Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bu jeller hamileliğe engelmi? benim doktorum hiç birini tavsiye etmem kimyasal olduğu için spermleri öldürür falan dedi de ayyy kafam karıştı bir kere jelsiz yaptım devam edeyim diyorum ama bilemedim kullansammı

Bu arada vajinal akıntım ve kaşıntım var :( yeni yendim ama jinekologdan korkuyorum ancak dr. a giderek bunun üstesinden gelmem gerekiyor galiba :( dua edin kızlar inşallah kendimi kasmam :26:
canım, akıntın süt kesiği gibi mi? bende de olmuştu,hem kaşıntı hem akıntı(süt kesiği gibi) mantar dedi doktor,ilaç verdi geçti.

yok ben esım evde yokken yapıyorum gunduz prezer.. parmagıma gercırıp onun uzerıne bıraz bebe yagı (vajene surmuyorum bebeyagını ) sonra tuvalete oturu gıbı ayna karsısında alıyorum ama dedıgın gıbı bı kac kez oldu on se.... esım farkettırmeden kendı ısaret parmagını soktu yarıya kadar acı hıssetmedım hatta ıcınde gıt gel yaptı ama ıslanmıstıı kaygandı en fazla 2 3 kez yapmıstır
çok güzel ilerlemişsin devam et, bol jelle, sakın yarıda bırakma, bıraksan ne olcak? bir kaç senen daha heba olacak. İstersen eşine yaptır, bize doktor eşimin parmağı ile egzersiz yaptırıyordu, bu ona güvenmem içindi. eşime 2 parmak 1 boğum, daha fazlasını yapmayacaksın, sana güvenmeli diyordu. eşimde doktorun verdiği ödevden fazlasını yapmıyordu sağolsun. ben kendim canımı çok dinlediğim için ilerleyemiyordum.
birde doktora rapor verirken bir parmağı yapabiliyorum, ilk yaptığım günkü acı hissi ile sonrakiler bir değil, şu an çok rahat yapıyorum demiştim.
doktor bana iki parmağa geçicez dedi.
ben biraz daha alışmam lazım dedim.
doktorda hayır benim dediğim olacak iki parmak bir boğum yapacaksınız dedi, cahil insanlarda vajinismus daha kolay çözülüyor, doktor ne derse yapılması gerekiyor diye algılıyorlar, senin gibi kültürlü insanlar yok biraz daha alışayım, daha tam alışmadım vs diye diye direnç oluşturuyorlar ve süreci uzatıyorlar, bunu her demende 2 ay kaybederiz diyordu.
benim doktor biraz sertti, bana karşı öyle davranması gerekiyormuş, bunu sonradan söyledi, yoksa o biraz esnetse ben yatışa geçermişim :33:, öyle dedi.

Son düzenleme:
canım ben hala her denememde bakıyorum kan gelmiş mi, belki bu sefer gelir diye, eşimde ya bırak allasen diyor, çok görmek istiyorsan parmağını kanatayım diyor. Kan takıntısı bizim ülkemizde çok var. Sağlık olsun, eşin sorun etmeyince bir damla kanın bir anlamı da yok.

O gelgitler, bunalımlar, boşanmak istemeler, acaba eşimi sevmediğim için mi vajinismus oldum, artık o da beni sevmiyor mu, vajinismusu çözmek sorunlarımızı çözecek mi? bunların hepsi bitti. Aslında bunlarda korktuğumuz için bilinçaltımızın bize oynadığı oyunlardı, kaçışlardı, bahanelerdi....
Çok şükür bitti...

:52::52::52::52::52:

:124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119:
yok cnm esım kanı sorun etmıor olduguna cok memnun mutlu bende aynı sekılde cok mutluyum burayı takıp etmek yetıo bu sorunu asmaya

canım bu jeller hamileliğe engelmi? benim doktorum hiç birini tavsiye etmem kimyasal olduğu için spermleri öldürür falan dedi de ayyy kafam karıştı bir kere jelsiz yaptım devam edeyim diyorum ama bilemedim kullansammı
canım jelle hamile kalan çok arkadaş var, jel sadece spermleri yavaşlatıyor, onun dışında bir zararı veya koruma etkisi yok. Jelsiz yapmaya çalışsan daha iyi tabiki.

tebrıkler canım ınsallah bızde en kısa zamanda basarırız nasıl yaptın anlatsana hop dıye sordum ama:)

sagol cnm sende sakın pes etme kendını zorla cok zorlamaya bıle gerek yok egzersız yaptıkca ınsan daha ıı anlıo vajıyı ben her egzersizde yenı yenı bısıler kesfettım kolaylaasıo anladıkca

