• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benım mudurume doktor demıs ama hem rahatsızlıgını hem de alkolu. bılmıyorum doktor hatası ozaman. ayrıca ben basıt gıbı dusunmedım bır faydam olur mu arkadaslara dıye bu konuda bırseyler yazdım. ama sanırım yanlıs anlasıldım. bırını anlamak ya da yardım etmek ıcın onun gıbı damdan dusmus olmak mı gerekıyor yanı sıze gore. neyse arkadaslar ben yardımcı olmak ıstedım cevremde benzer sıkıntıları yasayanlar oldu, asırı tedırgınlık yasayanlar da ve mudurum de var tabıkı dedıgım gıbı. oyuzden sormak paylasmak ısteyenler olursa hazırım yardımcı olmaya. sessızce arkadasım gıbı tepkı vermez umarım kımse, burda yardım ve guzel nıyetı olan ınsanlara.

olay tepki vermek degil de bir takim mitler var ve hak verirsin ki cok hassas da bir konu.
alkol almanin en ufak bir faydasi olmadigi gibi, insanlari da yanlis beklentiye sokabilir. ilk gece korkusu ve vajinismus farkli seyler. biraz rahatlamak vb. icin ucaktan korkanlar ucustan önce bir iki tek atar mesela ama bu vajinismus bilincaltindaki koruma güdüsü. istersen zom ol, o an gelince gözler fal tasi gibi aciliyor, kocaya bi tekme. 3 gün sarhos gezsen faydasi yok.
ben söyle durumu anlatayim, kücük bir operasyon gecirdim. sedasyonluydum. tek hatirladigim 10 a kadar sayarken iki bile diyemedigim. ve 2 gün boyunca da uyku halim devam etti, fakat op. doktorum, operasyon sirasinda bana bacaklarimin (cataldayken) titredigini, vajenin kasildigini, yüzümün burustugunu, ve ellerimle hemsireleri itekledigimi vb. anlatti. bütün bunlar agir derin uyku sirasinda. en son kompresyon icin ugrasirken bir bacagimi cataldan cikarip, bosluga da tekme savurmusum. az kalsin lokal anestezi yiyecekmisim. ben tek bir sey hatirlamiyorum. velhasil bunlari da esime anlatmis. yani bu durumdayken bile böyle böyle olmasi normal, iliski denemesinde verdigi tepkiler size karsi size sevmedigi icin vb. degil demek icin.
kontrolü kaybetmek cözüm degil, tam tersine kontrollü bir sekilde egzersizle korkulacak bir sey olmadigini ögrenmek olay.

kızlar sela ve kalbim4mevsimden haber varmı foruma hiç girmiyolar son zamanlarda merak ettim bir de belitin sıkıntıları vardı galiba hamilelikle ilgili o nasıl oldu acaba bilgisi olan varmı

Canim kalbim4mevsim tatile cikti.. sela da cikmsti dondumu bilmiyorum ama kalbm4mevsm daha yeni ckti.. belit dogurdu canim yanls hatirlamiyosam gecenlerde biri foruma yazmisti

biz e-lvan'la ayni setle calistik, bu 10cmlik aparatin girisi 9.5 falandi, en kalin yeri dibi de 10.5 falan gibi birseydi, o kadar yoktu bile sanki. yani o yüzden ortalamayi alip 10cm diyorum ben. yalniz bilhassa e_lvan git gel canavariydi saniyede 2-3 gitgel yapiyordu. ilk deneyiminde de git gelin faydasini gördü, hehe kendisi onaylasin.

artik senin 10.5 dedigin aparatin girisi mi bilmiyorum ama takildigin yeri git gel yaparak ve bekleterek gecmeye calis.

evet cnm benm de aparatımın girişi 9,5 gövdeside 10.5.yarıya kadar oluyo canım yani 10.5 dibide 10.5 ama yarıdan fazlası biraz zorluyo egzersiz yapıyodum hafif gitgellerle biraz daha ilerlettim sona doğru geldi ama çok az biyer kaldı onuda itiyorum itiyorum gitmiyo yani aparatı tamamen alamadım sizdede böle mi oluyodu?yarıya az geçtim ama tamamen alamadım acaba vajimin boyumu bu kadar ne dersiniz kızlar?

