- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #109.761
yaptın galiba canım tebrikler =)))![]()
![]()
eveet canmmm cok saol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptın galiba canım tebrikler =)))![]()
![]()
Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zaman da başarırsın çok zor bir sorunmuş elimden geldigince ertelemiyecegim egzersize başlayacagım parmak egzersizi çok korkutuyor beni(
Meraba canim ben de yazamiyorum evimde degilim cunku annemlerdeyim sadece gecmisi oikuyorum.. Ben yeneli 40 gun oluyo ben de kasiyorum hala ama korkmuyorum korkum gecti sadece ilk giriste kasiliyorum o da bikac kez gitgelle geciyo. Istek dersen ne bende ne esimde var ikimiz de cok isteksiz hadi bendeki istekszlik iliskinin olmasina engel olmuyo ama esimdeki isteksizlik karsimiza sertlesme sorunu olarak cikiyor.. Yapabilecegimiz bisey yok sabretcez... Korkun neden var aci oluyo mu ondan mi korkuyosun acinin olmadigini gordun aslinda korkma canim ya olmazsa bir psikologtan yardim alabilirsin..
bende tam alışamadım canım yeneli 4 ay oldu.ama çok strese girmiyorum.baştan biran kendimi kasıyorum sonra serbest bırakıyorum oluyo.isteksizlik bendede var maalesef![]()
umutcgm basıon saolsun allah sızlere sabır versın
hadi hayırlı haberini bekliyoruz.......................
canmmmm belırtılerı goguslerım cok buyudu ve uc kısmı koyu kahve oldu.bırde sureklı kasıklrımda sancı oluyodu.ama ben adet olucam sanıyodum oyuzden bu belırtıler vardır dıyodum.ama aynı adet sancısı gıbı oluyo.hıc bısı anlamıyorsunuzzz.daha sonra baktım kı adet gunum 3 gun gecıyo.hemen eczaneden test aldım.ve 2 cızgıı cıktı yanı hamıleyım
dun testı yapmıstım.aksam emın olamadım acıkcası teste cok guvenemedım bugun kadın dogum a gıttım.ultrasonla baktı doktor.daha yenı dedı.4 haftalık olmus.zaten hamıle oldugumu duydum ya şok gecırdım sevıncten dondum kaldımmmm resmen.hatta doktor o halımı gorunce ne dese ıyı.dogurmayı dusunuyomusun? dedı.tabıkıde dedım .guldu.bır an mutlu deılsın gıbı anladımda dedı doktor.D halbukı sevıncten donmuştum :)))))))
canım benim yaşım 36 o yüzden beklemeye vaktim yok.istanbuldaki soylediğin iki doktoru nettenmi buldun yoksa çevrendekilerden mi.iyi bir dr a gitmek istiyorum canım.keşke kendiliğinden olsa ya reglime 5 gün var adet sancılarım başladı maalesef
canım başın sagolsun allah bol sabır versin mekanı cennet olsun
canım egzersiz yaptınmı
bende oyle ilk giris beni mahvediyoo bir an once bitsin istiyorum...artik rahatca yapmak istiyorummm...zevk almayinca bu is bayana cok yuk oluyo..kendimi bir turlu tamamen rahat birakamiyorum...
Amin canım, inşallah ikimizin de ve isteyen herkesin bebişleri olur..
Tebrik ederim canım benim...
Canım ikisi de tanıdık vasıtasıyla.... İkisine de arkadaşlar gitmişler çok memnun kalmışlar. Anadolu yakasındaysan tabi daha kolay olur o doktorlara ulaşman. Hangi yakadasın??
ben delırıcem yapamıyorum olmuyo 2 parmak gırmıyo ne bıcım sey bu yaa offf((
tm zorlama kendini üzme parmakla olmuyosa aparata başla hadi.bende parmakla yapamıyordum bana çok itici geliyodu parmak.aparat kolay geldi.belki sanada kolay gelcek