Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hiyk benim de 2 gün gecikti. test aldim kemrenin gaziyla ama yapasim yok. bir iki noktacik melasma disinda hic belirtim de yok. :18:
yani bir yandan da mümkün olmadigini biliyorum; yumurtlama döneminde iliskiye girmedik. zoru mu basardik acaba. beni oyalayin ve engelleyin lütfen. hamilelik belirtileri topiginde gören olursa sopayi göstersin hatta.

ya benimde gecikme yok ama dayanmayıp kan testi yaptırdım yolculuğa çıkıcaz diye.sonuç paartesi çıkıyomuş.ölcem meraktan ve korkudan:19: adet günüm geçmedi ama ,yarın.

mrb canım.
2.5 yıllık evlisin sanırım.
inşallah kurtulmanın zamanı gelmiş.
sen bol bol oku geçmişi ilk sayfaları.
burdan ayrılma inan çok klısa bi sürede yeneceksin.

evet 2.5 yıl her seferinde kendime diyorum acımıycak ölüm yok ya diye ama iş oraya gelince kapatıyorum nasıl yencem off yaa

canım bende 3 yılın uzerınde burada kı yaptıgım egzersızler sayesınde yendım...

once mutlaka kadın dogum doktoruna gı durumun fızyolojık mı psıkolojıkmı ona baktır...

ya ben gecen ay 2 gün bu hafta ise tam bir hafta gecikmeli adet oldum hamileyim diye şüphelendim doktora gitmektende cekiniyorum bu sekil hamile kalıabilirmiyim gerci bugün regl oldumm

evet 2.5 yıl her seferinde kendime diyorum acımıycak ölüm yok ya diye ama iş oraya gelince kapatıyorum nasıl yencem off yaa

tmm cnm yeneceksin inşallah.
öncelikle muayene olman lazım sorun fizyolojik mi psikolojik mi.
fizyolojik bi problemin olmadığını öğrendiğin zaman egzersize başlayabilirsin.
neler yaptığımız hakkında fikir edinmek için ilk sayfalaı geçmişi oku.
bi an önce başla kurtul cnm

tmm cnm yeneceksin inşallah.
öncelikle muayene olman lazım sorun fizyolojik mi psikolojik mi.
Fizyolojik bi problemin olmadığını öğrendiğin zaman egzersize başlayabilirsin.
Neler yaptığımız hakkında fikir edinmek için ilk sayfalaı geçmişi oku.
Bi an önce başla kurtul cnm
doktora gitmeye cekiniyorum suan regl dönemindeyim bundan sonra gitmeyi düşünüyorum inş bende yeneceğim ama bilmiyorum ilk gece cok az oldu sonrada daha olmadı cok kasıyorum kendimi hersey güzel oraya gelince kapanıyooo :(

Gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı :) hamileyim sanırım....

Allah ım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin oğlunun dileği gerçekleşmiş rabbim her dileğini duasını hayırlısıyla kabul etsin ve seninde burdaki herkesinde tüm müslümanlarında ve acizane benimde inşallah bu kadar beklediğine değdi Rabbim her iki cihandada yüzünüü güldürsün bundan sonra :16:

doktora gitmeye cekiniyorum suan regl dönemindeyim bundan sonra gitmeyi düşünüyorum inş bende yeneceğim ama bilmiyorum ilk gece cok az oldu sonrada daha olmadı cok kasıyorum kendimi hersey güzel oraya gelince kapanıyooo :(

canım benim hiç üzülme yarısı oldu demişsin burada bırak yarısını hiç oraya bakamayanlar bile vardı çoğu yendi sen bi adım öndesin bi çok kişiden şimdi ihtiyacın olan tekşey fizyolojik bi sorun yoksa sımsıkı eggzersizlere sarılmak en kısa sürede yenersin inşallah:16:

canım benim hiç üzülme yarısı oldu demişsin burada bırak yarısını hiç oraya bakamayanlar bile vardı çoğu yendi sen bi adım öndesin bi çok kişiden şimdi ihtiyacın olan tekşey fizyolojik bi sorun yoksa sımsıkı eggzersizlere sarılmak en kısa sürede yenersin inşallah:16:
inş ya evet az bişey oldu ama inş bende yenicem burdan sizeiyi haberlerimi vercem ama doktora gitmeye cekiniyorum nasıl olacak bilmiyorum

Slm kizlar kimse yokmu yani öle super bi raporum yok ama kizlar minnak bi ilerledim oynattimda icerde biraz uffff ama görseniz anlatamam sanki ikiz doguruom bismillah havada sicak bir ter doktum:)) ama acidindan deil tuhaf olanda buya ortada aci yok korku nieki kendi kendimden korkuom:)))

Slm kizlar kimse yokmu yani öle super bi raporum yok ama kizlar minnak bi ilerledim oynattimda icerde biraz uffff ama görseniz anlatamam sanki ikiz doguruom bismillah havada sicak bir ter doktum:)) ama acidindan deil tuhaf olanda buya ortada aci yok korku nieki kendi kendimden korkuom:)))

kolay mı bilinç altının ördüğü duvarlardan atlıyorsun....ondandır o terler... ama böyle böyle alışacaksın..aslında ben sana serçe parmak başla demiştim...belki daha kolay olabilirdi...inşallah başarırsın.sorun olursa takıldığın bir yer filan sorabilirsin...herkes sorabilir kızlar

Back
X