- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #110.221
çok teşekkürler canım,inşallah mutlu sona ulaşırım...
inş. cnm sen mutlu sona bı cogumuzdan daha yakınsın ne guzel duacınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler canım,inşallah mutlu sona ulaşırım...
Aslında bu sabah eşimle deneme yapmaya karar verdim , egzersizlerimi yaptım bi sorun olmadı sonra eşimle denemeden önce bi de aparatla deneyim dedim çünkü ben hep parmakla çalışıyodum bi mumu iyice peçeteyle sardım strece de geçirdim aslında çok kalın değildi uç kısmı belki biraz kalındı ama aparatı alamadım içime tekrar üç parmakla denedim o zaman bi sorun yok ama aparatı alamayınca sitres oldum tabi ya pe..si de alamazsam diyeBen artık kafamdan ya acırsa fikrini attım acıdan fln korkmuyorum ama malum başarısız her deneme insanı yıpratıyo . Bu seferde ya pe..si de alamazsam demeye başladım ama bu forumda da sadece parmakla çalışıp yenenler vardı vajiyi dimi ? Bakalım cesaretimi toplayabilirsem bu akşam denemeye çalışıcam inş. olur . Tabi ertelemezsem
bugün birkaç damla ile kırmızı kart yedim kızlar olsun ilk ayımızdı denemede jelsiz yapınca zorlandım da biraz ne yapalım hakkımızda hayırlısı
aaa biz de sivasdayız merkez mi ? :)
Evet canim her seyin hayirlisi olsun insallah sen de bu ay hem memlekete giderrsin hem de hamis kalirsin
;-) sizin memleket kayseriydi dimi artik daha kolay gidersin sivasa gerci onceki yerinizi bilmiyorum ama sivas cok yakin hele bir de gemerek sarkisla filan ciktiysa daha yakin![]()
yan pozısyonda denıorum ben ama bugun alt da denıyım dedım ole olmuoki eşim uste olunca sen gelme ben alıcam dıorum ben almya calısıncada esım havada kalıo bu sefer bı tuhaf bısı oluo yanı olmuo bı yerde yalnıs var ama nerde ama yan pozisyonda bi sorun olmuo sadece dıbe kadar alamıorum yanı basaramıorum
canım sanırım sen kontrolün sende olmasını istiyosun.
peki
üstte denedinmi. o şekilde de çok rahat olduğunu söylüyo deneyen kızlar.
üstte denemedım nasıl olabılır ustte bılmıorum denemeye kalktım ama ters mı oturmam lazım duz mu blmıorum aa gercı oturarak yapmak sart deılse olabılır de ustte yonu bulabılırmıyım
hosgeldın cnm kandılın kutlu olsun gorunmuosunuz bu aralar nerelerdesınız
hehe diyene bak =) kacak. beni nöbetci biraktilar, tatil, aile, dügün ve dernek geregi seytan ücgeni sekteye ugradi. ben de okuyorum, parmakla calisanlar var hep. ben o isten pek anlamadigim icin takip ediyorum sessiz sessiz.
esin üstte denerken popo kaldirdin mi?
bu kadinin üstte oldugu pozisyon imgeleme olarak ters geliyor yani ben de yendigim gece esime sinirlenmesem daha yapmazdim ve belki hala yenmemis olurdum da. dur yapamayan kimmin gör diye bir gaza geldim. olup bitmisti is.
söyle bir avantaji var: kontrol sende. öyle fazla üfe püfe de gerek yok, bir nefesle ucu girdi mi dibi de giriyor gibi. hatta hala soruyorum ben girdi mi diye. bu dedigim ters icin. dümdüz gibi sanki. aci maci yok gibi algiliyorum ben.
bak bı de sunu sorcktım aklıma gelmısken bu parmak egzersızlerını ılla ayna karsısında mı yapmak lazım
hayırlısı canım Allah sana da verir inşaallah tez vakitte
bırazdan egzersız yapıcam eşim evde degıl o gelene kadar bıraz ılerleme gostersem kendımce cok ii olck. pns yarıya kadar oluo ama ıcerde hfıf bı yanma oluo cok az bu normal mı bıde sunu anlamıorum yarıya kadar oluosa bogumu gecıo demek mı oluo
bak şimdi üste bugun denedım denerken p..sı almak ıcın zaten hafıf kaldırıosun totoyu ama ben eşime sen dur hıc kımıldama dedıgım ıcın adam kımıldamıo bu sefer fazla yukarda kalıo asagı gel dıemıorum korku gelıo neyse dedım gel yan donelım yanda oluo hıc ugrasmadan ama yarısı hatta esım dıokı bogumu gectıgını hıssedıorum dıo ama ben daha fazlasını yapamıorum esıme ıt demyede korkuorum aksıne ıtme sakın dıorum ee noljek bu bole
cnmkusuruma bakma cıkmak zorunda kaldım....
yanma olması cok normal oanda sakın esını ıtme o anda beklet p..s ıcınde ve bıraz gevse rahatla sonra esın hafıf hafıf gıtgeller yapsın sende derın nefes al nefes verırken ıtsın cnm puf noktası bu ınsallah yarın gelın olarak gelırsın bugunu ıyı degerlendır...p...s e de jel kukllan