- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #111.321
bi duş alıp egzersız yapım dedım kızlarelimi kana buladım
ayyy cok guldum kendı kendıme
damla damla geldı braz bıraktım tam bıtsın yarın baslarım neyse kızlar mutluyum bılmıorum ıcımden mutluluk fıskırıo sanki
her gecen gun bu adama dahada asık oldugmu hıssedıorum ben manyak bi aşkla evlenmıstım hanı eşine hayraaan olanlardanım birde şu dertden kurtulsam amiiiin
yavuzcum çilekliye katılıyorum kızma kusme esıne kızlar benım kafama vura vura anlata anlata ögrettıler bana onlar müthiş bsey yapıolar aslında dayanıolar eşim basarısız bı gecenın ardından yne uykuya gecerken yuzunu eksıterek ufffff dıe seslenınce noldu dedım kasıklarım agrıo dedı
evet bılmıodum sonradan ögrendımkı bızım eslerımız yarım yamalak bosaldıkları ıcın en azından benım kocam öyle bu kasıklarda cok agrı yaparmıs tam 2,5 senedır beklıo senınkıde 7 senedır ben kocamla aramdakı askımın ınanılmaz bır sınavdan gectıgnı aşkımızın büyüklüğnü ve basardıktan sonra bizi hıc bseyın yıkamayacagna emınım artık
yaniiiiiii demem o ki o kelimeye hiiiiç takılma derim onlar can degilmi kac senedır bır umutla bızı beklıyorlar canımmm
![]()
benım stresım bana yetıyo zaten bıde o uzzerıme gelınce ıyıce yıkılıyorum neyse zaten telafı etmeye calısıyo benı sevdıgını bılıyorum bende senın gıbı esıme hayranım bız onunla nelerı atlattık herkese karsı geldık evlendık elımızı hıc bırakmadık onuda anlıyorum aman neyse allah kımsenın mutlulugunu bozmasın