• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sen nıe beklıosun yaaaaa lutfen bekleme aparatta o kadar santım almıssın neyı beklıon yazık deılmı sana esıne kız huuuuu sana diom......

anammmmmmmm kafama taş geldi bi yerden:44:
sağol canım bende ööle uyuşuyom işte... geen gün eşim bana ne didi biliyormusunuz sen milleti gaza getiriyon getiriyon kendini niye getirmiyon demesin mi:53: hönk diye kaldım ööle... yaaaaaaaaaa diyeceğine değil duyacağına bak demişler... bende şey kem küm felan filan geveledim :37: sonra dedimki hayatım 3parmak kalınlığında aparatı alırsam yırtılabilir demişti doktor dedim sen yanımda ol isterim dedim neyse sonra takmadım kafaya:36: şaka maka bugün bende gaza geldim ya bi egzersiz ya bi deneme yapsam iyi olacak... ya benim 3.aparat 9.5cm onu alabiliyorum ama 4. yani son 11.5cm onu alamıyorum kaç sefer denedim... aceba erinmesemde 10-10.5cm lik bi aparat daha yapsam mı diyorum ne dersiniz... yoksa 11.5cm i korkuyom alamıyom:14:

ya ben aparatla yapmama sanırım ama çönce bi parmak sonra 2 felan deneyerek yaparım mum belkii mumun arkasına mı yoksa yanan tarafamı yapıcaz bu işlemi

Sen önce parmakla basla canim.. Mumun arkasinami yan tarafina mi derken?? Canim mumun etrafini mezureyle ölçüyoruz.. kendin hangi cmleri istiyosan o sekilde hazirliyosun, ( ilk pasta mumuyla basliyorlar) sonra büyük bi mum aliniyo herhalde etrafini ölç mezurayla su sekilde olabilir kalinliklari ; 5,5cm, 7,5cm, 8,5cm, 9,5cm 10,5cm yada nasil istiyosan ama en fazla 11cm yeterli canim
9 cmle , 10 cmle yenenler çok..

mumun etrafi peçeteyle sariliyo sonra streçleniyo, ardindan prez. geçiriliyo, yani mumun tümü kaplanmis halde oluyo

canım ya ne mutlusun yazılarından fışkırıo resmen candy esınden yazsana brez nası soyledın hamıle oldugnu bırden mı yoksa ozel bseymı yaptın yoksa beklıyomuydu duyuıgunda ne yaptı ne tepkı verdı ondan sonrakı hallerı nasıl degısıyomu erkekler bebek geldıgnı duyunca...ay cok sordum :17::17: ben hala yenmedım ama hep onun hayalını kurarım acaba nası soylesem ben gızlıce yaparım testı falan hersey tam kesın olunca ılk ona söylerım dıe hayal edıorum ahhhhhhhhhhhhhhh bu aksam dısarı cıkalım derım ve orda söylerdım heralde yadaa dayanamaz hastanede arayı verırdım hemencik aayyyyy inş lah allahım tez vakıtte yasat bunları isteyen arkadaslarıma ve sonrada bana amııın...

egzersizlere gaz ver o da olacak inşallah balımm:23::23: hep bebeğimle konuşmak isterdim herşeyi henüz çok minik pek konuşmuyoruz ama keseyi görüp kalbinin sesini duyunca çenemiz çok düşücek herhalde:9::9: ben akşama kadar evde olduğumdan birikiyo ,akşam eşim gelince nerdeyse aralıksız konuştuğumdan eşim deliriyodu,iyi olacak:9: napiim akşama kadar birikiyo,sana patlıyorum diyorum bıkıyo adamcağız:37::37: günde belki 50 kere sesleniyorum kendisine.

