• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar merhaba.Uzun bir aradan sonra geldim. tatildeydik. 25 mayıs ta vajiyi yenmiştim. Dün akşam ki ilişkide sanırım tamamen düzene oturduk. Kan geldi. Sanırım anca başardık :9: Artık içimde hissedebildim, sıcaklık hissettim. çok az da canım yandı. ama geçti :) İlk başta meniyle karışık bir kan geldi.Koyu renkteydi. Sonra yıkandım.Üstüme ped koydum. Hafif pembemsi bi akıntı gelmiş. Sonra geçti. kızlar sanırım tamamen başardık. allahım şükürler olsun sana. Evliliğimiz düzene oturdu.

Ve bugün evleneli tam 1 yıl oldu :16:

Bende hiçbir şey gelmedi, egzersiz esnasında geldiyse farketmedim :26:, ama sağlık olsun önemli olan mutlu olmak :38:.
eşimde bu durumdan faydalanmaya çalışıyo :57:, 100. ilişkide geliyormuş diyor ki, bir an önce 100 e tamamlamak için uğraşayım :63:, o kadar safım sanki :36:. Uyanık şey :33:.

iyi valla seninki ugrastiriyo seni ben deneme yapalimmi demesem hiç sormucak valla :9: artik isten gelince yorgun oluyo oyzdenmi bilmiyorum ama keske hergun istese en azindan alisirdim..
Hem fenami uyanik olmasi esinin, sende böylece alismis olursun :9::9:

ayy inşallah canım ya ne güzel konusuyorsun isteyen herkese versin rabbim. ya demin aynada baktım hala küçük delik gerçekten ilşkiye alıştıkça genişliyor mu yine korku sardı beni ne gzel rahatlamıştım keşke bakmasaydm :(

Tatlim iliskiye alisinca degisen bisey olmuyo, bende egzersizden önce küçüktü ama egzersizi bitirdigimde eskisinden biraz daha büyüktü.. Ama çokta bi fark yoktu.. Yani orasi esnek bi yapi.. isi bitince eski halini aliyo.. Hiç korkma kocaman gazli bezi almissin neden korkuyosun daha :)

iyi valla seninki ugrastiriyo seni ben deneme yapalimmi demesem hiç sormucak valla :9: artik isten gelince yorgun oluyo oyzdenmi bilmiyorum ama keske hergun istese en azindan alisirdim..
Hem fenami uyanik olmasi esinin, sende böylece alismis olursun :9::9:
3 gün şehir dışındaydım, ayrıydık, onun üzerine regl oldum, 10 gün olacak nerdeyse yapamadık, o yüzden bu halleri :1:.

Kızlar merhaba.Uzun bir aradan sonra geldim. tatildeydik. 25 mayıs ta vajiyi yenmiştim. Dün akşam ki ilişkide sanırım tamamen düzene oturduk. Kan geldi. Sanırım anca başardık :9: Artık içimde hissedebildim, sıcaklık hissettim. çok az da canım yandı. ama geçti :) İlk başta meniyle karışık bir kan geldi.Koyu renkteydi. Sonra yıkandım.Üstüme ped koydum. Hafif pembemsi bi akıntı gelmiş. Sonra geçti. kızlar sanırım tamamen başardık. allahım şükürler olsun sana. Evliliğimiz düzene oturdu.

önceliklke tebrik ederim yendiğin ve ilişkinizin rayına oturduğu için... ALLAH ım nice mutlu senelere ulaştırır sizi inşaallah sağlıkla huzurla...

dün gece denedik ve yarısı oldu :) cok mutlu oldum anlatamam eşimle birbirimize olan davranışlarımız bile değişti resmen son zamanlar cok gergindik ama dün cok farklıydı dünyalar bizim oldu sanki inş. geriside gelir bana dua et canım nolursuunn:) ve cok rahattı hiç acı hissetmedım :)))) psikolojik destege ihtiyacım var...

