- 2 Nisan 2012
- 656
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #110.301
ablacım merhaba,nasıl hissediyorsun kendini:) adet günün geçti zaten galiba.belirtin falan var mı.biraz anlatır mısın![]()
eveeet ben de merak ediyorum neler yaşanıyor diyee ne de olsa sennki kesinleştii bizim gibi arada kalmışlara yardım ett kemree :)
Canlarım, doğruyu söylemek gerekirse hiçbir belirti yoktu ve adet günüm geçmemişti. Tam olmam gereken adet günümdeydim ve karnım adet olacakmış gibi çok ağrıyordu. Ben gebelik testini almıştım ama ertesi gün yapacaktım, çünkü adet oldum olacak gibiydim ama sonra merakıma yenildim ve gebelik testini yaptım 2 çizgi çıktı sonra doğru kan tahlili için hastaneye gittim. Orda hamile olduğumu öğrendim. Şu an itibarıyla adet günüm 2 gün geçti. Ve karnım hala adet olacakmışım gibi ağrıyor hafif hafif. Yani kan testi yaptırmasam her an adet olabilirim derdim...
Bu hafta içi doktora gideceğim, kan tahlilinden sonra ultrason..vs. girmedim.
Neden gebelik testi alıp günüm geçmeden yaptım bilmiyorum. Oğlum 1 aydan beri etrafa "annemin karnında bebek var" diyordu. Ben yumurtlama dönemimde cinsel ilişki yaşamıştım yani her iki olayda birleşince içimden gelen sesi dinledim...
evet bitanem p...si alabıldım ama kan olmadı ben sımdı kadın olmus oldum mu olmadım mı kan gelmedı dıe de bıraz burkuldum he ne tuhafım ya hem kan gelır dıe korkuorum gelmeyıncede neden gelmedı dıe uzuluorum
Canım benim, benden de kan gelmedi. Egzersiz yaparak orayı esnettiğimiz için kan gelmiyormuş. Ben de sonradan öğrendim.
TEBRİK EDERİM YENMİŞSİN, ARTIK SEN DE GELİN OLDUNNNNN :) :)