Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sende bayagı ılerdesın cnm en gerıde benım bılıomusun egzersızcılerın ıcınde en korkak benım

Cnm ilerde de olsam hala vajiliyim ya da bize yol gösterenlerde vajiliydi ve hepimiz de korkuyoduk ... yani yenenler de korkakdi ve ben hala korkağım ama bu işi başaranlar varsa biz de başarabiliriz!!! Egzersiz yaparken yendiğinde nasıl mutlu olacağınızı , hamile kalabileceğini, bebeğinin olacağını düşün bunlar güç verecektir sana .

ben hep bı hafta erken olurum reglbu ay suan bı hafta gecmıs durumda asla ıstemem yenmeden asla dıodum ama sımdı dua edıyorum inşallah hamıleyımdır inşallah

cok kötüyüm ya bi görsen elim kolum tutmuo umudumu yitiriorum herkes benden beklıodu cok fena demorolize oldum ben yanlıs anlamayın asla kıskanmıorum ama....... bılmıorum cok tuhaf duygular ıcındeyım esımın yuzune bakamıorum:14::14::14::14: sabahtan beri duymadıgım laf kalmadı uyusuk becerıksız senın neyın var vs vs vs...

canım seni çok iii anlıyorum.
nasıl böyle derler ya. sen vajili olmasan bile Allah nasip etmiyosa bunda senin ne suçun olabilirki.
çok ayıp çok kırıcı.
eşimin yengesi de beni arardı bebek varmı şu hamile bu hamile.
ben görüşmüyorum artık şimdi eşimi arıyor geç olmadı mı neden yapmıyosunuz bak şu da hamile.
ona neyse. kuzenimde hamileymiş benden sonra ewledi güya şaka yapıyo
bak senden sonra ewlenenler çoluk çocuk sahibi oldu diyo.
malesef bazı insanlar çok cahil.

sağol cnm cok tesk ederım dun gece oldu hepsi ama dedıgım gıbı gıt gel yk he bı de esıme kontrolu vermedım kontrol bende olsun ıstıorum sımdılık once ona vermem lazım dımı kontrolu gıt gelden once

canım hangi pozisyonda olduysa bi süre öyle devam et.
madem bırakmak istemiyosun bırakma kontrolü.
yan pozisyonda mıydı üsttemi cnm

cnm bi test yapsana. 1 hafta gecikme çok uzun

gercekmı bılmıomkı acaba yapsammıkı ya negatıf cıkarsa korkuyorum:*( allahım ümıdı ble ne hoş yarabbi hıc bılmemkı eczanedenmı alıonuz gebelık testımı dıcem çızıkleri de hıc bılmıom nasıl olamsı lazım

Son düzenleme:
bende de adet belirtileri var karnım ve belim ağrıyo...

sağol cevapladığın için.benimde ara ara adet olacakmışım gibi ağrım oluyo tam "heh şimdi olcam" diyorum gidiyo.belim çok fena ağrıyo benim bi de.adetin hala olmaması inşallah psikolojik değildir.arafta kalmak ne kötü şey.yine de korku ve ümit arası bi duyguyla bekliyorum Allahım hayırlısıyla nasip etsin:)

Canım adet belirtilerine aldanma. Adet günüm yaklaştıkça karnım, belim ağrımaya başladı. Hatta olmam gereken adet günümde ve şu anda bile (2 gün geçti) ağrıyor. Ben hatta test yapmayacaktım bu sebeplerden dolayı...Hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...

ben yapamıycammm yardım etmek ısteyen herkese tesekkur ederımmm kendı kendıme butun hayatımı mahvettım ve devam edıyorum buna cesaretımı kesınlıkle toplayamaıyorum benım sonum bellı olmuycak

Canım SAKIN PES ETME...ÇÖZÜLMEYECEK BİR OLAY DEĞİL...

sabahtan beri ağlıorum artık dayanamıorum kocamı bu duruma düşürdüğüm için kendımden nefret edıorum ya rabbim isyan etmek istemıorum ama cok bunaldım artık eltim hamileymiş 40 yasında bütün akrabaların dilinde ben ölmek istioruuum.....

UMUTCUĞUM, İNAN BAŞARACAKSIN. Biraz sabır lütfen...

Kemre canım seni buldum snunda :) Hamile olanların topiğine yazmıştın. Bende tam sana bunları soracaktım. Bende adet günlerindeyim. ama olmadım. 5 gün geçti. Her seferinde oldum diyorum ama olmadım. İnşallah bende hamileyimdir. Allah tüm isteyenlere versin.

Ve bu topikteki tüm arkadaşlarım vajinumus ile başediyor. Bir kaç yorumları okudum. Yenenler olmuş. Umut86 sakın vazgeçme derim ben. Bol bol dua et ve azim et. Asla peşini bırakma. Savaşacaksın.