çok sevindim canim.. arayi uzatmadan tekrar deneyin ve busefer takildigin yerde beklet biraz azcik çikar p..s sonra tekrar girdirin.. hafif hafif gitgeller yaparak çok daha kolay giriyor.. ins bitecek bu kabus az kaldii :32:

raporcu geldi hanııım:)))))))))) kızlar az önce egzersiz yaptım,1,2,3 parmak oluyor birde aparat deneyim dedim,ilk başta aparatla başlamıştım,8-9 cm takılmıştı ,sonra parmağa döndüm,şimdi 8,5 cm aparat denedim olmuyor,deli oldum , neden acaba,3 parmak ölçüsü 10-11 cm oluyor 8,5 cm aparat olmuyor,şimdi sadece parmak oluyor başka bişey olmayacakmış gibi geliyor,bunu nasıl kafadan atacam,böyle olan oldu mu?

Canim sartlama kendini aparata.. 3 parmak çok iyi.. p..s hpsinden kolay hiç endiselenme eger illaki egzersiz yapmak istiyosan 3 parmaga iyice alistir kendini.. Esin gelincede basarirsin biran önce ins:16:

Canim hosgeldin, tatilin nasil geçti diye sormicam çünkü cümlelerinden mutluluk fiskiriyo Allah daim etsin ins çok sevindim bu güzel haberlere.. Ins Rabbim bi bebiste nasip eder en yakin zamanda:54:

kızlarr deneme yaptım ama yine olmadı:(( moralim bozuk yaa sanırım hiç yapamıcam bu işi ben:((öncesinde egzersiz yaptım sonra deneyelim dedik başı oluyo ama gerisi kayıyo ya popoyadoğru anlamadım niye kayıyo p..ss.bi türlü doğru pozisyonu bulamadık deneye deneye sonunda p..s sertleşmeside gitti:((olmadı yaniii

kızlarr deneme yaptım ama yine olmadı:(( moralim bozuk yaa sanırım hiç yapamıcam bu işi ben:((öncesinde egzersiz yaptım sonra deneyelim dedik başı oluyo ama gerisi kayıyo ya popoyadoğru anlamadım niye kayıyo p..ss.bi türlü doğru pozisyonu bulamadık deneye deneye sonunda p..s sertleşmeside gitti:((olmadı yaniii

canım sertleşme probleminide birçoğumuz yaşadık, geçer inşallah. eşinin üstüne sakın gitme. birazdan arkadaşlar sana poz. hakkında daha detaylı yardımcı olurlar. Çiçekrose un başarı hikayesinde bayağı ayrıntılı yazıyordu, bir oku istersen iyi gelir.

Canim umutsuzluga kapildin hemen.. kendine gell yapacaksin ben inaniyorum.. bgn olmadi yarin, yarin olmadi bidahakine.. belki p..s yeterince s..rt degildir oyzden kaymis olabilir canim..
bak bu çok açik olcak ama elinle aç orani dis d..daklari esinde del..ge yerlestirsin p..si o sekilde derin nefs al verirken itsn esin yavas yavas ama

ya bana yardım edin yazdım benim yazdıgımdan sonra kaç kişi yazmıs hiç kimse bana cvp yazmmaıs kimse yazmayınca dikkate alınmadıgımı düşünüyorum ve sayfadan fayda bulamayacagımı düşünmeye baslayıp cıkıyorum bi türlü yapamadım gitti nasıl yapmam gerekiyo tek kulak cubugu oldu devamı gelmedi hangi pozisyonda nasıl yapmam gerekiyo yardım edin lütfennnnn :(

oyle dusunme cnm gozden kacıyor olabılır...

hangı poz da rahat edıyorsan oyle dene

ben yarı oturur poz da ypıyordum egzersızlerımı 2 kulak cubuguyla dene cnm

hic yapamiycam diye bir sey yok!
popoya dogru kaydiysa ben de direk yeterli sertlik yok diye düsündüm. bize de altta cebellesirken oldu, kayganlastirici olunca biraz hakimiyet gidiyor hehe, elinle blokaj yapmayi dene, totoya dogru gidemesin mickey. ya da en temizinden üstte oldugun pozisyonu deneyin.

