• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet egzersiz yapcam ilk baslıcam daha hiç bişeysiz ilk gece cok az oldu gecen aylarda da eş parmagı bi bölümü bunlar hiç bişeysiz jelle felan rahat olurmuyum sizce ilk deniycemm

emin ol jelle ya da kayganlaştırıcıyla daha rahat olur.bravo sana bunlar olmadan da yapabilmişsin.ki bunlarla sana çocuk oyuncağı gibi gelecek.peki doktora fizylojik bi sorun var mı diye gitmiş miydin??

KİZLARRRRRRR MUAYENW OLDUMMM SPEKULUMU GİRDİRDİ DOKTOR İNCE CATALA CİKİNCA KASTİMM KENDİMİ KADİB RAHAT OL DEDİ GEVSEMEMİ BEKLEDİ SONRA Bİ GİRDİRDİ HİSSETMEDİM BİLEEEEEEEEEE KADİNA 4 KEZ PES PESE ne yani simdi icindemi diye sorup sorup durdummm

yirtilma normalmis cok cabuk iyilesiyomus.. sepkulumu girdirince bi cubuk yardimiyla bsyler yapti icerde anlamadm ama rahim agzi kanser varmi yokmu kontrolu icinmis 2 senede bir olunuyomuss

kadin once gecmisimi sordu egzersizlerin nasl gectiigni fln snra muayene bitince bukadar cabuk olacagini kolay olacagini ummazdim dediiii:32::32:
ve kalin spekulumdu eger bu olmazsa incesini deneriz dedi gerek bile kalmadi ALLAHİM OKADAR MUTLUYUMKİ USTUMDEN VAJİNUSMUS KADAR Bİ yuk kalkti sanki tekrar suan arabadayimm ciglik atiyorumm:52:

oh spekulum, pop smear =)) tek disi kalmis canavar demek ki bunlar da. cok sevindim. darisi bana. hehe iple cekiyorum.
bir sey sormak istiyorum, asi karnenle mi gittin?

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sağlık ocağına gittim tekrar test yaptırmak için.ama benim dün çıkmayan test sonuçlarım ne hikmetse çıkmış ve HA-Mİ-LE-YİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:

canım,çok sevindim ,sağlıklı,hayırlı bir evadın olsun inşallah,allahım kolay hamilelik ve doğum nasip etsin...........

canm bak istersen önce eş denemesi yapma yavasdan basla ama hızlı ilerle.reglın bıtınce jelını alırsın baska hıc bısıye gerek yok ama sende bnm gıbı hersey olsun tedbır dıosan elinin altında egzersıze baslamadan strec fılm kulak cubugu hemsıre eldıvenı olsun bırıyle olmassa dıerını denersın bende cok korkak oldugum ıcın kulak cubugu kucuk ve ınce ya onla basladım once kegel egzzersızlerı yapıosun sonra aynada bı bes on dakıka ıncele nefes al ver nefes verırken ıkın delık acılıo gorceksın ben delıgıde hemen gorememıstım dedmkı gormeyı bıle beceremıorum ben egzersız bıle yapamıycam dedım aynayı bıraktım kalktım bı kac dakıka sonra ayna basına gerı dondum pes edemezdım nefes aldım verdım kuvvetlıce ve ıkındım baktım delık:) cok sevındım.delıgıde gordukten sonra vajınaya bol jelı sur parmak yada mum yada kulak cubugu sana kalmıs bunuda jelle ve basla mm mm ilerledıgını gorceksın nefes al ver verırken ıt kasıldıgın yerde cıkarma bıraz bekle guzel seyler dusun kasılma gecınce devam et bu sekılde ıcerıyı anlyıp gordugunde p..s cok daha kolay olck pozısyonunuda kendın belırle ıster arkana yaslan yarı oturur vazıyette ister baska turlu ama ben az once soledıgım gıbı yapmıstım cok daha iidi bi kac asamadan sonra p..sede gecersın

ay ben cok korkagım ya normalde hiç korkak değilim iş oraya gelince korku sarıyo evet ıkınmakta çok iş varmıs bu sefer ıkınıp bakıcam o zaman bugün ilk işim jel almak inş bende yencem sen kurtuldunmu

emin ol jelle ya da kayganlaştırıcıyla daha rahat olur.bravo sana bunlar olmadan da yapabilmişsin.ki bunlarla sana çocuk oyuncağı gibi gelecek.peki doktora fizylojik bi sorun var mı diye gitmiş miydin??