işarette derken cnm anlamadım ne demek istediğini
haa tamam cnm anladım işaret parmağı demek istedin galiba.canm ben pamakla çalışmadım aparatla çalıştım ama o boyutta kulak çöpüyle benden kırmızı falan gelmedi hatta şimdi 10 buçuk çalışıyorum gelmei burdaki bi çok rkadaştanda gelmedi ama benm şöle bi durmum var ben ilk gece denerken çok az bi kanama olmuştu silik şekilde belki ozaman gitti bilemiyorum ama korkma canm dewam et genişliyo ya vaji belkide senden de gelmez kırmızı

belıtın bir oglu olduuuu cookk sekerrrr bıraz erken geldı tosuncuk...bebişinle ılgılenıyor onun ıcın gelemıyordur cnm

Allah bagislasin :) tebrik ediyorm kendisini

iyi geceler kızlar
raporumu vereyim dedim 11 cm çalışıyorum ama çok zorlanıyorum ya yarıya kadar oluyo ondan sonrası yanıyo sızlıyo gibi bişler hissediyorum.10 cm rahat aslında ama arada 1 cm var okadar farketmemesi lazım niye böle acaba ki?bide aparatı içimden çıkarırken içim çıkıyo sanki ya v..ji çok kötü oluyo sanki dışarı çekiliyo gibi hissediyorum bu normalmiii?bana yardım edin lütfennnn

Canim o hissettigini bende hissediyodum snra biraktim kendim cekmedim aparati o cikiyodu kendiliginden normal o canim

slm kızlar.sayfayı takip ediyorum bi süredir çok şey öğrendim burdan.ben evleneli 20 gün oldu.ilk hafta hiç dokunduramadım oraya şimdi 2 parmağa kadar ilerledim.ama daha ilerisi gelmiycek gibi geliyo.bundan sonra ne yapmam lazım :(:(

Canim 2 parmak cok iyi alisana kadar devam et 2 parmakla.. sonra 2 parmak makas hareketi yaparsib.. snra 3 parmaga gecersn.. snra es 1 parmak ardindan es 2 parmak snrada denemelere gecersn ins cnm Allah yardmcn olsn

evet cnm haklısın üstüne düşseydim egzersizlerin bukadar uzamazdı ama inan maşallah diyim kendime bu ara sık sık yapmaya çalışıyorum hava şartlarıda uygun ya cnm haklısın belki 10cmde yenerimde işte eşimi bekliyorum buara çok stresli yoğun çalışıyo üstüne gitmek istemiyorum kısmet inşallah haziran bitmeden bende yendimmm diye halay çekecem burdaaaa

Canim ins yakindir yenmen oyle hissediyorum

Yardim edin bse soylesin bu na 35 lira verdim haram olsun yapis yapis offf hissediom o halkayi

cnm çok normal hissetmen ama emin ol zamanla egzersiz yapa yapa genişlicek ve daha az hissediceksin rahatsız olmucaksın yani merak etme cnm dewam et sen bende ediyorum bugün ii çalışcam inat ettim 10 buçuk sonra 11 denicem inat ettim

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn :16: tskr ederim canim benim.. doktor tam bi tarih söylemedimi?

doktorun bir makinesi var ona son adet tarihini yazıyosun olası tarihi yazıyo... ) neyse ben buna çok takılmıyorum zaten 6 temmuzda randevu var kalp atışını duyucaz dedi dua edin lütfen kalbi atsın bebeğimn :) beni şimdiden tasa aldı. göremişin bebişine döndü olay :::::D

normal hissetmen nefes al ver sürekli ... ıkınarak girdirmeye çalış korkma bişe olmaz işarette. hadi bugün 1 parmak 2 boğumu alacakasın başka yolun çıkarın yokkkk ...

