Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ınsallah cnm ınan artık dayanamıorum cnm ya esım dun aksam esım yanastı yne bana hayır dıyemedım tabııı yne bse olmadı basarısızlıgın verdıgı moral bozuklugu ve mutsuzlukla uykuya gectıgımız gecelerın sonu gelsın ıstıorum artık ama oyle bseykı bu bılmıorum o an o dakıka hersey hayat duruyo ve beynımın tek cabası orayı korumak ıcerı hıc bı sekılde bı seyın gırmesıne ızın vermemek artık otomatık gbı butun kaslarım orayı kıtlıyor

ınsallah cnm ınan artık dayanamıorum cnm ya esım dun aksam esım yanastı yne bana hayır dıyemedım tabııı yne bse olmadı basarısızlıgın verdıgı moral bozuklugu ve mutsuzlukla uykuya gectıgımız gecelerın sonu gelsın ıstıorum artık ama oyle bseykı bu bılmıorum o an o dakıka hersey hayat duruyo ve beynımın tek cabası orayı korumak ıcerı hıc bı sekılde bı seyın gırmesıne ızın vermemek artık otomatık gbı butun kaslarım orayı kıtlıyo

evet canım haklısın aynen öyle oluyooo ya

bi kurtulsaydık su beladan

ya kızlar bişey sorcam yenenlerden kimsede yok.ben bu sorunu atlatttıktan sonra reglım daha sancılı oluyo.tam tersi olduğunu söylüyo herkes.benim gibi olan yokmu?reglden bırkaç gün önce kasıklarımda sancı başlıyo hiç geçmiyo olana kadar.bu neden böyle oluyo acaba bir fikri olan var mı?

Canım onun bence çocuk doğurmayla veya cinsel ilişki yaşamayla alakası yok. Ben evlenmeden önce sancılı oluyordum, evlenince geçer dediler. Hoş ben önce çocuk doğurup (evlendikten 3 sene sonra hamile kaldım) sonra cinsel ilişkiye girdim (8.senemde) adet ağrılarımla ilgili hiçbir değişiklik olmadı. Bir ay diğerine uymayabiliyor, üşütmeyle alakalı olabilir...

son 3 aydır böyle.zaten hamilede kalamadım sanırım artık doktora gitme zamanı geldi.kaybedecek vaktim yok yaştan dolayı.her ay beklemek çok yoruyo insanı.önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum eşım 1-2 ay daha bekle diyo ama ben beklemek istemiyorum.hem bu sorunu da söylerim

Canım yaş kaç?

doktora gitmeyi düşünüyorum zaten canım istanbulda olanların tavsıye edebilceği dr var mı.sen gittinmi doktora naptın geçtimi sorunun

Merhaba ben de anlayışlı bir doktor arıyordum İstanbul'da. İki doktor ismi buldum ama henüz ikisine de gidemedim. Biri Üsküdar, diğeri Pendik. İstanbul'un Anadolu yakasında oturuyorsan bu doktorlara ulaşman daha kolay olur. Dilersen isimleri verebilirim...

Kolay gelsn canim..
Kizlar bende bu ara seyrek giriyorum ama mutlaka gecmisi okuyup elimden geldgnce yardm etmeye calsyrm..
Paratonerligim uzerimde..
Faranjit oldum 1 haftadan fazladir yatyrm.. ustune bgnde parmaklarimi yaktim.. sistiler
Ust uste aksiik.. Allah hayirlara yorsun hos herzamanki halim desem yeridr :9:

Egzersiz yapan canlarr.. Korkmayin.. Saatlerinizi verin pes etmeyin.. olmadikca inat edin.. 2 gunde yendim.. 48 saat bile degil ama bigun 4 -5 saat calistim.. pes etmedim.. en onemlisi bitecek bu gece dedim ve bitti cok sukur bosuna gecmis onca zaman..
bunca insan ayni sozu soyluyo.. ertelemeyin.. Kendinize inanin.. bolca dua edin..

Vajinusmuse son:41:

CANIMMMM KARDEŞİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNN....

Son düzenleme:
acaba bı gun bende kurtulabılıcekmıyım dıe soruyorum kendıme sureklı esım doktoru kabul etseydı coktan yeşim hanıma gtmıstım ama gelmıo ıste facar kadın olmak nasıl bı duygu acaba ben cok merak edıorum gercek bı kadın kız olmayan:)))

acaba bı gun bende kurtulabılıcekmıyım dıe soruyorum kendıme sureklı esım doktoru kabul etseydı coktan yeşim hanıma gtmıstım ama gelmıo ıste facar kadın olmak nasıl bı duygu acaba ben cok merak edıorum gercek bı kadın kız olmayan:)))

canım bende kendimi bu soruları soruyorum inan ama cvp yok bilmiyorum cünkü ama güzel bi duygu olduguna eminim insallah bizde bigün kadın olucaz kadın gibi kadın veeee hamile kalcazz ve herkes sordugunda evet bende hamileyim diyebilcez düşünsene ne güzel bişey buu aman allahım en kısa sürede bunları yasamamızı nasip et aminnnnn

Canım egzersizlerini sürekli yaparsan, psikolojik olarak da kendini hazırlarsan NEDEN YAPMAYASIN Kİ....BAK BANA BEN HEPTEN UMUDU KESMİŞTİM. ARTIK KABULLENMİŞTİM BU HALİMİ. EVLİLİĞİM 8 SENESİNDE YANMIŞTIM, BİTMİŞTİM, KÜL OLMUŞTUM... Ama küllerimden yeniden doğdum...

Lütfen umutsuzluğa kapılma....