Canım bu topikte vajili olanlar ve onlara destek verenler var. HOŞGELDİN :)

Canım ya 5 gün geçtiyse hamilesindir büyük ihtimal. Test yapsana...

gercekmı bılmıomkı acaba yapsammıkı ya negatıf cıkarsa korkuyorum:*( allahım ümıdı ble ne hoş yarabbi hıc bılmemkı eczanedenmı alıonuz gebelık testımı dıcem çızıkleri de hıc bılmıom nasıl olamsı lazım

Canım, eczaneden alsana test. 5 lira. 1-2 dk bile bulmuyor yapman ve sonuç alman. 2. çizgi silik de çıkabilir bu da senin hamile olduğunu gösterir. Silik çıkmasının sebebi hamileliğin başında olduğunu gösterdiğindendir...Hadi yap da haberleri ver :)

canım benim bu aralar çok yazamasamsa sayfaları takip ediyorum.yazdıklarını da okudum tabi.biz vajinismusla uğraşırken moral bozucu şeyler oldu.biz o zaman kızlarla "işlerin en çokzorlandığı an,neticeye en çok yaklaşılan an"der,birbirimize destek olurduk.inan ki yazdıklarına çok üzüldüm.ve yaşadık da bi çoğumuz.ezik gibi hissettik defalarca ama şimdi herşey çok farklı.şimdi sadece o kötü günlerimden ders çıkarmaya çalışıyor ,yeni günlerime şükrediyorum.en çok kemrenin yenmesini isterdim,uzun süre bunları yaşadığı için ama bak kemre mayısta yendi,haziranda hamileyim dedi. (maşallah)

bazen kızlar üzülür mü diyorum çok güzel şeyler yazıldığında ama bence yazılmalı ve desteklenmeli.yaşayan herkes anlaşmış gibi aynı şeyleri söylüyor bende dahil biraz sık dişini gerçekten çok kolay olacak. ama azimli olmak şart.
normalde ilk günden yapanlar şıp diye yapıyorsa bizde yapabiliriz.ben sabah aç karnına kalkıp egzersiz yaptığımı bilirim.sağolsun burdaki canım arkadaşlarımda belli bir aşama kaydettikten sonra "hadi kahv6 nı yap" derlerdi.çok mutlulukla nasıl güzel bi gün geçirirdim.çünkü önceden bunun bi alıştırması tedavisi yok herhalde der üzüntüden kahrolurdum.günlerce cesaretimi toplayıp eşimle denemek istedim olmadı.ama bi yolu olduğunu,böyle başaranların,başarıp hamileyim diyenlere hayrandım ben hep.yemin ediyorum sana bebek görünce kedi yavrusu gibi bi bakışım vardı bilemezsin.sanki ben varken daha çok severler ilgilenirlerdi bebekleriyle.yapamadım diye içimde fırtınalar kopardı.

ama bak ,bunun bi yolu varmış,3 günde bile başaranlar varmış.bunu biliyoruz en güzel şey bu.sadece biraz azim kararlılık.moralini yüksek tutmazsan hiçbiri olmaz bunların.

ben sinir bozucu bi kadın doğum uzmanına gittim durumu anlatıyorum bana bakışını görseydin var ya,delirtti beni.kendimi uzaylı gibi hissettim.o gün çok bozuldum ama toparlanıp ayağa kalktım.
bu kadar destekçin var,ne yapman gerektiğini biliyosun.herşeyi unut ve yoğunlaş.sonraki mutluluk paha biçilemez.

ben geceler boyu ağlardım.yendikten sonra uçtum.sonra alıştım.(alışana kadar kocam kaçtı ben kovaladım:)) çok disiplinliydim.2 günde bir muhakkak deneme yapardık.şimdi hamilelik şüphemden dolayı ara verdik,eşim tepemde,kuyruğumda dolanıyo...

toparlan ve yen artık güzelim.herşey çok güzel olacak merak etme:34:

Son düzenleme:
Canım, eczaneden alsana test. 5 lira. 1-2 dk bile bulmuyor yapman ve sonuç alman. 2. çizgi silik de çıkabilir bu da senin hamile olduğunu gösterir. Silik çıkmasının sebebi hamileliğin başında olduğunu gösterdiğindendir...Hadi yap da haberleri ver :)

iki çizgi olucak ıkıncısı bıraz sılıkte olabılır dogru anladım demı cok heycanlandım sımdi ben yaa allahım inşallah hamıleyımdır ama bugun alamam heralde daha 7 de kapanıo burrda eczane heryerde ole dımı

