canım benim bu aralar çok yazamasamsa sayfaları takip ediyorum.yazdıklarını da okudum tabi.biz vajinismusla uğraşırken moral bozucu şeyler oldu.biz o zaman kızlarla "işlerin en çokzorlandığı an,neticeye en çok yaklaşılan an"der,birbirimize destek olurduk.inan ki yazdıklarına çok üzüldüm.ve yaşadık da bi çoğumuz.ezik gibi hissettik defalarca ama şimdi herşey çok farklı.şimdi sadece o kötü günlerimden ders çıkarmaya çalışıyor ,yeni günlerime şükrediyorum.en çok kemrenin yenmesini isterdim,uzun süre bunları yaşadığı için ama bak kemre mayısta yendi,haziranda hamileyim dedi. (maşallah)
bazen kızlar üzülür mü diyorum çok güzel şeyler yazıldığında ama bence yazılmalı ve desteklenmeli.yaşayan herkes anlaşmış gibi aynı şeyleri söylüyor bende dahil biraz sık dişini gerçekten çok kolay olacak. ama azimli olmak şart.
normalde ilk günden yapanlar şıp diye yapıyorsa bizde yapabiliriz.ben sabah aç karnına kalkıp egzersiz yaptığımı bilirim.sağolsun burdaki canım arkadaşlarımda belli bir aşama kaydettikten sonra "hadi kahv6 nı yap" derlerdi.çok mutlulukla nasıl güzel bi gün geçirirdim.çünkü önceden bunun bi alıştırması tedavisi yok herhalde der üzüntüden kahrolurdum.günlerce cesaretimi toplayıp eşimle denemek istedim olmadı.ama bi yolu olduğunu,böyle başaranların,başarıp hamileyim diyenlere hayrandım ben hep.yemin ediyorum sana bebek görünce kedi yavrusu gibi bi bakışım vardı bilemezsin.sanki ben varken daha çok severler ilgilenirlerdi bebekleriyle.yapamadım diye içimde fırtınalar kopardı.
ama bak ,bunun bi yolu varmış,3 günde bile başaranlar varmış.bunu biliyoruz en güzel şey bu.sadece biraz azim kararlılık.moralini yüksek tutmazsan hiçbiri olmaz bunların.
ben sinir bozucu bi kadın doğum uzmanına gittim durumu anlatıyorum bana bakışını görseydin var ya,delirtti beni.kendimi uzaylı gibi hissettim.o gün çok bozuldum ama toparlanıp ayağa kalktım.
bu kadar destekçin var,ne yapman gerektiğini biliyosun.herşeyi unut ve yoğunlaş.sonraki mutluluk paha biçilemez.
ben geceler boyu ağlardım.yendikten sonra uçtum.sonra alıştım.(alışana kadar kocam kaçtı ben kovaladım:)) çok disiplinliydim.2 günde bir muhakkak deneme yapardık.şimdi hamilelik şüphemden dolayı ara verdik,eşim tepemde,kuyruğumda dolanıyo...
toparlan ve yen artık güzelim.herşey çok güzel olacak merak etme