hayır doktora hiç gitmedim 2,5 sene oldu evleneli bakalım bi kaç denem yapıcam egzersiz olmazsa doktora gdicem kurtulmak istiyorumm :(

anam bu ne sac duzlestırıcısı gıbı bişi bu bunu içine sokup bıde acıomu:S:S:S:S bu muayneyı dep olmak sart mı elvanS::S:

$5201.webp Bak canim burda gördügün o iki kapak kapali oluyo girdirdiginde $Vajinal_Spekulum_4e8cae498fa01.webp bu sekilde oyzden bu neki aparatlarin yaninda içine sokuncami artik açiyo kapaklari bilmiyorum ama hiçbisey hissetmedim inan bana.. Hiçbisey sart degil tabi ama en azindan bu korkunuda yenmis oluyosun hem kontrol etmis oluyo seni ve hamile olunca alttan ultrason korkunu yeniyosun.. ben kesinlikle tavsiye ediyorm bi okadar güven kendi kendime bunu alabilince ki bundan daha buyuk aparatlar aldik yani bu neymis yaninda hiç..

ay ben cok korkagım ya normalde hiç korkak değilim iş oraya gelince korku sarıyo evet ıkınmakta çok iş varmıs bu sefer ıkınıp bakıcam o zaman bugün ilk işim jel almak inş bende yencem sen kurtuldunmu

valla bende aynen ole hersey ii guzel iş oraya gelınce insanı bı korku sarıo tabı bilmedıgımız ıcın ole oluo ben parmagı bı bogum soktum acımadı ıkıncı bogumda acıycak o zaman dedım ugrastım baktım acımadı dedım bıraz daha ılerleyınce acır yok hala acımadı acı yok ben acı beklıorum butun parmakları tek tek ddenedım ıkı parmakda ee yok hıc bırınde acımadı p..si denedım parmaklar acıtmadı bu da acıtmaz dedım gercekten ole oldu bende cumartesı gunu yendım buradakı arkadaslarım sayesınde bende cok cesaretlıyımdır ama emın ol vajı konusunda bende cok korkakdım yendım bıttımı bana gore bıtmedı gıt gele calıustırcam kendımı ama yıne acıycak dıe beklıorum emınım onda alısınca acımıomus dıcem ama bazı seylerı bılınc altı kolay atmıo demekkı

kızlar hepinizi aynı anda burda görmek ne güzel,ben size iyi haberler vermeyeğeim :((((( dün deneme yaptık olmadı,kastım yine,süreyi çabuk kullanmak lazımmış,ben çok ağırdan aldım,milim milim ilerleyeceğim diye dur bekle, az bekle derken yumoş oldu:(((((( p...sin başı girdi gerisi yok.:(((( bu arada benim reglimde düzensizlik başladı,bu ayın 10 olması lazımdı hala yok,göğüslerim ağrıyor,olack gibi sancıda var ,konrtol ediyorum yok,son zamanlarda 2-3 ay düzenli bir ay sekteye uğruyor,neden acaba?

4 mayısta yendim canım.gebelik son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplanıyor.

candy
kuzummmm canımmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. yahu ben evlendim adetlerim düzensizleşti zaten birde vajiyi yendim iyice bozuldu geçen ay 29 bu ay 34 günde geldi yumurtlamamı hesaplayamıyorum ovulasyon testi alacaktım ondan da vazgeçtim bebek istiyorummmmmmm :) ama eşimi doktora götüremiyorum çocukken kemoterapi görmüş spermiyografi yapılması lazımmış doktor dedi ama gitmiyor gıcıkkkk
birde esas sorumu soruyorum jel kullanarak mı hamiş kaldın tatlım[/QUOTE]

ben de graves var regli düzenli olmadigi gibi her regli de yumurtlama olmayadabiliyor. ovuluasyon testlerine daha stabil bir alternatif olsun diye ben ovulasyon monitorlerden aldim. henüz kullanmadim ama monitör testlerden 2-3 gün önce günü sak diye buluyor. %99 gibir bir basari orani varmis. bilhassa reglisi düzenli olmayanlara tavsiye ederim. elbet ki kk'da topigi de var. dileyen surdan inceleyebilir: http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...k-clearblue-clearplan-hamilelik-monitoru.html

hayır doktora hiç gitmedim 2,5 sene oldu evleneli bakalım bi kaç denem yapıcam egzersiz olmazsa doktora gdicem kurtulmak istiyorumm :(

asma yuzunu iice asılırsan egzersıze olur vazgecmemelısın bılmıorum yalnıs mı dusunuorum ben egzersızı bıraz daha ılerletıp ole p..s yapmak ısterdım ama böle oldu.yanı bnm dusuncem su egzersızle esnıo ya beyınde de iş basıtlesıo boylelıkle gerı kalan hersey daha kolay oluo ama bak bn egzersızlerde acele ettım dıe gıt gele gecemedım henuz ben ondan bılıorum ama bunlarıda ogrences buradan