canım benim bu aralar çok yazamasamsa sayfaları takip ediyorum.yazdıklarını da okudum tabi.biz vajinismusla uğraşırken moral bozucu şeyler oldu.biz o zaman kızlarla "işlerin en çokzorlandığı an,neticeye en çok yaklaşılan an"der,birbirimize destek olurduk.inan ki yazdıklarına çok üzüldüm.ve yaşadık da bi çoğumuz.ezik gibi hissettik defalarca ama şimdi herşey çok farklı.şimdi sadece o kötü günlerimden ders çıkarmaya çalışıyor ,yeni günlerime şükrediyorum.en çok kemrenin yenmesini isterdim,uzun süre bunları yaşadığı için ama bak kemre mayısta yendi,haziranda hamileyim dedi. (maşallah)

bazen kızlar üzülür mü diyorum çok güzel şeyler yazıldığında ama bence yazılmalı ve desteklenmeli.yaşayan herkes anlaşmış gibi aynı şeyleri söylüyor bende dahil biraz sık dişini gerçekten çok kolay olacak. ama azimli olmak şart.
normalde ilk günden yapanlar şıp diye yapıyorsa bizde yapabiliriz.ben sabah aç karnına kalkıp egzersiz yaptığımı bilirim.sağolsun burdaki canım arkadaşlarımda belli bir aşama kaydettikten sonra "hadi kahv6 nı yap" derlerdi.çok mutlulukla nasıl güzel bi gün geçirirdim.çünkü önceden bunun bi alıştırması tedavisi yok herhalde der üzüntüden kahrolurdum.günlerce cesaretimi toplayıp eşimle denemek istedim olmadı.ama bi yolu olduğunu,böyle başaranların,başarıp hamileyim diyenlere hayrandım ben hep.yemin ediyorum sana bebek görünce kedi yavrusu gibi bi bakışım vardı bilemezsin.sanki ben varken daha çok severler ilgilenirlerdi bebekleriyle.yapamadım diye içimde fırtınalar kopardı.

ama bak ,bunun bi yolu varmış,3 günde bile başaranlar varmış.bunu biliyoruz en güzel şey bu.sadece biraz azim kararlılık.moralini yüksek tutmazsan hiçbiri olmaz bunların.

ben sinir bozucu bi kadın doğum uzmanına gittim durumu anlatıyorum bana bakışını görseydin var ya,delirtti beni.kendimi uzaylı gibi hissettim.o gün çok bozuldum ama toparlanıp ayağa kalktım.
bu kadar destekçin var,ne yapman gerektiğini biliyosun.herşeyi unut ve yoğunlaş.sonraki mutluluk paha biçilemez.

ben geceler boyu ağlardım.yendikten sonra uçtum.sonra alıştım.(alışana kadar kocam kaçtı ben kovaladım:)) çok disiplinliydim.2 günde bir muhakkak deneme yapardık.şimdi hamilelik şüphemden dolayı ara verdik,eşim tepemde,kuyruğumda dolanıyo...

toparlan ve yen artık güzelim.herşey çok güzel olacak merak etme:34:

canım cok saolasın allah hepınızden razı olsun bende içim yandıgında yıkıldıgım zaman dara düşüp olmıcak dedıgım zaman buraya kosuyorum sizlere anlatıorum başka kımsem bılmıokı bilselerde anlamazlarkı bunun bı hastalık oldugnu ble bılmıolardır emınım benı hemen bosatırlar belkıde ben de sizin gbi olmak istiorum inan cok istiorum cok cesur ilerleyemıorum cok yavasım ama yemın ederım cok ıstıorum sizler gbi olmayı benı anlıosun bılıorum, çaresiz kalıorum cok istıosun ama sokamıosun....

Son düzenleme:
canım cok saolasın allah hepınızden razı olsun bende içim yandıgında yıkıldıgım zaman dara düşüp olmıcak dedıgım zaman buraya kosuyorum sizlere anlatıorum başka kımsem bılmıokı bilselerde anlamazlarkı bunun bı hastalık oldugnu ble bılmıolardır emınım benı hemen bosatırlar belkıde ben de sizin gbi olmak istiorum inan cok istiorum cok cesur ilerleyemıorum cok yavasım ama yemın ederım cok ıstıorum sizler gbi olmayı benı anlıosun bılıorum, çaresiz kalıorum cok istıosun ama sokamıosun....

benim en büyük yardımcım büyüteçli aynamdı.deliği daha büyük gösteriyodu:) istersen sende kullanabilirsin,yardımcı olabilir.diğer türlü bana delik minicik görünüyodu(hep beynimiz mi bizi kandıracak,biraz da biz onunla dalga geçelim:32: ) azar azar git.kendine hedef koy.ilk günden yapanları düşün canım.ben sırtüstü uzanarak,dizlerim bükük durumda egzersiz yaptım.yendiğim gün alt pozisyondaydım.daha sonra üstte alıştım.kontrol bende olduğundan iyi oldu.baş ksımını girdirmeye çalış,sonra büyük ihtimal "girmiyor" diyeceksin ama giriyor.derin nefes alıp ver,kaslarımı rahat bırakıcam,ben engelliyorum de içinden.hazır olduğunda zaten tekrar yardımcı olacaktır herkes.egzersizlerini düzenli yapınca bu aşama çok yakın.şimdi kaç cm yapabiliyordun?

