mrb arkadaşlar. 9 aylık evliyim.vajinusmus problemim var.

hiç ilişkiye giremedik. burada yazılanların bir kısmını okudum aslında benzer sorunlar.artık psikolojim iyice bozuldu.her defasında bu sefer olacak diyorum ama tam o anda çok kasıyorum kendimi işte

kadın doğum uzmanına gittim kaç sefer fiziksel bi sorun yok psikolojik dedi.
kendimi rahatlatmaya çalııyorum ne kadar esnek olduğunu biliyorum en önemlisi eşimi çoook seviyorum ama olmuyor kafayı yiyecem

çok araştırdım internetten. kliniğe gitmeyi düşünüyordum hipnoz tedavisiyle çözülür diye ama oralarda da davranışsal terpi uyguladıklarını öğrendim vibratör gibi araçlarla.yani benden başka yardım edecek yok
yaklaşık 2 aydır psikiyatriste gidiyorum.2.5 aydır falan hiç denemedik zaten.parmak egzersizi yapıyorum daha doğrusu çalışıyorum 2 ayda işaret parmağımın ancak 1 boğumunu katabilmiştim.parmak egzersizi çok itici geliyor...ama başka çarem yok.. üç gün önce doktorumun haberi olmadan emla kremle denedim.ataraks içtim.vazelinli sıcak su buharına falan oturdum ve işaret parmağımın tamamını aldım hatta git-gel hareketi yaptım o kadar sevindim ki anlatamam gözyaşlarına boğuldum nasıl başardım diye:) emla çok uyuşturmamıştı aslında hissettim de ama çok değil tabi.hatta kesin kızlık zarı bozulmuştur dedim ama kan gelmedi.çok umutlanmıştım...
dün tekrar denedim ama sakinleştirici ataraks içmedim.vazelin de kullanmamıştım ondan mı bilmiyorum. emla sürdüğüm halde bir boğumdan ileriye gidemedim tekrar depresyona girdim sanki

olmadı bir türlü kendimi çok kastım galiba sanki orası kapalı gibiydi çok da zorladı bir buçuk saat uğraştım..sonuçta yürümekte bile zorlandım çok sancı oldu

bugün denemeye korkuyorum...
çok uzun yazdım galiba ama okuyup cevap verirseniz çok sevinirim. özellikle egzersiz yapan ya da başaran arkadaşlar emla kullandınız mı? ben sürdüğümde acaip derecede yakıyor bu normal mi? bir de dilatör falan daha mı iyi olur parmağa göre?nereden bulabilirim?
Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok kötü bi hastalıkmış

hiç yaşama sevinci huzur bırakmıyor