canım ben cuma günü yaptırdım ya testi,pzt.belli olacaktı sonuç.eşimde evdeydi o gün.birlikte gittik çok heyecanlıydık.doktor demez mi laboratuarımız değişti,demir,hemogram,tiroit testleriniz çıktı ama beta hcg çıkmamış diye.masum masum eve döndük.normalde adetimden bi gün önce test yapmazdım,yolculuğa çıkacaktık sonuca göre ve ben kendimi diğer tüm aylardan farklı hissediyordum.salı günü tekrar kan vereyim diye gittim doktor yanına çağırdı sizin dün çıkmayan testleriniz çıktı,betahcg niz yüksek dedi gülümseyerek.ohhhhhhh dedim içimden gülümseyerek.eşimi aradım ama evde söyleyim diye kan verdim eve gidiyorum yarın bakıcaz dedim.eve gidince dayanamadım.arayıp söyledim.çünkü eşime söylemeden kimseye de söyleyemezdim.eve gelince yüz ifadesini görebildim.kapıdan girer girmez sarıldık birbirimize.alnımdan öptü.tebrik etti.biraz erken söylediğime kızdı ama ondan başkasına.(ablasının 2 bebeği karnında öldü,gözü korktu sanırım.ama biri 3 aylıkken ,diğeri 6 aylıktı.herkese öyle olsa kimse doğurana kadar söylemez Allah korusun)

junior bal geliyoooor:21: (soyadımız bal da ) çok tatlı bi aile olucaz inşallah...

Sen önce parmakla basla canim.. Mumun arkasinami yan tarafina mi derken?? Canim mumun etrafini mezureyle ölçüyoruz.. kendin hangi cmleri istiyosan o sekilde hazirliyosun, ( ilk pasta mumuyla basliyorlar) sonra büyük bi mum aliniyo herhalde etrafini ölç mezurayla su sekilde olabilir kalinliklari ; 5,5cm, 7,5cm, 8,5cm, 9,5cm 10,5cm yada nasil istiyosan ama en fazla 11cm yeterli canim
9 cmle , 10 cmle yenenler çok..

mumun etrafi peçeteyle sariliyo sonra streçleniyo, ardindan prez. geçiriliyo, yani mumun tümü kaplanmis halde oluyo

içe giren tarafı yanan tarafımı yanmayanmı onu diyorum

anammmmmmmm kafama taş geldi bi yerden:44:
sağol canım bende ööle uyuşuyom işte... geen gün eşim bana ne didi biliyormusunuz sen milleti gaza getiriyon getiriyon kendini niye getirmiyon demesin mi:53: hönk diye kaldım ööle... yaaaaaaaaaa diyeceğine değil duyacağına bak demişler... bende şey kem küm felan filan geveledim :37: sonra dedimki hayatım 3parmak kalınlığında aparatı alırsam yırtılabilir demişti doktor dedim sen yanımda ol isterim dedim neyse sonra takmadım kafaya:36: şaka maka bugün bende gaza geldim ya bi egzersiz ya bi deneme yapsam iyi olacak... ya benim 3.aparat 9.5cm onu alabiliyorum ama 4. yani son 11.5cm onu alamıyorum kaç sefer denedim... aceba erinmesemde 10-10.5cm lik bi aparat daha yapsam mı diyorum ne dersiniz... yoksa 11.5cm i korkuyom alamıyom:14:

naptin sen ya 9,5 tan 11,5 buçuga erinmek yok :20: hadi kendine 10cmlik yada 10,5 luk bi aparat hazirla bende 10,5cmle yendim.. korkma çok az bi fark var 9 buçukla 10 buçugun arasinda hadi bu aksam güzel haberler ver artik bize.. :16:

canım cok tebrik ederim ne güzel bişeydir bu Allahım sağsalim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bizlerede vajiden kurtulup bebişimizin olmasını nasip etsin insallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn

ya ben aparatla yapmama sanırım ama çönce bi parmak sonra 2 felan deneyerek yaparım mum belkii mumun arkasına mı yoksa yanan tarafamı yapıcaz bu işlemi