Eki Görüntüle 447425 Bak canim burda gördügün o iki kapak kapali oluyo girdirdiginde Eki Görüntüle 447426 bu sekilde oyzden bu neki aparatlarin yaninda içine sokuncami artik açiyo kapaklari bilmiyorum ama hiçbisey hissetmedim inan bana.. Hiçbisey sart degil tabi ama en azindan bu korkunuda yenmis oluyosun hem kontrol etmis oluyo seni ve hamile olunca alttan ultrason korkunu yeniyosun.. ben kesinlikle tavsiye ediyorm bi okadar güven kendi kendime bunu alabilince ki bundan daha buyuk aparatlar aldik yani bu neymis yaninda hiç..

aparatlar bundan buyuk yaniiii hmmmmm ıyyyyyyyyyyy aman yarabbi yardım et bana ama ne guzel sen tamamen aşmışsın cnm konusmandakı güvenden bellı belkı hala yenememıs olmamdan dolayı bana korkunc gelıoo...

vay anam vay neleri yicuk daaaaa neler var......:9::9: hakkaten sac duzlestırıcı gbı korkularla yuzlesmek sanırım bunun gbı bseeeeeee:53: uyyyyyyyş gocaman

tatlım onların plastik olanları da var ben tanışmıştım:)) bi de tanıştığım zaman daha vaji olduğumu bilmiyordum ama vaji tedavisinden sonra ultrasonla (tabi başka doktor şehir dışında) baktırmıştım yumurtalıklara bi sorun var mı diye.ve ultrasonla hiçbir sorun yaşamamıştım kolay olmuştu.bu da gözünü korkutmasın öyle büyük göründüğüne bakma oradan bebiş çıkıyo sonuçta.

valla bende aynen ole hersey ii guzel iş oraya gelınce insanı bı korku sarıo tabı bilmedıgımız ıcın ole oluo ben parmagı bı bogum soktum acımadı ıkıncı bogumda acıycak o zaman dedım ugrastım baktım acımadı dedım bıraz daha ılerleyınce acır yok hala acımadı acı yok ben acı beklıorum butun parmakları tek tek ddenedım ıkı parmakda ee yok hıc bırınde acımadı p..si denedım parmaklar acıtmadı bu da acıtmaz dedım gercekten ole oldu bende cumartesı gunu yendım buradakı arkadaslarım sayesınde bende cok cesaretlıyımdır ama emın ol vajı konusunda bende cok korkakdım yendım bıttımı bana gore bıtmedı gıt gele calıustırcam kendımı ama yıne acıycak dıe beklıorum emınım onda alısınca acımıomus dıcem ama bazı seylerı bılınc altı kolay atmıo demekkı

canım bens eni kendime çok yakın gördüm burda bana yardım et nolur reglim bugün bitiyo giderken jel alıp calısmam gerek ama ben calısıyorum akşamları yaparım ancak bana yardım et lütfen istersen özlede konusabiliriz. Sen nerdensin bu arada

:53::53::53::53:kız allah ıyılıgnı versin ödümü yardıııııın:53::53::53::53::53: şaka şaka :9::9::9: canım daaaaa sen sımdı bunu aldın valaha helal kız sana tebrık ederım hemen her gece pen.... devam şu aldıgna bakasana :53::53::53:

:9::9::9: Güldürdün beni Allahta seni en kisa zamanda güldürsün bu beladan kurtulmus olarak

Ya gözünde bukadar Büyütme gerçekten çok basit ya hissetmedim diyorum kkiz benim aci esigimde çok düsük ha sinekten kaçan biriyim yaniiii düsün :83::83::83::83:

tatlım korkma sakın o şey sadece parmak kadar ince bişey yani kokrmanı gerektirecek bişey yok merak etme ben gördüm onu... biz korksak hadi neyse kuzum sen yendin artık çok şükür pe...ten çok küçük o şey

Katiliyorum çok minicik p.s bunun kaç kati.. o resimde büyük gözüküyo ama orta parmak kadar bisey bi sapi

Back
X