normal hissetmen nefes al ver sürekli ... ıkınarak girdirmeye çalış korkma bişe olmaz işarette. hadi bugün 1 parmak 2 boğumu alacakasın başka yolun çıkarın yokkkk ...

cnm koca forumda bi biz varız şuan.ben 10 .5 deniyorum hala cnm yarıyı geçtim az bi yer kaldı tamamı olmasına ama olmuyo cnm sence ben aldım sayılırmı 10.5 cmi sence

doktorun bir makinesi var ona son adet tarihini yazıyosun olası tarihi yazıyo... ) neyse ben buna çok takılmıyorum zaten 6 temmuzda randevu var kalp atışını duyucaz dedi dua edin lütfen kalbi atsın bebeğimn :) beni şimdiden tasa aldı. göremişin bebişine döndü olay :::::D

ne güzel tatlı heyecanlar...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsn cnmmmm hayırlı bi evlat olsunnn

cnm koca forumda bi biz varız şuan.ben 10 .5 deniyorum hala cnm yarıyı geçtim az bi yer kaldı tamamı olmasına ama olmuyo cnm sence ben aldım sayılırmı 10.5 cmi sence

çok güzel canım alacağını biliyordum biraz beklet içinde sonra tekrar çıkar ve girdir daha da ilerler canımmm aldın tabiki de bunu rahatça almaya çalış şimdide :)

1 bogumu cok rahat hıssedıorum allahım o halka benı cok tuhaf yapıo anlatamıorum kelıme bulamıorum yanı onu hıssetmek ben o delıge hıc dokunamazdım ble :( önceden iki bogum yapamadım henüz kızın bagırın ama olmadı içim almıoo :ssz:arası verdım devam edıcem ama bılmıorum kaldıramıorum bu durumu beni anlıomusunuz eşimede msj attım xylocıne o sprey den al dıe ben bde penis le egzersızler denıycem artık hergece veya gun asırı ne dersınız:14::14::14:

çok güzel canım alacağını biliyordum biraz beklet içinde sonra tekrar çıkar ve girdir daha da ilerler canımmm aldın tabiki de bunu rahatça almaya çalış şimdide :)

beklettim biraz sonra çıkardım tekrar girdirdim biraz zorladı ama aldım yinede çok az bi kısım dışarda kalıyo ama 4 saattir uğraşıyorum eşimde gelcek birazdan canım çıkmam lazım akşama dewam ederim yine çok mutluyum yaa 10.5 tamam senn sayende canmm çok sağolll:16:

1 bogumu cok rahat hıssedıorum allahım o halka benı cok tuhaf yapıo anlatamıorum kelıme bulamıorum yanı onu hıssetmek ben o delıge hıc dokunamazdım ble :( önceden iki bogum yapamadım henüz kızın bagırın ama olmadı içim almıoo :ssz:arası verdım devam edıcem ama bılmıorum kaldıramıorum bu durumu beni anlıomusunuz eşimede msj attım xylocıne o sprey den al dıe ben bde penis le egzersızler denıycem artık hergece veya gun asırı ne dersınız:14::14::14:

canm bende hissediyodum o halkayı hemde apaaratla geçerken :)ama ilerledikçe anlamıyosun bile genişlliyo o halka strese girme lütfen o zaman aparat hazırla kendine belki daha rahat edersin kulak çöpünü streçle p...f geçir öle dene bi bakalım

sonunda sonunda oldu yaaaaa öldüm öldüm öldüm ben cok zorum cooooooooook ama oldu ıkı bogum tam ıkı bogum:66::66::66::66:ama bu kadar yeter bugun miğdem nası bulanıo hala suan ble aklımda hep o sahne ve migdem alt üst o halka cok tuhaf o yaaa ıyyyyyy :1: çok gıcık bse neyse işte böyle kızlar ya ben öbür denemelerde böyle bse hıssetmemistım acep ben yapamamısmıydım :26::26: bse daha sorcaktım hmm bde eşle denemeler yapmak ıstıorum ne dersınız belkı oluverir ummadık bı anda :53::53::53:

Back
X