privacy işteydim koşa koşa geldim sana cevap yazabilmek için.
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Olimpiyatlarda, sınavlarda, maratonlarda en son kısım en zor ve en sabır gerektiren kısımdır. Çünkü tahammüller azalmıştır, sinirler gerilmiştir.
Bu da öyle birşey....
Konuya dönecek olursak canım biz kendimizi hazırladık, herşey tamam, egzersiz rahat oluyor, ruhen ve bedenen hazırız, sıra p...se geldi. Hadi dedik eşimize ben hazırım, yapalım. Burda birşeyi unutuyoruz karşımızdaki robot değilki düğmesine basınca şeyi kalksın :1: (açık oldu ama düşüncelerimi ifade edicek başka cümle kuramıyorum :1:).
Etten, kemikten, düşünceleri, duyguları olan bir varlık karşımızdakide, makine değil sonuçta.
Eşimize yaklaşımımız çok önemli canım. Hadi ben hazırım, kendime güveniyorum, sıra sende dersek yada karşımızdakine öyle hissettirirsek, elim sende dedikleri (sertleşme, erken boşalma vs. gibi) sendromları yaşarız canım.
Bu topicte birçoğumuz bunu yaşadık, tecrübeliyiz, dinlersen sen kazanırsın.
Genelde erkekler bu işi bir ödev bir görev gibi yapmayı sevmezler. Vakitli saatli olunca heyecan biter ve şehvet azalır.
Kadını seksi yapan şey sadece vücudu değildir, bazen bir bakışı bazen bir kahkahası, bir gülüşüdür, hal ve hareketleridir aynı zamanda. Ceset gibi bir kadınla erkeklerin %90 ı sevişmek istemezler.
Bu zamana kadar vajinismustuk dişiliğimizi gösteremiyorduk eşimize. Sonuçta o da bu durumdan uzun bir süre mağdur oldu ve etkilendi.
Benim eşim bana sen bu sorunu çözersin belki ama ben ne yapıcam? bende bu konu o kadar kilit oldu ki, kendimi tutamıcam ve hemen boşalıcam gibi geliyor dedi bir keresinde.
Ki bunu bana doktor da dedi sen uzattıkça onda sertleşme, erken boşalma gibi problemler olur, elini çabuk tut derdi.

Şimdi anlayış ve doğru yaklaşım lazım canım. Bu aşamada biraz yalnız kalıcaz belki ama eşimize tedirginliklerimizi, iç gerilim ve korkularımızı yansıtmadan yaklaşacağız.
Çok doğal sanki her zamanki gibi sürtünmeli ve yüzeysel sev...melerimize başlar gibi. Öncesinde egzersiz yapıyorsak da gizli yapıcaz, çaktırmayacağız. Hele bu akşam olacak bitecek gibi ona stres faktörü olacak cümleler kurmayacağız :20: , onun bilmesine gerek yok, biz içimizde bilsek yeter :34:.

Bir iki gün kendinize zaman tanıyın, sonra senin yaklaşımın çok önemli canım, adımlarını doğru atmalısın, eşinin kendine güveni giderse işiniz zorlaşır. Yendikten sonra da alışmam lazım, her gün iki güne bir yapmamız lazım vs. gibi konuşmalar eşimizi cinsellikten soğutur canım, o süreçtede dikkatli davranmamız gerekiyor.

Sana tavsiyem bir kaç gün hiç lafını etme ve girişimde bulunma daha sonra sadece giyin, süslen, karşısında süzül, ilk geceyi atlattıktan sonraki gecelerde üstü kapalı bir şekilde kışkırtabilirsin yada direk sana geldim gibi değil de kaçmak da çok etkili (göster ama elletme :9: gibi) , bunun yollarını kendin bulacaksın.... İnşallah uzun sürmeyecek bu durmunuz . Biraz daha sabır canım.

Back
X