tatlım kimisi parmakla daha rahat imisi de aparatla... ben ilk serçe denedim oldu çok şükür... sonra diğer parmakları tek tek... sonra eşimin parmağıyla denedm çünkü hem iç yapısını yönünü öğrensin hemde nerde kasıldığımı anlasın diye.. oda çok şükür oldu ama bir türlü 2 parmağa geçemedim... ben baktım 2 parmak olmuyo beyaz uzun bakkal mumlarından aldım 4 tane.. mumun yanan kısmı ince ya tatlım girişi daha rahat oluyo... mumun ucu dahil her yerine bir iki kat peçete sardım ki hem sert olmasın hemde azcık kalınlaşsın diye sonra streç filmle sıkıca sardım... kullanırken üzerine pre.... geçirip kullanıyorum... bu şekilde 4 farklı boy yaptım... 2 parmağı alacam diye beklesem baya beklermişim:)) ama parmak gerçekten içini tanımada çok önemli... zaten ne hissediyorsan giriş kısmında hissediyorsun içerisi uzun ve kocama geniş bi yer ve içerde his yok tatlım...denerken şuna dikkat et.. direkt değil yönü .. önce birkaç cm direk sonra popoya doğru eğimli aklında olsun

canım cok tebrik ederim ne güzel bişeydir bu Allahım sağsalim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bizlerede vajiden kurtulup bebişimizin olmasını nasip etsin insallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:49:

hoşbuldum canım iyi diyelim iyi olalım vajiyi halletmedikce mutluluk haram bize sen nasılsın ne alemdesin

neden bu kadar karamsarsın tatlım... nerde takıldınki sen? bak benden eski kimse yok sanırım burda ben geçen seneden beri uyuşup duruyom ama aynı zamanda ilerliyorumda sen neden bu kadar olumsuz düşünüyon?

tatlım kimisi parmakla daha rahat imisi de aparatla... ben ilk serçe denedim oldu çok şükür... sonra diğer parmakları tek tek... sonra eşimin parmağıyla denedm çünkü hem iç yapısını yönünü öğrensin hemde nerde kasıldığımı anlasın diye.. oda çok şükür oldu ama bir türlü 2 parmağa geçemedim... ben baktım 2 parmak olmuyo beyaz uzun bakkal mumlarından aldım 4 tane.. mumun yanan kısmı ince ya tatlım girişi daha rahat oluyo... mumun ucu dahil her yerine bir iki kat peçete sardım ki hem sert olmasın hemde azcık kalınlaşsın diye sonra streç filmle sıkıca sardım... kullanırken üzerine pre.... geçirip kullanıyorum... bu şekilde 4 farklı boy yaptım... 2 parmağı alacam diye beklesem baya beklermişim:)) ama parmak gerçekten içini tanımada çok önemli... zaten ne hissediyorsan giriş kısmında hissediyorsun içerisi uzun ve kocama geniş bi yer ve içerde his yok tatlım...denerken şuna dikkat et.. direkt değil yönü .. önce birkaç cm direk sonra popoya doğru eğimli aklında olsun

ya cnm prez kullanmasak olmazmı ben hiç sevmiyorum onu bu dört boyu peçete yardımıyla kalınlıasıp inceltiyosun dimi zaten girişten bi girse içeri rahat olacakta

naptin sen ya 9,5 tan 11,5 buçuga erinmek yok :20: hadi kendine 10cmlik yada 10,5 luk bi aparat hazirla bende 10,5cmle yendim.. korkma çok az bi fark var 9 buçukla 10 buçugun arasinda hadi bu aksam güzel haberler ver artik bize.. :16:

tamam tamam kızmayınnnnnnnnnnnn :3: ben aynen ööle yapıcam kuzum en mantıklısı o.. ne kendimi çabalattırıyorum bilmiyorum... 10-10.5 cm hazırlayayım daha rahat alırım onları... ohhhhhhh be içim rahatladı şimdiden... ben unutmuşum 9larda 10larda yenenlerin olduğunu sağol canım hatırlatığın için artık daha güçlüyüm hehe:15:

neden bu kadar karamsarsın tatlım... nerde takıldınki sen? bak benden eski kimse yok sanırım burda ben geçen seneden beri uyuşup duruyom ama aynı zamanda ilerliyorumda sen neden bu kadar olumsuz düşünüyon?

