Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasılsın cnm deneme yapıomusun ya ben adet tarıhımı nıye not almıomkı ufffffff ıkı saattır gecmıse bakıom nerde yazmısım regl oldum dıe ama bulamadım o sayfayı sankı olmam gerekıodu benım ben her ay 1 hafta öne gelıo cunku ayyy yok cnm olamaz öyle sey olurum bı kac güne...

tşk ederim bugün biraz iyim.sen nasılsın ? maşallah azcık ilerlemişsin ne güzel bak olucak yavaş yavaş.ahh o terleri bende çok iyi bilirim.aynen bende öyle terlerdim.şimdi aparatta ter falan olmuyor,artık ona alıştım.şimdide p...denemesinde aynı o zamanki gibi terler basıyor..bide bunu yapabilseydim ah ah...
canım evde bi takvime işraret yapsana.ben öyle yaparım ozaman unutmazsın.hadi olmadan biraz daha ilerlemeye çalış,bi gayret canım.

Slm kizlar kimse yokmu yani öle super bi raporum yok ama kizlar minnak bi ilerledim oynattimda icerde biraz uffff ama görseniz anlatamam sanki ikiz doguruom bismillah havada sicak bir ter doktum:)) ama acidindan deil tuhaf olanda buya ortada aci yok korku nieki kendi kendimden korkuom:)))

ayy nasıl becerdin kız yani nasıl aştın ben yeni ktıldım yazsana :)

tşk ederim bugün biraz iyim.sen nasılsın ? maşallah azcık ilerlemişsin ne güzel bak olucak yavaş yavaş.ahh o terleri bende çok iyi bilirim.aynen bende öyle terlerdim.şimdi aparatta ter falan olmuyor,artık ona alıştım.şimdide p...denemesinde aynı o zamanki gibi terler basıyor..bide bunu yapabilseydim ah ah...
canım evde bi takvime işraret yapsana.ben öyle yaparım ozaman unutmazsın.hadi olmadan biraz daha ilerlemeye çalış,bi gayret canım.

bı kac kere yaptım sonra sankı napıozda takıp edıyorum dıe brakmıstım gecende dısarda tansıonum dustu kendımden gectım braz ama gunese baglamıstım inş olurum hemen ya asla ıstemıorum ben yenmeden....ya canım sen o kalın aparatı alıosun ama penıs nası olmuyo denemeden once aparatla egzersız yapıomusun pekı yanı aparatı yapan eşini aşkla kolay yapamazmı aslında tabı o esnada hangı duygular yasıosun bılemıorum cnm...

ayy nasıl becerdin kız yani nasıl aştın ben yeni ktıldım yazsana :)

canım ya heralde yardım edıcek en son kısıyım o kadar korkagımkı o yuzden guldum:))) ama yapabıldıgım yere kadar yazıyım wc oturur gbı comelıorum ben işaret parmagma prez...gecırıorum ınanılmaz ıkınarak:)deriiiiin nefes alıorum titreyerek nefesı verirken ufak ufak sokuorum tıtremem acıdından deıl cnm bılıncaltı korkudan YARDM cnm sekine duası sanırım onu okuyolar...

bı kac kere yaptım sonra sankı napıozda takıp edıyorum dıe brakmıstım gecende dısarda tansıonum dustu kendımden gectım braz ama gunese baglamıstım inş olurum hemen ya asla ıstemıorum ben yenmeden....ya canım sen o kalın aparatı alıosun ama penıs nası olmuyo denemeden once aparatla egzersız yapıomusun pekı yanı aparatı yapan eşini aşkla kolay yapamazmı aslında tabı o esnada hangı duygular yasıosun bılemıorum cnm...

canım bende ilk o aparatı gördüğümde ben bunu yapsam p.. side yaparım demiştimki öyle olmadı :43:
hani bi sınava gireceğinde dersine çalışır çalışır hazırlanırsınya,sonra girdiğinde sanki çalışan sen değilmişsin gibi sınav başarısız geçerya.
böyle bişey benimkisi çalıştım,hazırım ama sınavda başarısızım:43:

canım ya heralde yardım edıcek en son kısıyım o kadar korkagımkı o yuzden guldum:))) ama yapabıldıgım yere kadar yazıyım wc oturur gbı comelıorum ben işaret parmagma prez...gecırıorum ınanılmaz ıkınarak:)deriiiiin nefes alıorum titreyerek nefesı verirken ufak ufak sokuorum tıtremem acıdından deıl cnm bılıncaltı korkudan yardm cnm sekine duası sanırım onu okuyolar...

ay suan regliyim hiç kayganlastırıcı felan sürüyomusun bittikten sonra bende yapıyım bide ne duası dedin anlamadım bende cok kokrkagım normalde korkmam ama iş bu olunca tırsıyorum :):):):

ben ısaretı ortayıda tam alıyorum 2yı yaamıyorum

bende 2 de zorlanmıştım, biraz daha cesaretini toplayıp ilerlemeye çalış canım, ben eş parmağı ile deniyordum, eşime hafif hafif ittir diyordum, sakın vazgeçme ve bir parmakla oyalanma, doktora iki parmakta zorlanıyorum biraz daha bir parmağa alışayım derdim, doktor bana bu bize iki ay kaybettirir derdi. Devam et canım.

bebeğimi kaybettim içim çok acıdı bana dua edin kalbi durmuş kürtaj yaptılar:14:

Çok çok üzüldüm, söyleyecek birşey bulamıyorum.

canım sen ne duası okumuştumki ?

Sekene diye bir dua var 19 gün 19 kere okunuyor, çok etkili bir dua.