Canım egzersizlerini sürekli yaparsan, psikolojik olarak da kendini hazırlarsan NEDEN YAPMAYASIN Kİ....BAK BANA BEN HEPTEN UMUDU KESMİŞTİM. ARTIK KABULLENMİŞTİM BU HALİMİ. EVLİLİĞİM 8 SENESİNDE YANMIŞTIM, BİTMİŞTİM, KÜL OLMUŞTUM... Ama küllerimden yeniden doğdum...

Lütfen umutsuzluğa kapılma....

evet sen bı mucızesın gercekten cnm cok saol ıns bızımde o gunlerımız gelıcek inş bızde mutlu olucaz sızın her karalıgın ardında bı aydınlık varmıs tez zamanda buluruz o ışıgı inş...

amın cnm aslında benım hayalım abımın dugununde hamıle olmak bunun ıcın savasmam lazım cnm benımde regl elı kulagındadır offffffff

keşke canım insllah. şimdi karşılaştığın herkes sorar sana varmı bişey hamilemisin neden bu kadar gec kaldın yap artık derler bilip bilmeden terbiyesiz insanlar sanki biz istemiyoz bizim elimizde olan bişey var sanki gıcık anam bunlar ya tip tip soru soruyolar benim basımada cok geliyo bu sorular evliligımın 1.ayında basladılar psikolojik baskılar offf offf arkadasım bi bilsen ne dertliyim

amın cnm aslında benım hayalım abımın dugununde hamıle olmak bunun ıcın savasmam lazım cnm benımde regl elı kulagındadır offffffff

keşke canım insllah. şimdi karşılaştığın herkes sorar sana varmı bişey hamilemisin neden bu kadar gec kaldın yap artık derler bilip bilmeden terbiyesiz insanlar sanki biz istemiyoz bizim elimizde olan bişey var sanki gıcık anam bunlar ya tip tip soru soruyolar benim basımada cok geliyo bu sorular evliligımın 1.ayında basladılar psikolojik baskılar offf offf arkadasım bi bilsen ne dertliyim

Canım sen ne durumdasın. Ben buraya ilk geldiğimde sen vardın. Neden uzun sürdü? Canım benim inşallah senin de olacak İNANIYORUM BEN SANA...

Şu çevre yok mu beni öldürmekten beter etti beni zaten. İlk çocuk doğana kadar bin takla attım çocuk konusu geçiştirmek için. Saçma saçma bahaneler...Çocuk doğdu kurtulamıyorsun ki, doğduktan birkaç ay sonra eee buna da bir kardeş lazım diyerekten konuşuyorlar işte boş boş....

hadi ya sanki müneccim bunlar yaa:)

heeee:)) bacım yenı evlı cıfte soru sormada lisans yapmıs bunlar sızene yahu hele bı kac tanesı var ozellıkle kayın.v. yanında soruyolar yanı ınsanları kırmaktan hıc hoslanmıyorum ben ama onlara dalıcam sonunda sen doktoroda gtmıosun yoksa baska bı sorununuz falanmı var demezmı bde iyice incelio arkadas bu nedır yaa:))

Canım sen ne durumdasın. Ben buraya ilk geldiğimde sen vardın. Neden uzun sürdü? Canım benim inşallah senin de olacak İNANIYORUM BEN SANA...

Şu çevre yok mu beni öldürmekten beter etti beni zaten. İlk çocuk doğana kadar bin takla attım çocuk konusu geçiştirmek için. Saçma saçma bahaneler...Çocuk doğdu kurtulamıyorsun ki, doğduktan birkaç ay sonra eee buna da bir kardeş lazım diyerekten konuşuyorlar işte boş boş....

canım evet senbi mucize yarattın kurtuldun ben halen yerimde sayıyorum ya saol destegin için egzersizlerde takıldım kaldım napim elimde degil denıyorum inan ama basaramadım daha insallah kurtulurum tez zamanda

heeee:)) bacım yenı evlı cıfte soru sormada lisans yapmıs bunlar sızene yahu hele bı kac tanesı var ozellıkle kayın.v. yanında soruyolar yanı ınsanları kırmaktan hıc hoslanmıyorum ben ama onlara dalıcam sonunda sen doktoroda gtmıosun yoksa baska bı sorununuz falanmı var demezmı bde iyice incelio arkadas bu nedır yaa:))

aynen bende zor tutuyorum kendimi ama lafın altında kalmam veriyorum agzının payını catır catır kocam düşünmüyo daha erken evliligimizin tadını cıkartıyoruz falan filan diyorum bişey diyemiyolar bence sende altta kalma laf sokan olursa ver cvbını otursun asagıya

aynen bende zor tutuyorum kendimi ama lafın altında kalmam veriyorum agzının payını catır catır kocam düşünmüyo daha erken evliligimizin tadını cıkartıyoruz falan filan diyorum bişey diyemiyolar bence sende altta kalma laf sokan olursa ver cvbını otursun asagıya

ya bıde cnm kızlar dogru açı dogru yönden bahsedıolar ben ondanda bı haberım yaa popoya 30 santım paralel dıe demıstı burda ama ben bse anlamıom öyle daha anlıcam bı sekılde yazsa kızlardan bırı gordugumuz delıkten asagı dogru falan itcez galıba dümdüz deıl sanırım facar

ya bıde cnm kızlar dogru açı dogru yönden bahsedıolar ben ondanda bı haberım yaa popoya 30 santım paralel dıe demıstı burda ama ben bse anlamıom öyle daha anlıcam bı sekılde yazsa kızlardan bırı gordugumuz delıkten asagı dogru falan itcez galıba dümdüz deıl sanırım facar

canım popoya dogru iticeksin galiba pe..si

Back
X