• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bi duş alıp egzersız yapım dedım kızlar:6::6: elimi kana buladım:52::52::52::52::52:ayyy cok guldum kendı kendıme :52: damla damla geldı braz bıraktım tam bıtsın yarın baslarım neyse kızlar mutluyum bılmıorum ıcımden mutluluk fıskırıo sanki :nazar::nazar:her gecen gun bu adama dahada asık oldugmu hıssedıorum ben manyak bi aşkla evlenmıstım hanı eşine hayraaan olanlardanım birde şu dertden kurtulsam amiiiin :21::21: yavuzcum çilekliye katılıyorum kızma kusme esıne kızlar benım kafama vura vura anlata anlata ögrettıler bana onlar müthiş bsey yapıolar aslında dayanıolar eşim basarısız bı gecenın ardından yne uykuya gecerken yuzunu eksıterek ufffff dıe seslenınce noldu dedım kasıklarım agrıo dedı :14::14: evet bılmıodum sonradan ögrendımkı bızım eslerımız yarım yamalak bosaldıkları ıcın en azından benım kocam öyle bu kasıklarda cok agrı yaparmıs tam 2,5 senedır beklıo senınkıde 7 senedır ben kocamla aramdakı askımın ınanılmaz bır sınavdan gectıgnı aşkımızın büyüklüğnü ve basardıktan sonra bizi hıc bseyın yıkamayacagna emınım artık :48::48::48: yaniiiiiii demem o ki o kelimeye hiiiiç takılma derim onlar can degilmi kac senedır bır umutla bızı beklıyorlar canımmm:31::31:

benım stresım bana yetıyo zaten bıde o uzzerıme gelınce ıyıce yıkılıyorum neyse zaten telafı etmeye calısıyo benı sevdıgını bılıyorum bende senın gıbı esıme hayranım bız onunla nelerı atlattık herkese karsı geldık evlendık elımızı hıc bırakmadık onuda anlıyorum aman neyse allah kımsenın mutlulugunu bozmasın

kızlar sela ve kalbim4mevsimden haber varmı foruma hiç girmiyolar son zamanlarda merak ettim bir de belitin sıkıntıları vardı galiba hamilelikle ilgili o nasıl oldu acaba bilgisi olan varmı

belıtın bir oglu olduuuu cookk sekerrrr bıraz erken geldı tosuncuk...bebişinle ılgılenıyor onun ıcın gelemıyordur cnm

iyi geceler kızlar
raporumu vereyim dedim 11 cm çalışıyorum ama çok zorlanıyorum ya yarıya kadar oluyo ondan sonrası yanıyo sızlıyo gibi bişler hissediyorum.10 cm rahat aslında ama arada 1 cm var okadar farketmemesi lazım niye böle acaba ki?bide aparatı içimden çıkarırken içim çıkıyo sanki ya v..ji çok kötü oluyo sanki dışarı çekiliyo gibi hissediyorum bu normalmiii?bana yardım edin lütfennnn

slm kızlar.sayfayı takip ediyorum bi süredir çok şey öğrendim burdan.ben evleneli 20 gün oldu.ilk hafta hiç dokunduramadım oraya şimdi 2 parmağa kadar ilerledim.ama daha ilerisi gelmiycek gibi geliyo.bundan sonra ne yapmam lazım :(:(

iyi geceler kızlar
raporumu vereyim dedim 11 cm çalışıyorum ama çok zorlanıyorum ya yarıya kadar oluyo ondan sonrası yanıyo sızlıyo gibi bişler hissediyorum.10 cm rahat aslında ama arada 1 cm var okadar farketmemesi lazım niye böle acaba ki?bide aparatı içimden çıkarırken içim çıkıyo sanki ya v..ji çok kötü oluyo sanki dışarı çekiliyo gibi hissediyorum bu normalmiii?bana yardım edin lütfennnn

canım aparatı cekerek cıkarma bırak sen o kendılıgınden cıkar basınclı gıbı orası

