privacy işteydim koşa koşa geldim sana cevap yazabilmek için.
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Olimpiyatlarda, sınavlarda, maratonlarda en son kısım en zor ve en sabır gerektiren kısımdır. Çünkü tahammüller azalmıştır, sinirler gerilmiştir.
Bu da öyle birşey....
Konuya dönecek olursak canım biz kendimizi hazırladık, herşey tamam, egzersiz rahat oluyor, ruhen ve bedenen hazırız, sıra p...se geldi. Hadi dedik eşimize ben hazırım, yapalım. Burda birşeyi unutuyoruz karşımızdaki robot değilki düğmesine basınca şeyi kalksın

(açık oldu ama düşüncelerimi ifade edicek başka cümle kuramıyorum

).
Etten, kemikten, düşünceleri, duyguları olan bir varlık karşımızdakide, makine değil sonuçta.
Eşimize yaklaşımımız çok önemli canım. Hadi ben hazırım, kendime güveniyorum, sıra sende dersek yada karşımızdakine öyle hissettirirsek, elim sende dedikleri (sertleşme, erken boşalma vs. gibi) sendromları yaşarız canım.
Bu topicte birçoğumuz bunu yaşadık, tecrübeliyiz, dinlersen sen kazanırsın.
Genelde erkekler bu işi bir ödev bir görev gibi yapmayı sevmezler. Vakitli saatli olunca heyecan biter ve şehvet azalır.
Kadını seksi yapan şey sadece vücudu değildir, bazen bir bakışı bazen bir kahkahası, bir gülüşüdür, hal ve hareketleridir aynı zamanda. Ceset gibi bir kadınla erkeklerin %90 ı sevişmek istemezler.
Bu zamana kadar vajinismustuk dişiliğimizi gösteremiyorduk eşimize. Sonuçta o da bu durumdan uzun bir süre mağdur oldu ve etkilendi.
Benim eşim bana sen bu sorunu çözersin belki ama ben ne yapıcam? bende bu konu o kadar kilit oldu ki, kendimi tutamıcam ve hemen boşalıcam gibi geliyor dedi bir keresinde.
Ki bunu bana doktor da dedi sen uzattıkça onda sertleşme, erken boşalma gibi problemler olur, elini çabuk tut derdi.
Şimdi anlayış ve doğru yaklaşım lazım canım. Bu aşamada biraz yalnız kalıcaz belki ama eşimize tedirginliklerimizi, iç gerilim ve korkularımızı yansıtmadan yaklaşacağız.
Çok doğal sanki her zamanki gibi sürtünmeli ve yüzeysel sev...melerimize başlar gibi. Öncesinde egzersiz yapıyorsak da gizli yapıcaz, çaktırmayacağız. Hele bu akşam olacak bitecek gibi ona stres faktörü olacak cümleler kurmayacağız

, onun bilmesine gerek yok, biz içimizde bilsek yeter

.
Bir iki gün kendinize zaman tanıyın, sonra senin yaklaşımın çok önemli canım, adımlarını doğru atmalısın, eşinin kendine güveni giderse işiniz zorlaşır. Yendikten sonra da alışmam lazım, her gün iki güne bir yapmamız lazım vs. gibi konuşmalar eşimizi cinsellikten soğutur canım, o süreçtede dikkatli davranmamız gerekiyor.
Sana tavsiyem bir kaç gün hiç lafını etme ve girişimde bulunma daha sonra sadece giyin, süslen, karşısında süzül, ilk geceyi atlattıktan sonraki gecelerde üstü kapalı bir şekilde kışkırtabilirsin yada direk sana geldim gibi değil de kaçmak da çok etkili (göster ama elletme

gibi) , bunun yollarını kendin bulacaksın.... İnşallah uzun sürmeyecek bu durmunuz . Biraz daha sabır canım.