önce burdan hiç sıkılmadan deneyimlerin bir çoğunu okudum .. sonra tavsiyeler için ilgili siteleri araştırdım.. sonra birgün sabah uyandım büyük bi kararlılıkla kalktım doktora gittim.. hastayım dedim..doktor aşırı sakin ve rahat tavrıyla konuştu..çıktıktan sonra korkunun yerini hoş bir mutluluk aldı büyük bi sıkıntı üzüntü durumundan kurtulmanın heycanı..sonra ilk seansa gittim doktor hem kağıtta hemde maket ile vajinayı gösterdi işlevlerini anlattı(işlevlerin arasında kesinlikle acı çekmek gibi birşey yoktu!) ..sonra fallus ile çalışmaya başladım acı hissi geldi hemen yalancı acı olduğunu düşüdüm acı geri gitti .. sık sık acı geldi düşündüm yine gitti zamanla tamamen gitti ve kesinlikle çok büyük acılar değildi.. muayneyle beraber üç gün sürdü.. aslında diyceim tavsiye etmeyi sever arkadaşlar sizlere çook çook teşekkür ediorum yoksa tek tek site araştırıpda tek tek dolaşıpta konuşupta neye güveneceğim bana kalsaydı işim çok zordu.. birde evde tek başına yenen arkadaşları gerçekten tebrik etmekteyim çünkü benim bırakın birşey denemeyi elimi dokunmamla çekmem aynı saniyeler içersindeydi..doktora olan güven,vajinayı tanıyor olması ve herhangi biryere yanlış birşey olmayacaını bilmek çok çok önemliydi benim için(:

çok güzel ilerlemişsin devam et, bol jelle, sakın yarıda bırakma, bıraksan ne olcak? bir kaç senen daha heba olacak. İstersen eşine yaptır, bize doktor eşimin parmağı ile egzersiz yaptırıyordu, bu ona güvenmem içindi. eşime 2 parmak 1 boğum, daha fazlasını yapmayacaksın, sana güvenmeli diyordu. eşimde doktorun verdiği ödevden fazlasını yapmıyordu sağolsun. ben kendim canımı çok dinlediğim için ilerleyemiyordum.
birde doktora rapor verirken bir parmağı yapabiliyorum, ilk yaptığım günkü acı hissi ile sonrakiler bir değil, şu an çok rahat yapıyorum demiştim.
doktor bana iki parmağa geçicez dedi.
ben biraz daha alışmam lazım dedim.
doktorda hayır benim dediğim olacak iki parmak bir boğum yapacaksınız dedi, cahil insanlarda vajinismus daha kolay çözülüyor, doktor ne derse yapılması gerekiyor diye algılıyorlar, senin gibi kültürlü insanlar yok biraz daha alışayım, daha tam alışmadım vs diye diye direnç oluşturuyorlar ve süreci uzatıyorlar, bunu her demende 2 ay kaybederiz diyordu.
benim doktor biraz sertti, bana karşı öyle davranması gerekiyormuş, bunu sonradan söyledi, yoksa o biraz esnetse ben yatışa geçermişim :33:, öyle dedi.

zaten bı kac sene daha bekleyemem bu sene yapıcam dıye soz verdım oda yazık yanlıs anladı daha senenın bıtmesıne 6 ay var daha o kadr beklıycemmı dıyooo:)) canım benım. bu ay basarmak ıstıyorum ailem gelıck bu ayın sonunda onlar gelmeden en az peni.... içime 2 yada 3 kez almak ıstıyorum nyoksa ertelemek zorunda kalıcam onlar gıdene kadar genee bu ay basardım basrdım

canım jelle hamile kalan çok arkadaş var, jel sadece spermleri yavaşlatıyor, onun dışında bir zararı veya koruma etkisi yok. Jelsiz yapmaya çalışsan daha iyi tabiki.

onları da okudum ama bir sorunum var benim rahmim ters spermler zor gidiyormuş zaten onun içinde domalma pozisyonu var ya onu yapmak zorundayız hamilelik için o da jelsiz yanma yapıyor alışırım ama herhalde

zaten bı kac sene daha bekleyemem bu sene yapıcam dıye soz verdım oda yazık yanlıs anladı daha senenın bıtmesıne 6 ay var daha o kadr beklıycemmı dıyooo:)) canım benım. bu ay basarmak ıstıyorum ailem gelıck bu ayın sonunda onlar gelmeden en az peni.... içime 2 yada 3 kez almak ıstıyorum nyoksa ertelemek zorunda kalıcam onlar gıdene kadar genee bu ay basardım basrdım

canım p...si almak egzersiz yapmaktan daha kolay valla

kaçmak bir yere gitmek yok, sende lütfen burda arkadaşlara yardımcı olmaya çalış, hepimiz o buhranlardan geçtik. Birilerinin elinden tutmak ve sonuca ulaşmalarını görmekde çok büyük mutluluk. Yeni yenenlerin daha çok faydası oluyor, burda ol lütfen :)))).