Canim ya gitmeyip kalsaydin çoktan kurtulmustun belkide.. :( Nekadar vaktini ayirirsan okadar çabuk yenersin.. Ben 10buçukta yendim.. Bence 12 cm gereksiz.. çogumuz 10cmde rahatlikla yeniyoruz canim.. Esine dogal sekilde yaklasmaya çalis.. Sonrasinda dene canim ona söyleme ama deneme yapmak istedigini.. (denemeden önce gizliden aparatinla çalis canm çok faydasi oluyo)

evet cnm haklısın üstüne düşseydim egzersizlerin bukadar uzamazdı ama inan maşallah diyim kendime bu ara sık sık yapmaya çalışıyorum hava şartlarıda uygun ya cnm haklısın belki 10cmde yenerimde işte eşimi bekliyorum buara çok stresli yoğun çalışıyo üstüne gitmek istemiyorum kısmet inşallah haziran bitmeden bende yendimmm diye halay çekecem burdaaaa

iyi geceler kızlar

aparatin mumdan mi? ben de en cok cikarirken huylaniodum. velhasil asil diyecegim, benim dilatör setim silikondandi. yumusak, egilip bükülen cinsten. bunun 7-5 cm cevre kalinliginda olan bile penisten sertti. penis daha kolay. kendine niye eziyet ediyorsun ki =(, deneme yapsan önce. belki 11 cm'ye ihtiyac duymayacaksin bile.

slm kızlar.sayfayı takip ediyorum bi süredir çok şey öğrendim burdan.ben evleneli 20 gün oldu.ilk hafta hiç dokunduramadım oraya şimdi 2 parmağa kadar ilerledim.ama daha ilerisi gelmiycek gibi geliyo.bundan sonra ne yapmam lazım :(:(

merhaba...çok yeni evlisin şimdiden harekete geçmen süper...parmak egzersizinde 2 parmak oldukça iyi bir aşama..2 parmakta zorlanıyor musun? p.....s hiç denedin mi?

canım aparatı cekerek cıkarma bırak sen o kendılıgınden cıkar basınclı gıbı orası

tamam canm bundan sonra öyle yaparım kendiliğinden çıksın evet ya öyle bi basınç ki o içeri doğru çekiyo ben dışa doğru aparat zaten kalın içim çıkıyo resmen yaa.peki bişe sorcam p...s tede mi öyle oluyo içimiz çıkıyo gibi olurmu ondada?:18:

tamam canm bundan sonra öyle yaparım kendiliğinden çıksın evet ya öyle bi basınç ki o içeri doğru çekiyo ben dışa doğru aparat zaten kalın içim çıkıyo resmen yaa.peki bişe sorcam p...s tede mi öyle oluyo içimiz çıkıyo gibi olurmu ondada?:18:

yok canım olmuyo aparatlardan daha kolay p...s.acık olcak bıraz ama oda bırak kendılıgınden cıksın dene artık zamanı gelmış anlamıycaksın bile ınşallahh

merhaba...çok yeni evlisin şimdiden harekete geçmen süper...parmak egzersizinde 2 parmak oldukça iyi bir aşama..2 parmakta zorlanıyor musun? p.....s hiç denedin mi?

2 parmakta hafif acı oluyo ama dayanılmıycak gibi değil yeni geçtim ona.p..s i hep deniyoruz olmuyo.sığmazoraya sanki yaa:(:(

aparatin mumdan mi? ben de en cok cikarirken huylaniodum. velhasil asil diyecegim, benim dilatör setim silikondandi. yumusak, egilip bükülen cinsten. bunun 7-5 cm cevre kalinliginda olan bile penisten sertti. penis daha kolay. kendine niye eziyet ediyorsun ki =(, deneme yapsan önce. belki 11 cm'ye ihtiyac duymayacaksin bile.

