Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım iki parmak çok rahat olmaya başladı gitgelde yapabiliyorum,orayı iyice esnettim.deneme için herşey hazırdı,bu gece ya olacak ya olacak diyordum kendime,ama olmadı kastım yine,gitti halkaya takıldı kaldı.

bir kaç deneme daha gerekiyor demek ki. bende 2 parmakta rahat olunca denemeye başladım ilk 3 deneme hüsran oldu sonrakinde amaca ulaştımm:) seninde çok az kalmış,bi,raz sabır bir de bu arada egzersize devam:)

Korkmadın mı o şekilde? Ben daha başında olduğum için mi korkuyorum böyle anlamıyorumki.

korkman normal,hepimiz korktuğumuz için zaten bu sorunu yaşıyoruz.. istersen arkadaşların dediği gibi kulak çubuğu da deneyebilirsin..ama ben serçe parmakla başlamıştım.. aslında korkacak hiç bir şey yok ama bunu ancak deneye deneye anlarsın:) bak eğer parmak egzersizi yapacaksan derin nefes al ve nefes verirken parmağını ilerlet..ben bunun çok faydasını görmüştüm

arkadaşlar herkese günaydınlar..
ben bu site sayesinde yendim vajiyi..çok zor günlerm oldu..ama yendim eş parmagıyla yendm hemde..ama dha yeni yeni rahat olmaya başladı..tek sorunum zevk alamıyorum eşim zevk alman için herşei yapıo ama mlsf. sorum oluck yenen arkadaşlara bnm gbi olan var mı??? şimdden tşkler..:44:

daha basit yaz demişsin..nasılanlatılırki...şimdi işaret parmağına geçir preze...fi ... sonra kayganlaştırıcı sür..yatağa otur bu arada sırtını yasla.. ayaklarını arala..parmağını vajinana sok...zaten 1 boğum yapabilmiştin...bir boğum sonra parmağının ucu kendini göstermeyecek şekilde ittireceksin.aradan baktığında parmağının ucu yatağı işaret ediyor olacak.pararlel değil yani... ancak böyle anlatabiliyorum canım..dümdüz ilerlemeyecek aşağı doğru... başka takıldığın yer olursa haber verirsin şekerim.kolay gelsin

daha basit yaz demişsin..nasılanlatılırki...şimdi işaret parmağına geçir preze...fi ... sonra kayganlaştırıcı sür..yatağa otur bu arada sırtını yasla.. ayaklarını arala..parmağını vajinana sok...zaten 1 boğum yapabilmiştin...bir boğum sonra parmağının ucu kendini göstermeyecek şekilde ittireceksin.aradan baktığında parmağının ucu yatağı işaret ediyor olacak.pararlel değil yani... ancak böyle anlatabiliyorum canım..dümdüz ilerlemeyecek aşağı doğru... başka takıldığın yer olursa haber verirsin şekerim.kolay gelsin

cnm cok saol gercekten ben o 30 santımı bı turlu anlamamıstım ınankı mesela kanca yapınca parmagmızı nasıl yatagı gosterıo aynı öle dımı tabı kanca yapmadan anladım sanırım :17::17: tamam anladım yaaaa yalnız parmagnı vajınana sok güzeldi...:9:

yaaaani sayılır sadece ısret parmagımın bı bogumunu alıom cnm bende cok cesur deılım bu konuda bellı bı sure daha denıcem olmazsa benım sonum doktor daha bekleyemem

yaparsın canım burdaki çoğu kişi yapabiliyor...sende yaparsın..dr gitsende yine egzersiz yapıcaksın,bundan kaçış yok canım.

Back
X