canım tebrık ederim cok sevındım senın adına....... babalar günüye bugun cnm benım ev bugun boş kalmaz biri gelır bırı gdıo ama aksam gece eşimin yanında hıc farketmez artık yapıcam bi tam yapabılsem şu parmagi dün gece dualar ettim kurtar beni dedim bugun yıkıldım ama ayaga kalkmam lazım kocam onun hakkını nası ödücem bılmıorumm...

bana bak bi kendıne gel önce yapabılırsın kendını egzersize ver once ben yapıcam de esınden once sen yapıcaksın bunu kendıne evet bende esımın yanında egzersız yapamıodum ama ben hep zordan gıtmek ıstedım zoru yaparsak kolayı bassarmak kolaylasır ben boyle dusundum ve esımı dun karsıma aldım onun karsısında egzersız yaptım tek tek tum parmakları soktum cıkardım sonra ıkı parmak tabı bıraz utandım esımden ama asmam gerekırdı bu utanmayı hatta esım bu cabaya canlı canlı sahıt olunca gozlerı guldu ssende yap esın uyusun uymasın yanında yap cekınme

Tebrik ederim çok sevindim senin adına :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Darısı bizim başımıza ya ben hala cesaret edemedim eş denemesine :( Canım biraz anllatsana öns....şme oldu mu yoksa deneme gibimiydi diye sorsam ayıp olur mu ??? Ben acı hissini kafamdan attımda ya yine alamazsam diye korkuyorum malum mazi de bi sürü başarısız deneme var . Neyse cnm tadını çıkar tekrar tekrar tebrik ediyorum :nazar::nazar::nazar:

inş. cnm bende yenıyım dun bıtırdım bu işi tecrubelı degılım ama calıscam.ben bundan once denedıgımde serceyı aldıktan sonra bı gaza geldım esımle sevısırken p.s denıyelım mı dedım hıc umutlu deıldım ama baktım yarısı gırdı guvenım arttı ama evde mısafırler vardı devamına cesaret edemedım tepkım ne olur dıe sonra dun baya bı egzersız yaptım ve adına deneme koymadımm olck dedım ön sevişme sart gıbı gozuksede cok sart deıl herhalde dun on sevısme olmadan oldu cunku esim gelmeden egzersız yaptım o gelıncede yaptım ve egzersız sonrası bıraz ugrasdan sonra oldu jelle cok kolaymıs gercekten ama jelsız hıssetmek daha ii oluo

onları da okudum ama bir sorunum var benim rahmim ters spermler zor gidiyormuş zaten onun içinde domalma pozisyonu var ya onu yapmak zorundayız hamilelik için o da jelsiz yanma yapıyor alışırım ama herhalde
ben o poz.u jelsiz denedim, ama direk onunla başlamadım önce en rahat olduğum poz.da yaptım, sonra hemen çıkarıp p...si o poz.a geçtim. eşim pek sevmedi, yüzüne bakmak daha keyifli dedi :69:, o yüzden tekrarlamadık :38:.
Alışırsın canım, nelere alışmadıkki :29:?

ya bıde ıcerde bı halka var dıyolar ben onu hıc hıssetmedım dahamı derınde nerde sen hıssettınmı
ıserıtıde sonuna kadar soktum genede bısey hıssetmedım o halka nerde

canım aslında halka falan yok mesela p... başı girince ya da egzersize yeni başlayanarda kendimizi sıktığımız için devamı gelmeyince ne kadar itsekte öyle hissediyoruz.hatta baze duvara toslamış gibi hissediyoruz:)) ama aslında orası ucsuz bucaksız demim ama baya geniş tosuncuk bebişlerin de çıktığını düşünürsek geniş yani...

canım aslında halka falan yok mesela p... başı girince ya da egzersize yeni başlayanarda kendimizi sıktığımız için devamı gelmeyince ne kadar itsekte öyle hissediyoruz.hatta baze duvara toslamış gibi hissediyoruz:)) ama aslında orası ucsuz bucaksız demim ama baya geniş tosuncuk bebişlerin de çıktığını düşünürsek geniş yani...

zaten hıssetmıyorum o halkayı suan parmaktaaa

ben o poz.u jelsiz denedim, ama direk onunla başlamadım önce en rahat olduğum poz.da yaptım, sonra hemen çıkarıp p...si o poz.a geçtim. eşim pek sevmedi, yüzüne bakmak daha keyifli dedi :69:, o yüzden tekrarlamadık :38:.
Alışırsın canım, nelere alışmadıkki :29:?

canım bende üstte olduğum pozisyonda yendim o şekilde de yüzüne bakmıyordum zaten :))))) jelsiz yanma oluyormu sende de en gızık tarafı o hatta eşim belini aşağıda tut diyor ama ben belimi bile oynatamıyorum ki heykel gibi kalıyorum :)))) jel iyi ya valla ohhh kayıp gidiyor:))))))))

Back
X