insan başaramadıkça umutsuzluga düşüyor elimde degil yani işaret parmagımı bile alamadım ben ama karamsar degılım yınede kucuk bi umudum var insallah kurtulucaz sen naptın

tamam tamam kızmayınnnnnnnnnnnn :3: ben aynen ööle yapıcam kuzum en mantıklısı o.. ne kendimi çabalattırıyorum bilmiyorum... 10-10.5 cm hazırlayayım daha rahat alırım onları... ohhhhhhh be içim rahatladı şimdiden... ben unutmuşum 9larda 10larda yenenlerin olduğunu sağol canım hatırlatığın için artık daha güçlüyüm hehe:15:

Ben söyliyim neden; Erteleyip kaçiyosun iste :9::9:
Evet çogunluk 10, 10,5cmde yeniyo canim.. Hatta kimisi 9 da bile yeniyo yani sen cesaretini toplayip denesen yenebilir durumdasin suan..
Güçlü ol, inan güven kendine :) Olacak Allahin izniyle

Canim sende o meleklerdensin :) Yenipte kalanlardansin :) Allah sendende razi olsunn, herseyi gönlüne göre versin :71:
Ben burdaki bu dostluga hayranim gerçekten, bu bag kopsun istemem :)

Ay canım benim sağol :)

Arkadaslar

Ilk olarak hangi egzersizlerle baslayabilirim, ilk baslarda veriler kegel egzersizlermi yoksa baska egzersizlermi? Bu foruruma keske daha once kesfetseydim, fazla zaman bos durmusum.. Bu lanet hastaligi yenenleri tebrik ediyorum. Allah kimseye vermesinn.. Insallah bende ve obur arkadaslarda bu hastaligi en kisa zamanda yenerler ve gercek evli olmanin tadini cikarirlar ve kendilerini tamamen kadin hissederler,,

Canım, ilk başlarda vajinanın resmiyle başlamıştım ben, sonra ayna, daha sonra dokunmaya başlamıştım. Bu aşamalardan sonra parmak egzersizlerine geçmiştim. Kegel egzersizleri zaten başından sonuna her aşamada yapılıyor....

Canım ben parmakla aştım bu vajinusmus sorununu.Önce 1 parmak, 2 parmak ve 3 parmak. Bundan sonra eş parmaklarına geçmiştik...Önce 1 eş parmağı sonra 2 parmağı... Bundan sonra ilk denememizde yaptık Allaha şükürler olsun...

insan başaramadıkça umutsuzluga düşüyor elimde degil yani işaret parmagımı bile alamadım ben ama karamsar degılım yınede kucuk bi umudum var insallah kurtulucaz sen naptın

Canım yaaa, küçük umut deme. SEN BAŞARACAKSIN İNŞALLAH. GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ...

ya cnm prez kullanmasak olmazmı ben hiç sevmiyorum onu bu dört boyu peçete yardımıyla kalınlıasıp inceltiyosun dimi zaten girişten bi girse içeri rahat olacakta

canım bak şöyle anlatayım... bakkala git beyaz mum iste 4-5 tane 50 kuruş zaten... parmaktan uzun boyları ve parmak kalınlığında... neyse baş kısmında yanan ip varya onu da kes istersen pürüssüz oluyor iyi oluyor... sonra normal bi peçeteyle bir yada iki kat sar ama ucu yine ince kalsın .. ama ucunada sar biraz yumuşak olunca daha rahat olur... neyse üzerine stres film sar ki peçete muma iyice sarılsın... prezervatif geçirmemizdeki amaç şu tatlım pürüssüz oluyor ve hijyenik oluyor... streç fil geçirilmiş hali ne kadar pürüssüz gözüksede kırışık oluyor girerken huylanabilirsin... birde jelleyip denediğini düşün... yıkasannnnn kırışık olunca için rahat edermi... yıkamasannnnnnn her seferinde nasıl uğraşacan tekrar sarmaya... ben hatta şöyle yapıyorum... sağlık ocağında herkese her ay bedava 12 adet veriyorlar pre... bende rahat rahat kullanıyom o zaman... streçledikten sonra prezer... geçiriyorum ve işim bitince atıyorum onu yıkamayada gerek yok tekrar yapmayada...

Back
X