- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #110.681
vuuuu herkesler burada ben hıc bole toplu yakalyamıodum sizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay cok tebrikler, cok istiyordun =) saglikla kucagina al insallah.
evet egzersiz yapcam ilk baslıcam daha hiç bişeysiz ilk gece cok az oldu gecen aylarda da eş parmagı bi bölümü bunlar hiç bişeysiz jelle felan rahat olurmuyum sizce ilk deniycemm
KİZLARRRRRRR MUAYENW OLDUMMM SPEKULUMU GİRDİRDİ DOKTOR İNCE CATALA CİKİNCA KASTİMM KENDİMİ KADİB RAHAT OL DEDİ GEVSEMEMİ BEKLEDİ SONRA Bİ GİRDİRDİ HİSSETMEDİM BİLEEEEEEEEEE KADİNA 4 KEZ PES PESE ne yani simdi icindemi diye sorup sorup durdummm
yirtilma normalmis cok cabuk iyilesiyomus.. sepkulumu girdirince bi cubuk yardimiyla bsyler yapti icerde anlamadm ama rahim agzi kanser varmi yokmu kontrolu icinmis 2 senede bir olunuyomuss
kadin once gecmisimi sordu egzersizlerin nasl gectiigni fln snra muayene bitince bukadar cabuk olacagini kolay olacagini ummazdim dediiii![]()
ve kalin spekulumdu eger bu olmazsa incesini deneriz dedi gerek bile kalmadi ALLAHİM OKADAR MUTLUYUMKİ USTUMDEN VAJİNUSMUS KADAR Bİ yuk kalkti sanki tekrar suan arabadayimm ciglik atiyorumm![]()
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sağlık ocağına gittim tekrar test yaptırmak için.ama benim dün çıkmayan test sonuçlarım ne hikmetse çıkmış ve HA-Mİ-LE-YİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:
canm bak istersen önce eş denemesi yapma yavasdan basla ama hızlı ilerle.reglın bıtınce jelını alırsın baska hıc bısıye gerek yok ama sende bnm gıbı hersey olsun tedbır dıosan elinin altında egzersıze baslamadan strec fılm kulak cubugu hemsıre eldıvenı olsun bırıyle olmassa dıerını denersın bende cok korkak oldugum ıcın kulak cubugu kucuk ve ınce ya onla basladım once kegel egzzersızlerı yapıosun sonra aynada bı bes on dakıka ıncele nefes al ver nefes verırken ıkın delık acılıo gorceksın ben delıgıde hemen gorememıstım dedmkı gormeyı bıle beceremıorum ben egzersız bıle yapamıycam dedım aynayı bıraktım kalktım bı kac dakıka sonra ayna basına gerı dondum pes edemezdım nefes aldım verdım kuvvetlıce ve ıkındım baktım delık:) cok sevındım.delıgıde gordukten sonra vajınaya bol jelı sur parmak yada mum yada kulak cubugu sana kalmıs bunuda jelle ve basla mm mm ilerledıgını gorceksın nefes al ver verırken ıt kasıldıgın yerde cıkarma bıraz bekle guzel seyler dusun kasılma gecınce devam et bu sekılde ıcerıyı anlyıp gordugunde p..s cok daha kolay olck pozısyonunuda kendın belırle ıster arkana yaslan yarı oturur vazıyette ister baska turlu ama ben az once soledıgım gıbı yapmıstım cok daha iidi bi kac asamadan sonra p..sede gecersın
emin ol jelle ya da kayganlaştırıcıyla daha rahat olur.bravo sana bunlar olmadan da yapabilmişsin.ki bunlarla sana çocuk oyuncağı gibi gelecek.peki doktora fizylojik bi sorun var mı diye gitmiş miydin??
anam bu ne sac duzlestırıcısı gıbı bişi bu bunu içine sokup bıde acıomu:S:S:S:S bu muayneyı dep olmak sart mı elvanS::S:
ay ben cok korkagım ya normalde hiç korkak değilim iş oraya gelince korku sarıyo evet ıkınmakta çok iş varmıs bu sefer ıkınıp bakıcam o zaman bugün ilk işim jel almak inş bende yencem sen kurtuldunmu
evet egzersiz yapcam ilk baslıcam daha hiç bişeysiz ilk gece cok az oldu gecen aylarda da eş parmagı bi bölümü bunlar hiç bişeysiz jelle felan rahat olurmuyum sizce ilk deniycemm
4 mayısta yendim canım.gebelik son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplanıyor.
hayır doktora hiç gitmedim 2,5 sene oldu evleneli bakalım bi kaç denem yapıcam egzersiz olmazsa doktora gdicem kurtulmak istiyorumm![]()
Eki Görüntüle 447425 Bak canim burda gördügün o iki kapak kapali oluyo girdirdiginde Eki Görüntüle 447426 bu sekilde oyzden bu neki aparatlarin yaninda içine sokuncami artik açiyo kapaklari bilmiyorum ama hiçbisey hissetmedim inan bana.. Hiçbisey sart degil tabi ama en azindan bu korkunuda yenmis oluyosun hem kontrol etmis oluyo seni ve hamile olunca alttan ultrason korkunu yeniyosun.. ben kesinlikle tavsiye ediyorm bi okadar güven kendi kendime bunu alabilince ki bundan daha buyuk aparatlar aldik yani bu neymis yaninda hiç..
vay anam vay neleri yicuk daaaaa neler var......hakkaten sac duzlestırıcı gbı korkularla yuzlesmek sanırım bunun gbı bseeeeeee
uyyyyyyyş gocaman
valla bende aynen ole hersey ii guzel iş oraya gelınce insanı bı korku sarıo tabı bilmedıgımız ıcın ole oluo ben parmagı bı bogum soktum acımadı ıkıncı bogumda acıycak o zaman dedım ugrastım baktım acımadı dedım bıraz daha ılerleyınce acır yok hala acımadı acı yok ben acı beklıorum butun parmakları tek tek ddenedım ıkı parmakda ee yok hıc bırınde acımadı p..si denedım parmaklar acıtmadı bu da acıtmaz dedım gercekten ole oldu bende cumartesı gunu yendım buradakı arkadaslarım sayesınde bende cok cesaretlıyımdır ama emın ol vajı konusunda bende cok korkakdım yendım bıttımı bana gore bıtmedı gıt gele calıustırcam kendımı ama yıne acıycak dıe beklıorum emınım onda alısınca acımıomus dıcem ama bazı seylerı bılınc altı kolay atmıo demekkı
kız allah ıyılıgnı versin ödümü yardıııııın
şaka şaka
canım daaaaa sen sımdı bunu aldın valaha helal kız sana tebrık ederım hemen her gece pen.... devam şu aldıgna bakasana
![]()
Güldürdün beni allahta seni en kisa zamanda güldürsün bu beladan kurtulmus olarak
ya gözünde bukadar büyütme gerçekten çok basit ya hissetmedim diyorum kkiz benim aci esigimde çok düsük ha sinekten kaçan biriyim yaniiii düsün :83::83::83::83:
tatlım korkma sakın o şey sadece parmak kadar ince bişey yani kokrmanı gerektirecek bişey yok merak etme ben gördüm onu... biz korksak hadi neyse kuzum sen yendin artık çok şükür pe...ten çok küçük o şey
ayyyyyyyyy ben hakkaten cok ödlegim elvan yaaa