- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #109.821
mesajımı aldınmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlattıgım sekıl dogru dımı canımcımtamam dınlıorum..
tamam cnm denıcem malum su ögle vakti gecsın anlatmıstımya sana öğle durumlarınıtabiki doğru canım....ben sok yazmışım ya neden öyle yazmışım dedim sadee...diğerleri doğru. parmak aşağı gibi olacak...sana doğru değil... bu arada parmağın gitmiyorsa...takılıyorsan... bekle orada ve kuvvetlice ıkın....ıkındıkçaaa çok rahat kendi kendine bile ilerler parmak...bu bence işine yarayacakk. sonra diğer bir şeyde şu...derin nefes alacaksın nefesini verirken iticeksin parmağını... bunları dene bakalım... sonra rapor bekliyorumbu taktikleri doğru yaparsan çok ilerlersin... 1 boğum bile olsa çok iyi olur
neden oyle dıosun burda 16 seneden sonra yenen arkadaslar var canım oyle deme eveet dınlıorum......
ben yapıorum herkes yapıo sen nıe yapamıon canım böyle karamsar olma bu sadece kendımıze zarar ınan baskasına deıl sende yaparsın sen
mesajımı aldınmı
tamam cnm denıcem malum su ögle vakti gecsın anlatmıstımya sana öğle durumlarını![]()
yardm hadi sende dediklerimi okuyup deneseneee..bak umuta yazıyorum..bekleme ama yaa![]()
ne varki öğle durumunda bende öğreneyim...
canım benim egzersizde sorunum yokki .ben acayip bi vakayım ...
arkadaşlar herkese günaydınlar..
ben bu site sayesinde yendim vajiyi..çok zor günlerm oldu..ama yendim eş parmagıyla yendm hemde..ama dha yeni yeni rahat olmaya başladı..tek sorunum zevk alamıyorum eşim zevk alman için herşei yapıo ama mlsf. sorum oluck yenen arkadaşlara bnm gbi olan var mı??? şimdden tşkler..:44:
senı nadır goruyorum sen sanırım yenmemıstın
canım kucağınada alırsın inş. darısı bizlere..benim için hayal gibi ama![]()
mrb canım dün yazdım ama görmedn sanırım yoktum evde düngördüm allah rahmet eylesin başınız sağolsun![]()
sen naptın cnm okumustum sanırım septalı hymen dın dımı cnm operasyon ne zaman
kızlar gebelik testi yaptırdım değerim negatif ama negatiften yüksek garip bir durum olunca doktorum dinlen...vs bir sürü şey yazdı. dün başka bir doktorda düşüyordur demişti kafam karıştı Allah büyük belki değerleri yükselir teyzeleri anladığım kadarı ile şu an için gitmeyle kalma arasında bebeğim. dua edin kızlar adet ağrılarımda başladı ama git git diyorum gitmiyor![]()