evet cnm aparat mumdan,çokta sert yaa off ne zaman bitcek bu çilee bıktım yaaa.canım denemeye henüz hazır değilim sanki 11 rahat yapınca yenecekmişim gibi geliyo beynimi öyle şartlamak istemiyorum ama ne bilim bide eşimi bekliyorum buara stresli yoğun çalışıyo işte bakalım ne zamana kısmet olcak ama ilk fırsatta denerim inş. merakta ediyorum ne olacak acaba diye yendim yazarım umarım burayaa

yok canım olmuyo aparatlardan daha kolay p...s.acık olcak bıraz ama oda bırak kendılıgınden cıksın dene artık zamanı gelmış anlamıycaksın bile ınşallahh

inşallah canım yaaa ben epeydir buradayım ara vermiştimm vermesem belkide yenecektim şimdiyee 2 ay kadar önceydi 9cmde zorlandım diye sinirlenmiştim attım aparatları sağa sola ağlama krizleri falan.şimdilerde tekrar başladım egzersize ama artık bırakmıcam inş. yaa en kısa zamanda denicemm

2 parmakta hafif acı oluyo ama dayanılmıycak gibi değil yeni geçtim ona.p..s i hep deniyoruz olmuyo.sığmazoraya sanki yaa:(:(

güldürdün beni:):) sığmaz olur mu hiç? bak ilk zamanlarda dokunamamışsın şimdi 2 parmağın olduğunu gördün aslında acı falanda yok biz kendimizi çok kastığımız için o giriş kısmında bir yanma oluyor,kendimizi tamamen serbest bırakamadığımız için oluyor..o zaman 2 parmakta biraz daha rahat olana kadar egzersize devam et, ben 2 parmaktan sonra p...s denemesine geçmiştim ki o 2 parmaktan çok daha kolay oldu...

inşallah canım yaaa ben epeydir buradayım ara vermiştimm vermesem belkide yenecektim şimdiyee 2 ay kadar önceydi 9cmde zorlandım diye sinirlenmiştim attım aparatları sağa sola ağlama krizleri falan.şimdilerde tekrar başladım egzersize ama artık bırakmıcam inş. yaa en kısa zamanda denicemm

p..s bunlardaN kolay canım.hiç ara verme bılıyosun bu erteleme hastalığı.benım kuzenim bana diyorduki aparatlarla yaparken ben iki doğum yaptım bu senin yaptığını yapamam neden zor yolu seçıyosun:)bende beni anlamıyo diye düşünüyodum ama p..s e geçınce anladım ki daha kolaymış.inşşşlah canım en kısa sürede yenceksin

belıtın bir oglu olduuuu cookk sekerrrr bıraz erken geldı tosuncuk...bebişinle ılgılenıyor onun ıcın gelemıyordur cnm

tatildeler ;) sela haftabasinda buralarda olur, kalbim4mevsim yeni gitti, gitmeden mesaj yazmisti.

bir sorun olmadığına sevndm :) belitin oğluna da ayrıca sevndm Allah analı babalı büyütsün ...

iyi geceler kızlar

canım 10,5 cm ile çalış 10 rahat oluyomuş fakat 11 dede zorlanıyomuş tam ortasını dene... aparatı kendin değil de ıkınarak çıkarmayı dene ıkındığında kendisi çıkar... o zaman o his geçiyo

canım ne güzelki en güzel günlerinizi heba etmeden burayı bulmuşun ve 2 parmağa kadar hemencecik gelmişin tebrikler.. 2 parmak 2 boğumu rahatça alabiliyorsan eğer 2 seçimin var benm doktorum 2 parmak 2 boğumdan sonra 2 parmak 1 boğumda parmaklarımı açıp kapattrmıştı yani makas gibi açıp kapatıyosun... bunu da rahat yaptıktan sonra pe..s başı denemesi yapın demişti tabi ben pe..ss başı denemesi yaparken bi baktım ki hepsini almışım ve yenmişim. bir başka seçimde şöyle3 parmak 1 boğum sonra 3 parmak 2 boğum ve bunları da rahat yaptıktan sonra pe..ss denemesi... hadi bakalım 20 günde ilerleyen biri bikaç günde bu aşamaları da geçer kolay gelsinnn...

iyi geceler kızlar

Kizzz ne dionuz o kadar okudum burayi ilk kez bole bsey duydumm ayyyy regl ken cengaver gbiyim bitince minik kedi oof of nasi disari cekilio kizlar anlamadim jel kayganlastirici falan ise yaramasi lazim aslinda burda bi hatun da sey yazmisti vaji o basincla kendi atio disari aparati yazmisti sanki :18::18:

Son düzenleme:
Back
X