haklısın:) aslında çoktan yazdım ama paylaşmamıştım..sınava hazırlanıyorum az zaman kaldı o yüzden ihmal ettim..iste başarı hikayem

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...irbirimize-destek-olalim-23.html#post25133622
canım çoooook mutlu oldum ve duygulandım, yeni evlilerde (1 seneyi geçmeyenlerde) sorun çabuk çözülüyor, diğeleri (benim gibiler) ertelemeyi öğrenince eretelendikçe erteleniyor... Bir kişi daha fazla çekmeden kurtuldu, maşallah :nazar:.

canım çoooook mutlu oldum ve duygulandım, yeni evlilerde (1 seneyi geçmeyenlerde) sorun çabuk çözülüyor, diğeleri (benim gibiler) ertelemeyi öğrenince eretelendikçe erteleniyor... Bir kişi daha fazla çekmeden kurtuldu, maşallah :nazar:.

çoook şükür:) İnşallah herkes kurtulur gerçekten ertelememek çok önemli...bugün başarı hikayemi paylaşmam ayrıca daha bir anlamlı oldu...bugün git gelde yapabildik hemde çok rahat oldu çoook şükür..gerçekten bu çok başka bir mutluluk özellikle eşinin mutluluğunu görmek paha biçilemez... lütfen kimse ertelemesin.. ne kendine ne de eşine kıymasın

çoook şükür:) İnşallah herkes kurtulur gerçekten ertelememek çok önemli...bugün başarı hikayemi paylaşmam ayrıca daha bir anlamlı oldu...bugün git gelde yapabildik hemde çok rahat oldu çoook şükür..gerçekten bu çok başka bir mutluluk özellikle eşinin mutluluğunu görmek paha biçilemez... lütfen kimse ertelemesin.. ne kendine ne de eşine kıymasın

Bende okudum simdi canim ne guzel bende bi gun o sayfaya yazmanin heyaliyle yasiorum insallah

ben cok yol nası katetdımkı canım etmedım ben cok yavasım cok korkagım ınsan ıkı gunde bı mılımmı ılerler senın surecın nasılsı nasıl egzersız yaptın kac gunde yendın

Canim benim doktorum demistiki en zor kisim bir parmak bir bogum bunu atlartan herkes yener bu hastaligi. Simdi anladin demi ne kadar yol katettigini. Canim ben de egzersiz sirasinda hep bu moddaydim kac kez bitsin dedim olmuyo ama bak cok sukur simdi o kadar mutluyuz ki rabbim herkese nasip etsin yenince sen de goreceksin her seye olumlu bakacaksin sonra bebisin olcak milletin agzini tikamis olcaksin. Hem bosver milleti milletin agzi torba degil ki buzelim konustukca konusuyolar sen kocnin tavrina bak ne kadar anlayisli hadi bakalim devam egzersize uzme kendini ..

iki çizgi olucak ıkıncısı bıraz sılıkte olabılır dogru anladım demı cok heycanlandım sımdi ben yaa allahım inşallah hamıleyımdır ama bugun alamam heralde daha 7 de kapanıo burrda eczane heryerde ole dımı

Evet canım aynen öyle, silik de çıkabilir. Ben işyerimin wc'sinde yaptım çok basit bir test. 1-2 dk'lık olay...

kemre sen folik asit ya da elevit kullanıyo muydun?

Canım ben 8 senenin ardından yendiğim için biraz alışmak istiyordum ama aynı zamanda hem yaştan ötürü, hem de ilk çocuğumla arası çok da fazla açılmadan çocuk da istiyordum. 8 senenin ardından bir de çocuk olsun diye uğraşmayı gözönüne alamadım. Korktum, korunmaktan korktum, istediğim zaman çocuk olmayacağından korktum. Bu yüzden arada kaldım. Çocuk için doktora falan gitmedim hatta vajiyi yendikten sonra doktora gitmedim. Herşeyi akışına bıraktım. Diyordum kendi kendime "eylüle kadar olmazsam, doktora gideceğim" diye. Allaha şükür gerek kalmadı. Dediğin ilaçları kullanmadım, bu hafta içi doktora gideceğim. Bu ilaçlar hamilelik öncesi ve hamilelik sırasında kullanılıyor....Artık bunları kullanmaya başlayacağım sanırım.

Son düzenleme:
Back
X