Son düzenleme:
canım bende ilk o aparatı gördüğümde ben bunu yapsam p.. side yaparım demiştimki öyle olmadı :43:
hani bi sınava gireceğinde dersine çalışır çalışır hazırlanırsınya,sonra girdiğinde sanki çalışan sen değilmişsin gibi sınav başarısız geçerya.

allah allah pekı acaba boyle olanlar varmı senın gbı hıc ya cnm nıe beklıon nıe doktora gtmıon son asamadasın ama pe... alamıon gttınmı hıc bı doktora uzun senedırde evlıydın yanılmıosam cnm..

ay suan regliyim hiç kayganlastırıcı felan sürüyomusun bittikten sonra bende yapıyım bide ne duası dedin anlamadım bende cok kokrkagım normalde korkmam ama iş bu olunca tırsıyorum :):):):

hosgeldın ama ben yne aynıyım:17::17: pek ilerliyemedım cok üzülüyorum ama olmadı canım ya napım ugrasıom ama kan ter içinde olucak sonunda... HAZAL bak cnm onu yazmayı unuttum evet kayganlastırıcı suruyom bolca parmagmada vaj.... gırısede

canım eşinle aranız nasıl? bunun da etkisi olabilir. Ben iki parmağı çok rahat yapıyordum ama eş denenmesine cesaret edemiyordum. doktor bana sen aslında yapabiliyorsun ama eşini erteliyorsun diyordu, kolay mı cinselliksiz bir evliliği sürdürmek?, ben eşime karşı soğumuştum, o da benden soğumuştu sanırım, özellikle benim ona karşı hiç tahammülüm kalmamıştı. Canım cesaretini topla ve hemen denemeye çalış, bizim sorunlarımız vajinismustan önce çok uzuyordu, büyük bir kavgamız şiddetli bir geçimsizliğimiz yoktu ama ufak tefek sorunlardan uzun tartışmalar çıkıyordu, hoş şimdi de sorunlarımız var ama o kadar uzamıyor sorunlar.

hosgeldın ama ben yne aynıyım:17::17: Pek ilerliyemedım cok üzülüyorum ama olmadı canım ya napım ugrasıom ama kan ter içinde olucak sonunda... Hazal bak cnm onu yazmayı unuttum evet kayganlastırıcı suruyom bolca parmagmada vaj.... Gırısede

canım bununla sonsuza kadar yasayacak değiliz bende cok korkuyorum hep kendimi kasıyorum inş olcucak regl bittikten sonra doktora gitmeyi düşünüyorum 2.5 sene oldu artık herkes soruyo bebek bebek diyye :)

canım bununla sonsuza kadar yasayacak değiliz bende cok korkuyorum hep kendimi kasıyorum inş olcucak regl bittikten sonra doktora gitmeyi düşünüyorum 2.5 sene oldu artık herkes soruyo bebek bebek diyye :)

doktora derken cnm fızyolojık sorun olup olmadıgnı anlamak ıcın dımı bende 2 yılı gectı ben sorular bı yana hayatı ıskaladıgım ıcın cok uzuluyorum kocamla o ıkı seneyı cok daha farklı yasayabılırdım ama olmadı hersey gözümde kaldı cnm...

hosgeldın ama ben yne aynıyım:17::17: pek ilerliyemedım cok üzülüyorum ama olmadı canım ya napım ugrasıom ama kan ter içinde olucak sonunda... HAZAL bak cnm onu yazmayı unuttum evet kayganlastırıcı suruyom bolca parmagmada vaj.... gırısede
canım sana bir tavsiyem olacak, buraya veya bana özelden küçüklüğünden beri cinsellik hakkında etrafında söylenen olumsuz söylemleri, korkularını, başından taciz falan geçmişse, bunları yaz, olumsuz düşüncelerin bilinçaltına etki ediyor, bunları tespit edelim, bunlar hakkında konuşalım, terapistler ilk görüşmede bunu yapıyor canım. Gerisi mutlaka geliyor...

canım sana bir tavsiyem olacak, buraya veya bana özelden küçüklüğünden beri cinsellik hakkında etrafında söylenen olumsuz söylemleri, korkularını, başından taciz falan geçmişse, bunları yaz, olumsuz düşüncelerin bilinçaltına etki ediyor, bunları tespit edelim, bunlar hakkında konuşalım, terapistler ilk görüşmede bunu yapıyor canım. Gerisi mutlaka geliyor...

ya cevremizdekilerden duyoyoruz tabi çok acıyo felan diye ama ilk gece bende cok az girdi az kırmızı geldi daha da yok girmedi basımdan hiç böle bişe gecmedi

doktora derken cnm fızyolojık sorun olup olmadıgnı anlamak ıcın dımı bende 2 yılı gectı ben sorular bı yana hayatı ıskaladıgım ıcın cok uzuluyorum kocamla o ıkı seneyı cok daha farklı yasayabılırdım ama olmadı hersey gözümde kaldı cnm...

aynen bende o kadar seneyi farklı yasayabilirdik herseyde hayır vardır cnm

evet ne sorun var diye çünkü ben ilk gece cok az bişey oldu

yavuz ben tatildeydim, o yüzden cevaplayamadım, ne aşamada olduğunuzu takıldığınız yeri mutlaka yazın, hemen cevap gelmese de birileri birkaç saat içinde cevaplayacaktır.
egzersiz yapsanız da yazın, yapmasanız da yazın, birirleri sizi harekete geçirmeye çalışacaktır, takipte kalın ve aktif olmaya çalışın.
Mesela candy egzersiz yaparken çoğunlukla forumda kimse olmuyordu ama o yine de yazıyordu, hırsla devam etti ve sonuca ulaştı :46:.

Back
X