrmalıyım ınsallah yenıcem

kesinlikle yenceksin ve ne diyceksin biliyomusun bu kadar kolaymışymış bu neden bu kdar korkmuşum:)hepimiz söyledik bunu.eşim çocuk konusunda bana sürekli söylenirdı beni rezil ettin diye.şu anda hiç sesi çıkmıyo bu konuda hala olmadığı halde.vaji bitiyo çocuk drdine düşüyoruz canım.o maske hepimzde vardı.topluma girdğimde etrafımdakı kadınlara bakıpda ya herkes bunu yapıyo 2-3 çocukları var benden küçükler bile yapıyo ben neden yapamıyorum diye kahrederdim kendimi:(seni çok iyi anlıyorum.vajili kadınların kocaları genelde cok sabırlı insanlar.ona bunu yenmeye çalıştığını hissettir çabanı görsun.sen egzersiz yaptıkça esniycek orası ve penis denemende o kadar kolay olcakki ınan egzersizlerden kolayy

kesinlikle yenceksin ve ne diyceksin biliyomusun bu kadar kolaymışymış bu neden bu kdar korkmuşum:)hepimiz söyledik bunu.eşim çocuk konusunda bana sürekli söylenirdı beni rezil ettin diye.şu anda hiç sesi çıkmıyo bu konuda hala olmadığı halde.vaji bitiyo çocuk drdine düşüyoruz canım.o maske hepimzde vardı.topluma girdğimde etrafımdakı kadınlara bakıpda ya herkes bunu yapıyo 2-3 çocukları var benden küçükler bile yapıyo ben neden yapamıyorum diye kahrederdim kendimi:(seni çok iyi anlıyorum.vajili kadınların kocaları genelde cok sabırlı insanlar.ona bunu yenmeye çalıştığını hissettir çabanı görsun.sen egzersiz yaptıkça esniycek orası ve penis denemende o kadar kolay olcakki ınan egzersizlerden kolayy[/

hıssettırmeye calısıyorum zaten o noktaya kadar herhangı bı sorun yok acık olucam bıraz ama oda bendezevk alabıyoruz obur turlu on sev.......de bosa...bılyoruzda ama o noktaya gelıce olmuyo kas katı oluyorum

16 sene dıle kolay sen cok sanlıymıssın esın yınde yanında beklemıs sabretmıs ben 7 yıl oldu esımın sabrı tukendı artık bu satten sonra sabretmısmıs gıbı gelıyo tabı bu benım dusuncem sevgı konusundan oda bende bırbırımız cok sevıyoruz cok baglıyız bırbırımıze ama evlılıgın en onemlı seyını beceremıyoruz buda bızı etlıler dıye cok korkuyorum yavas yavasta etkılyo

16 sene dıle kolay sen cok sanlıymıssın esın yınde yanında beklemıs sabretmıs ben 7 yıl oldu esımın sabrı tukendı artık bu satten sonra sabretmısmıs gıbı gelıyo tabı bu benım dusuncem sevgı konusundan oda bende bırbırımız cok sevıyoruz cok baglıyızbıbırımıze ama evlılıgın en onemlı seyını beceremıyoruz buda bızı etlıler dıye cok korkuyorum yavas yavasta etkılyo[/QUOTE
dun gece cıktın sandım bende çıktım.
eşimle çok sorunlar yaşadık bu konuda sabretti bekledi ama bu kolay olmadı tabiki.işitmediğim laf hakaret kalmadı.mutlaka evlilikleri bu sorun etkiliyo o yüzden sen bunu aşcaksın en önemlisi kendin için.inan çok zor bişey değil.ben yaptım ya herkes yapar gibi geliyo bana çünkü imkansız gibi görürdüm:)

merhaba canım. belki de uzun ara vermekten ve acaba yapamayacak mıyım gibi kaygılar taşıdığın için sorun yaşıyor olabilirsin.sonuçta sen vajiyi yenmişsin, endişelerini bi kenara bırak bence.kendini rahatlatmaya çalış,kegel egzersizi yap.
bu arada bebişin hayırlı olsun.normal doğum mu yaptın yoksa sezeryan mı?

cevabın için sağol canm evet sanırım o yüzden şimdi bi de araya adet girdi bi hafta daha erteledim egzersizlere tekrar başlayım inşallah
normal doğumu çok istememe ve her şey yolunda olmasına ragmen pislik doktorum yüzünden sezeryan doğum yaptım

Back
X