Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sagol tatlimmm gitmedim sali gunu randevu canim. Iyim ya iyilesiyorum sanirim yavas yavas :ssz:
Tembellik yapiyorum daha sarma saricam hiç kalkasim yok valla :9: Sen napiyosun canim nasilsin, yorgunsundur simdi ev tasi fln :(

ne sarması kız misafir mi var.
ah ah sorma ew darma duman herşey kolide.
çok zormuş taşınmak. bi süre olmicam burda umarım geldiğinde herkes yenmiş olur
yenenlerde hamile olur :16::16::16:
bende hamileyim haberiyle dönerim inşallah

iyi sayılırım canım balayına gitmek istiyodum burda da hep diyodum bu sefer balayına gitcem diye olmucak galiba eşimin görev yeri değişti ve orda izin alma şansı da yok kaldı ya :( neyse tek derdimiz bu olsun :) onun dışında iyiyim çok şükür...

he ya valla bizde gidemedik
ama olsun bakarsın bebek olur bu haber tatilden daha iyi gelir bize :1::1:

he ya valla bizde gidemedik
ama olsun bakarsın bebek olur bu haber tatilden daha iyi gelir bize :1::1:

ya benm reglim 2 gün gecikti aslında geçen ay 13ünde hastalanmıştım şimdi eşime söyleyip umutlansın istemiyorum ama test alıp yapmak da istiyorum işin kötüsü hiç bir hamilelik belirtisi de yok adet belirtilerm var sadece hatta onlar da bikaç gün önce vardı şimdi onlar da gitti :) umut dünyası işte :)

ayyy cok sevındım canım haytında hersey nasılda güzel ilerlio allah nazarlardan saklasın rabbım hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın cok mutlu oldum senın adına tebrık ederim canımmm:16::16:

kız yapsana teste mi belli olucak dr a gidicemi.
bak senin yerine ben heyecanlandım

idrar tutuyorum canım şu an dr.a pozitifi görmeden gitmiycem çünkü kan değerim düşük çıktı daha yükselmemiştir belkide hiç yükselmez üzülürüm o zaman

ne sarması kız misafir mi var.
ah ah sorma ew darma duman herşey kolide.
çok zormuş taşınmak. bi süre olmicam burda umarım geldiğinde herkes yenmiş olur
yenenlerde hamile olur :16::16::16:
bende hamileyim haberiyle dönerim inşallah

Yok canim ya canim çekti oyzden :9:
Canim Allah kolaylik versin
Kocaman amin diyorummmmmmmmmmmm Rabbim herkesin gönlüne göre versinn öpyrm canim

ya benm reglim 2 gün gecikti aslında geçen ay 13ünde hastalanmıştım şimdi eşime söyleyip umutlansın istemiyorum ama test alıp yapmak da istiyorum işin kötüsü hiç bir hamilelik belirtisi de yok adet belirtilerm var sadece hatta onlar da bikaç gün önce vardı şimdi onlar da gitti :) umut dünyası işte :)

bu yendikten sonraki kaçıncı adetin olacak canım.
benimde ilkinde 2 gün gecikti.
sonra tamamen düzene girdi 1 gün bile şaşmıyo.
eskiden çok düzensizdi :)
inşallah hamilesindir bi test eşine de bizede sürpriz yap :)

idrar tutuyorum canım şu an dr.a pozitifi görmeden gitmiycem çünkü kan değerim düşük çıktı daha yükselmemiştir belkide hiç yükselmez üzülürüm o zaman

sorma ya bende her ay olunca üzülüyorum
ama sonrada zamanı varmış diyorum.
inşallah vardır ama yoksada zamanı değildir hayırlı zamanda gelecektir bebişlerimiz inşallah

alırsın canım inşallah bzilere de zor geliyordu ama oldu çok şükür sen de yapacaksın moralini bozma hiç birgün olmuyorsa diğer gün olacak ama olacak.. kegelleri de ihmal etmeyin o da çok işe yarıyo

evet canım gecmısı okudugumda suan burda yenmıs bı cok arkadasın olmuyo ne zaman olucak ah bende bı yapsam yazılarını okuyunca bi tuhaf oluyo ınsan yenmeden burayı terkeden varmı bılmıom ama bı cogunuz basarmsınız hep aynı yontemle inş lah bızde basarıcaz.....

bu yendikten sonraki kaçıncı adetin olacak canım.
benimde ilkinde 2 gün gecikti.
sonra tamamen düzene girdi 1 gün bile şaşmıyo.
eskiden çok düzensizdi :)
inşallah hamilesindir bi test eşine de bizede sürpriz yap :)

benm ikinci adetim ama ilk adetimden önce doğum kontrol hapı kullandığım için zamanında olmuştu. zaten ilkinden sonra da bıraktım hapı.. hap hormon dengesini bozduğu için de gecikmiş olabilir ben öyle düşünüyorum o yüzden test almadım şimdilik bakalım eğer pazartesiye kadar olmazsa alıcam.. bakalım hayırlısı aslında hazır hissetmiyorum kendimi ya bi tarafım istiyo diğeri istemiyo ben de hayırlısı olsun diyorum..

evet canım gecmısı okudugumda suan burda yenmıs bı cok arkadasın olmuyo ne zaman olucak ah bende bı yapsam yazılarını okuyunca bi tuhaf oluyo ınsan yenmeden burayı terkeden varmı bılmıom ama bı cogunuz basarmsınız hep aynı yontemle inş lah bızde basarıcaz.....

canım yenmeden burayı bırakanlar var ama sonrasında buraya dönüp yine burda yeniyolar mesela candy aykurt hatırladıklarım.. pes etmek yok..

hiyk benim de 2 gün gecikti. test aldim kemrenin gaziyla ama yapasim yok. bir iki noktacik melasma disinda hic belirtim de yok. :18:
yani bir yandan da mümkün olmadigini biliyorum; yumurtlama döneminde iliskiye girmedik. zoru mu basardik acaba. beni oyalayin ve engelleyin lütfen. hamilelik belirtileri topiginde gören olursa sopayi göstersin hatta.

hiyk benim de 2 gün gecikti. test aldim kemrenin gaziyla ama yapasim yok. bir iki noktacik melasma disinda hic belirtim de yok. :18:
yani bir yandan da mümkün olmadigini biliyorum; yumurtlama döneminde iliskiye girmedik. zoru mu basardik acaba. beni oyalayin ve engelleyin lütfen. hamilelik belirtileri topiginde gören olursa sopayi göstersin hatta.

almışın yap gitsin canım ya :) biz de o dönemde girmedik sanırsam ama bilmiyorum neyse yok ya ben değilim hamiş filan hap dengemi bozdu ondan gecikti yoksa hamiş miyim :)

12 haziran bhcg 0.16
15 haziran bhcg 1.20

yükselme var ama geç gebelikmi bilmiyorum :((( çarşambaya gel dediler inşaallah adet olmam bebeğim benimledir dua edin nolur kızlar

Back
X